Преглед на машините на лунен фонекс

Автоматичните устройства на "Феникс" за руско производство се отличават с разнообразие от дизайни, изпълнение, ниска цена и качество на изпълнение. Тази статия ще разгледа всички осем модела от компанията "Phoenix", които в момента са на пазара.

Следва да се отбележи, че всички продукти са сертифицирани и одобрени за употреба като домашен дестилатор. Той отговаря на всички изисквания, предложени от руското законодателство за хранително оборудване.

Фениксът

Изработени са неръждаеми стоманени устройства AISI 430 - нисковъглеродни, с високо съдържание на желязо и хром. Той напълно издържа на киселинната среда, не се окислява при високи температури и е устойчив на химически реактиви, които причиняват корозия. Също така, стоманата е напълно почистена от всякакви специални средства, не взаимодейства с алкали, не абсорбира и не запазва миризми. Тази категория стомана (руската класификация 12X17) се използва широко в производството на вино, храни и алкохол. GOST позволява използването му в контакт с течности, съдържащи алкохол.

Толкова много линии бяха посветени на Марк, тъй като повечето луксозни промишлени превозни средства са произведени от други стоманени класове, предназначени за съвсем различна цел. Самообработените апарати "Phoenix" са изработени от специален вид метал, напълно съответстващ на целта.

Също така при производството на апарати се използва хромо-никелова стомана клас AISI 304 (08H18N10), широко използван в хранително-вкусовата промишленост. И двата вида стомана са добре заварени с аргон (това е начинът, по който се произвеждат частите на машините Phoenix) и са полирани, което дава на конструкцията необходимата сила и естетически вид.

Апаратът Moonshine "Феникс" Кристал

Едно от най-популярните и продуктивни устройства във фамилията Phoenix е оборудвано с коригираща колона и кондензатор с поток. Колоната съдържа оригиналната дюза "Панченков" - телена мрежа със специална конфигурация, върху която се кондензират тежки фракции от примеси.

Те се извеждат обратно в резервоара под формата на тежка течност от "храчки". Запалените алкохолни пари с по-висока точка на кипене преминават през дюзата и вече са обелени, влизат в хладилника. Рефлуксният кондензатор е много ефективен. Производството на качествен лунен лук започва при температура 75-78С на термометър, монтиран в горната точка на укрепващата колона.

Колона с кондензатор са оформени като един блок от 280 mm височина на капака на фланеца фиксирани от диаметъра на гърлото на 11.5 см куб агнета петите. Капацитетът на резервоара е 20 литра. Между капака и резервоара е монтирано силиконово уплътнение. Монтирането на устройството отнема няколко минути. Когато попълнено Braga резервоар 80 затопли време преди дестилация на около 25-30 минути, скоростта на дестилация - 2л / час.

Фолксвилният фолк на Луната

Класическият дизайн на устройството с демонтируема конструкция на суха клетка привлича поддръжници на доказани технологии за пивоварство. 15-литров резервоар от неръждаема стомана с профилна капак на агне оформен като цилиндър 250 mm височина и 280 mm в диаметър, се издига над тръбопровод на резервоара в колона високо 240 mm, върху която е монтирана на биметален термометър.

Диаметърът на вертикалната част на паропровода от 40 мм осигурява свободното преминаване на парите и изключва запушването чрез пяна или маслена кейка. От колоната под ъгъл от 90 градуса тръбната тръба с диаметър 25 мм излиза от пътя за сухата клетка и хладилника. Колоната работи като обикновен обратен хладник.

Сухият палуб е сгъваем и оборудван с кран за източване на храчките. можете да спите под прикритието на специална мрежа, всякакви ароматни билки - мента, жълт кантарион, Мелис, или портокал и лимонова кора и дъбова кора. Двойките алкохол процежда през тях, абсорбират миризми, и варя получава уникален вкус и аромат.

Простият дизайн на апарата, достатъчен диаметър на тръбата за пара и производителността на хладилника позволяват да се увеличи производителността до 3 l / h.

Самоизработено устройство "Master"

Както всички останали устройства на Phoenix, този модел е направен под формата на моноблок, монтиран на дестилационен куб с диаметър 230 мм и височина 300 мм. Общата височина в сглобеното състояние е 600 mm. Финиксът на луната разглобяема сушилня и поточен кондензатор с намотка.

Препоръчваме: Характеристики и предимства на апарата Malinovka

За разлика от предишния модел, в "Boss", както сухата клетка, така и охладителят са разположени точно над резервоара, което превръща устройството в много компактно устройство.



Производителността на устройството с резервоар от 12 литра е до 3 л / час. Такава производителност позволява да се извърши дестилация за 1-2 часа, включително време за загряване. Както при всички други модели на Phoenix, кубчето на това устройство е подходящо за монтаж на всички видове плочи, от газ и дърво до най-съвременните готварски повърхности.

Самостоятелно изработено устройство "Phoenix" Елегантно

Отличителна черта на апарата с резервоар от 20 литра е дефлегматорът под формата на колона с височина 300 мм. Това отнема половината от височината на инсталацията и върши отлична работа. Моделът не е без причина, наречен "елегантен" - външният му вид се различава от мисълта върху дизайна и дори в неработещо състояние може да се превърне в орнамент в кухнята.

Устройството е оборудвано с ефективен кондензатор и термометър над обратен хладник. Пакетът включва инструкции, книга с рецепти и гаранционна карта. "Елегант" в сувенирна кутия може да бъде добър подарък за запомняща се среща с приятели или с добър познат.

Мечо Пух

Най-малката от машините Phoenix, наречена "Dream", е оборудвана с резервоар от само 8 литра. Самостоятелно изработена апаратура "Phoenix" Сънят е построен в съответствие с класическия дизайн с тръба с пароструйка, която е обемна с течаща вода. Такова изпълнение предполага ефективно охлаждане на алкохолните пари при минимални разходи за вода.

Височината на устройството в колекцията е само 350 мм с диаметър на резервоара 230 мм. Дължината на намотката с диаметър 6 см достига 1 метър. Тялото на охлаждащото тяло се отдалечава от резервоара с 40 см. Липсата на суха пещ донякъде ограничава възможностите за монтаж. Но фонетичната машина Phoenix Dream различава малък обем и за кратко време полученият лунен лук може да бъде преодолян отново и да получите висококачествен алкохол. Самостоятелното устройство Dream може да работи с производителност до 3 l / h и процесът на повтаряща се дестилация няма да отнеме много време.

Механиката на Феникс

Апаратът за 20 литра брг или други суровини е пълноценна вътрешна дестилерия. То се различава в горната част на хладилника, точно над резервоара с диаметър 300 mm. Височината на монтажа в колекцията достига 600 мм. Най-ефективен е "Механик", с повтаряща се дестилация на суров алкохол.

Може да се използва за приготвяне на плодови и винени плодове и винени спиртни напитки с вторична дестилация в висококачествено бренди и други изключителни напитки. Наличието на термометър прави възможно получаването на дестилация в оптимален режим.

Апарата Шахтьор

Оригиналната апаратура за 12 литра бгг е оборудвана със стъклена сушилна машина и работещ охладител. Сухата клетка е сгъваема, тъй като се напълва с обратен хладник, може да се отстрани за кратко време и да се отцеди. Шахтьор също е удобен, защото термометърът е вграден в тялото на резервоара и е лесно да се контролира температурата.

Апаратът на 12-литровия миньор е много компактен - тръбата за пара е извита и сухата клетка с охладителя е над резервоара. На печката тя не заема много място, както и когато се съхранява в сглобена форма. "Шахтьор" - един от най-евтините модели на компанията, но различава завидно представяне. Миньорът може да произвежда 3 литра алкохол за 1 час на всякакъв вид плочи.

На линия от устройства "Phoenix" можете да изберете устройство за най-изискан вкус. Всички устройства са ефективни, висококачествени и достъпни. Техният общ недостатък е липсата на ключа за думата на резервоара. За 12 литра това не е толкова необходимо, но 20 литрови контейнера с бард за изваждане от чинията е донякъде неудобно. Въпреки този недостатък, продуктите на компанията "Phoenix" могат да бъдат приписани на препоръчания за покупка номер.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
15 Най-добри собственици на жилища през 2017-201815 Най-добри собственици на жилища през 2017-2018
Приятна топлина на лунната машина за всеки вкусПриятна топлина на лунната машина за всеки вкус
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Заслужава ли си да купуваме katyusha?Заслужава ли си да купуваме katyusha?
Производство на отоплителни котлиПроизводство на отоплителни котли
Цялата истина за лунен апарат от медЦялата истина за лунен апарат от мед
Доктор на провинцията елит на лунна машинаДоктор на провинцията елит на лунна машина
Spirtmash сироп машини с многослойно дъноSpirtmash сироп машини с многослойно дъно
Самозареждащи се устройства само за възрастниСамозареждащи се устройства само за възрастни
» » Преглед на машините на лунен фонекс
© 2021 BggeHat.com