Мрежова мрежа

Мрежова мрежа

Мрежова мрежа не може да влезе в ежедневието на строителството и индустриалното използване, което вече не предизвиква голям интерес. Но историята на появата на този материал има свои интересни корени.

Първоначално мрежата е направена през деветнадесети век от обикновен неквалифициран зидар. От самото начало тя е предназначена за по-удобна работа по мазилката на стените. Този изобретател се нарича Карл Рабич. Скоро осъзнаваше колко е полезно изобретението да бъде полезно за целия свят, а през 1878 г. той патентова своето изобретение.

Тази статия не е само посветена на описването и разказването на този строителен материал, но и разказ за това къде е възможно да се приложи с максимална ефективност на производството. По-специално, в съвременното време, този продукт се използва широко за подсилване на топлоизолацията, за осъществяване на много практична ограда, за закрепване на шахтите и конструкциите. Наред с други неща, мрежестата мрежа се използва в градината и декоративното подреждане, за да се извършват клетки за растения.



Мрежова мрежа в момента може да бъде направена от различни материали. Така че, доста често в производството преминаваме през решетка от поцинкована тел. Това окото няма да се поддава на корозия на влагата, има висока устойчивост на замръзване и здравина.

Също така мрежата за днес може да се различава помежду си според варианта на тъкане. Има мрежи с ромбовидна рисунка. В този случай ъгълът на диаманта в повечето случаи е шестдесет градуса. Диаметърът на шарката с тъкането под формата на квадратчета може да бъде от един до десет сантиметра.

По време на придобиването на мрежата всеки клиент трябва да обърне внимание на някои подробности. Първо, клетките на мрежата трябва да са равни и равни. На второ място, в краищата на мрежата трябва да бъдат спретнато спретнато, и спиралите трябва да бъдат огънати. Обърнете внимание и на теглото на мрежата. Най-оптималното тегло е осемдесет килограма, с изключение на рабица с класификация номер 100 и 800, в която теглото е 250 килограма. Освен това, преди да закупите мрежовата мрежа, трябва да се уверите, че в крайната част на решетката има специален етикет с обозначението на производителя на производителя на този продукт.

Е, ако се интересувате от автомати за порти - посетете https://expert-vorot.com.ua/avtomatica.html. Само там е всичко, за да се гарантира, че вашият гараж и двора са под надеждна защита.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Компетентно изберете оградаКомпетентно изберете ограда
Заварена зидана мрежа и нейното приложениеЗаварена зидана мрежа и нейното приложение
Ние правим комарници на пластмасов прозорец със собствените си ръцеНие правим комарници на пластмасов прозорец със собствените си ръце
Изработване на мрежи против комари на пластмасови прозорциИзработване на мрежи против комари на пластмасови прозорци
За домашни електрически инсталацииЗа домашни електрически инсталации
Укрепване на тухлената стенаУкрепване на тухлената стена
Персийски килими на съвременния пазарПерсийски килими на съвременния пазар
Какво е тъкана мрежа с квадратни клетки?Какво е тъкана мрежа с квадратни клетки?
Мрежова мрежа за оградаМрежова мрежа за ограда
Защитни улови мрежи в строителствотоЗащитни улови мрежи в строителството
» » Мрежова мрежа
© 2021 BggeHat.com