Оборудване за заваряване на новия век

1Днес технологията на заваряване на метали непрекъснато се подобрява и се развива. Оборудването е създадено, способно да обработва най-новите видове материали и сплави в почти всякакви условия. И вследствие на това повечето предприятия се стремят да купят ново поколение заваръчно оборудване.

В момента на пазара можете да намерите устройства с много различни характеристики. Дори устройства за лазерно, плазмено и аргоново дъгово заваряване. Експертите знаят, че както в почти всичко, чуждестранните компании в тази област са пред местните производители. Сред най-известните марки са TELWIN, MERKLE, EWM, Lincoln Electric, Abicor Binzel. Независимо от това, продуктите на руските предприятия заемат голяма част от пазара поради по-ниските цени на техните продукти. Предимствата на инверторните заваръчни устройства са довели до постоянно увеличаване на обема на продажбите им.

Оборудването за заваряване на метали е насочено към различни категории клиенти. За употреба в ежедневието се произвеждат агрегати с малка мощност, предназначени за малки задачи за кратко време. Моделите за професионалисти имат висока производителност, са предназначени за дългосрочна работа и могат да извършват операции с големи части. В промишлените предприятия се използват устройствата, работещи в автоматичен режим и управлявани от компютри. Контролът на софтуера значително подобрява качеството на обработката и улеснява заваряването на различни видове материали.



Тук искам да отбележа и новата ръчна машина за плазмено рязане Hypertherm, която ви позволява да правите плазмено рязане и заваряване за броени минути.

Компаниите, които произвеждат заваръчни горелки, предлагат модели с охлаждане на газ и течности за различни видове заваряване. Някои модели горелки имат регулатори на работния токов режим на повърхността, те са оборудвани с канали за отвеждане на газове и дим. Различните видове заваръчни горелки позволяват да се избере оборудването, което най-добре отговаря на изискванията на клиентите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Заваряване на металиЗаваряване на метали
Новини за технологии, оборудване за заваряване и рязанеНовини за технологии, оборудване за заваряване и рязане
Уреди за ръчно плазмено рязане на металУреди за ръчно плазмено рязане на метал
Новини за технологии, оборудване за заваряване и рязанеНовини за технологии, оборудване за заваряване и рязане
Заваръчна машина за полипропиленови тръби, която е по-добре да избиратеЗаваръчна машина за полипропиленови тръби, която е по-добре да избирате
Оборудване за заваряванеОборудване за заваряване
АргонАргон
Заваръчни полуавтоматични машиниЗаваръчни полуавтоматични машини
220 Волта за вашия дом220 Волта за вашия дом
За сортовете на съвременните заваръчни материалиЗа сортовете на съвременните заваръчни материали
» » Оборудване за заваряване на новия век
© 2021 BggeHat.com