Защо не купувате устройство?

Качеството на сварено апарата зависи в производството на домашни духове много, може би дори повече, отколкото на характеристиките на различните видове суровини. Думата "качеството" се разбира не само от вида на материала от който са направени на строителството и професионалното ниво на заварките, но цялостната концепция на апарата, инженерни грамотност решения в механичен смисъл на думата, както и способността да изпълняват своите преки функции дестилатор.

Самостоятелният апарат "Дон Перегон" във всяко отношение дърпа едва на "три".

Според схемата си тя представлява класически дестилатор без суха клетка върху 12-литров куб. За ненужен купувач, който никога не е работил на по;"напреднали" устройства, наистина е възможно да се работи върху него. Оказва се, че дори и да се получи известно количество среднокачествен лунен лук и при многократна дестилация да се подобри.

Но с изобилие от дестилатори на пазара за почти една и съща цена, но много по-добро качество, лунната светлина "Дон Перегон" не се конкурира с тях. Причините за това са няколко - неправилно замислената конструкция на резервоара, ниската якост на самия дестилатор, липсата на сух барел и кранчето за източване на бара.

Дон Перегон

Дестилационен куб

Дон Дестилацията е направена на базата на 12-литров резервоар с тесен врат, наподобяващ бутилка. В танкове с подобна форма, веднъж продадени керосин. За съхранение на течности такъв контейнер е подходящ, но за използване като куб на домашно приготвено устройство - не много. Фактът, че хладът след дестилацията оставя силна, трудна за отстраняване пътека по страничните стени, която може да се почисти само с лик или плат и с добри ръце. В този случай резервоарът може да се изплакне само.

Scum се състои от частици на ухание, които имат специфична миризма и рано или късно, резервоарът ще стане неподходящ за консумация, точно поради стабилния аромат на миризмата. Трудно е да се премахне, дори ако има суха клетка с ароматизатор, която не е в апарата, и е трудно да се инсталира.

Има в резервоара и предимствата - коничен връх, позволява изпаренията на алкохол концентрират под пара тръба, удобни дръжки и плоско дъно, което позволява да се определи кутията на газ или електрическа печка, включително индукция, или на плота.

Термометърът е монтиран в специална гнездо и точно показва температурата на варела в резервоара. Той реагира чувствително на промени в термичния режим и позволява да бъде регулиран в рамките на 2 - 3C, което е повече от достатъчно за устройство на това ниво.

Препоръчваме: Характеристики и преглед на лунната машина "Доденоук"

Качеството на изработката на неръждаем куб със дебелина на стената от 1,5 мм е доста прилично. Хранителната стомана AISI 304 е доста здрава и резервоарът може да издържи няколко години работа без никакви проблеми. Няколко вдлъбнатини с невнимателно боравене са неизбежни, но няма да има нарушение на запечатването или откъсването на дръжките.



Твърдата резба по отношение на здравината има своите предимства - тя е в състояние да издържи на сериозното тегло на хоризонтално разположения хладилник от около 2 литра. Но дълготрайността на фитинга и тънката, извита буква "G" на тръбата на паропровода повдигат съмнения.

Дръжте хладилника с вода с тегло около 4 кг в течение на дълго време, те е малко вероятно да са в състояние, така че деформацията и появата на пукнатини трябва да се очакват в непосредствено след закупуване време.

хладилник

Мощният триизмерен хладилник е също така изработен от неръждаема стомана. Но, по някаква причина, дизайнерите избраха начин на хоризонтално подреждане. Оборудването на течащата вода се намира както в горната част на корпуса. Това води до неефективно разпределение на различни температурни потоци и намаляване на ефективността на охлаждащата течност. Компенсирането на това чрез увеличаване на неговия обем не е напълно оправдано - теглото на структурата се увеличава и при наличието на голямо рамо и момента на преобръщане на силите.

Ако дизайнерите направиха тръба с форма "P" и хладилникът беше насочен надолу, в резултат на това неговият обем би могъл да бъде намален наполовина и силата, действаща върху съединението и тръбопровода, трябва да бъде намалена със същото количество.

При съществуващия дизайн не е възможно свързването на суха клетка. Съвременното домашно приготвено устройство за промишлено производство без суха клетка изглежда като атавизъм. Дори при частична дестилация, качеството на получената лунна светлина далеч не е перфектно.

Подобряването на характеристиките на напитката може да се филтрира през слой от брезови стърготини или инфузия върху активен въглен, но това удължава процеса на варене във времето. Ако свържете най-несъвършената суха клетка, същият ефект ще бъде постигнат по време на първата дестилация.

Резултатът: Лунен "Don Peregon" може да се използва, но само периодично, за получаване на нискокачествен дестилат. При редовна употреба скоро ще се разпадне. Но с определени умения и желания може да се подобри, макар и незначително.

За вашите виждания на устройството "Don Peregon", пишете в раздел "Коментари". Може би някои от функциите на устройството са описани неправилно или не са забелязани. Изчакваш отзивите си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Преглед на машините на лунен фонексПреглед на машините на лунен фонекс
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
Неконкурентно домашно устройство със собствени ръцеНеконкурентно домашно устройство със собствени ръце
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Какво могат да направят маймунските занаятчииКакво могат да направят маймунските занаятчии
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Алкокар се издига на лунна светлина без ненужни амбицииАлкокар се издига на лунна светлина без ненужни амбиции
Цялата истина за лунен апарат от медЦялата истина за лунен апарат от мед
9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня9 Начини за ароматизиране на лунната светлина през сушилня
» » Защо не купувате устройство?
© 2021 BggeHat.com