Оборудване за сладкарски изделия

Оборудване за сладкарски изделияНашата компания се счита за един от основните доставчици на хлебни и сладкарски изделия на територията на Руската федерация и други страни от ОНД.

Ние непрекъснато разширяваме линията на оборудването си и го попълваме с някои от най-добрите и тествани проби. Нашите опитни търговци и търговци са тясно гледане на развитието в областта на сладкарски и хлебни изделия, а това допринася за сключване на руския пазар, както и последните на иновативни производствени технологии храна съседни страни.

Клиенти на компанията са както индивидуални предприемачи и утвърдени фирми, като цяло, всички тези, които прави хляб, сладкарски и хлебни изделия: от малки пекарни и пицарии, и завършва с огромен сладкарници и пекарни. Осигурили сме Ви възможност да избирате различни оборудване за хранително-вкусовата промишленост, сладкарница, пекарна или пицария.

В нашия каталог са широко представен тунел, конвекция, както и печки за пица и други видове пещи. Широк асортимент и всички видове мехлеми за дрожди, издухвания, стръмни или други тестове. В зависимост от продуктите, които произвеждате, имате възможност да закупите както спирала, така и хоризонтално тесто за всеки тестов обем.



В допълнение към пекарните и машините за месене, нашата организация ви предлага:
-напълно автоматизирани линии за производство на всички видове хлебни и сладкарски изделия;
- тестери за различни видове тесто;
-тесто за тесто на всяка конфигурация;
-трошещи трошачки и промишлени миксери;
-машини за обработка на тесто за формиране на френски багети, хлебчета, както и ролки тесто за багели;
-машини за подрязване на поне малко тесто и поне някаква форма на дискове;
-фурна, както и оборудване за рязане на бисквити и торти и много други.

Нашата компания, наред с други неща, извършва монтаж, гаранционна поддръжка и сервиз на оборудване за производство на храни. Ако е необходимо, нашите експерти ще обучат вашите служители в квалифицирана и безопасна употреба на закупеното от нас оборудване. В нас имате възможност да избирате разнообразно оборудване за производство на храни, сладкарница, пекарна или пицария.
Напишете! Обадете ни се! Ела! Винаги ще се радваме да си сътрудничим!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Заварена зидана мрежа и нейното приложениеЗаварена зидана мрежа и нейното приложение
Електрическа фурна за пица у домаЕлектрическа фурна за пица у дома
Чудесна печкаЧудесна печка
Кои фурни се използват за печене на хляб, как да ги направите самиКои фурни се използват за печене на хляб, как да ги направите сами
Индукционни печки иновативни технологии в областта на оборудването за кафеИндукционни печки иновативни технологии в областта на оборудването за кафе
Леене на пластмаси от А до ЯЛеене на пластмаси от А до Я
Пясък в ОдинцовоПясък в Одинцово
Необходимо оборудване за ресторанти и кафенетаНеобходимо оборудване за ресторанти и кафенета
Дървени броячи за вашия магазинДървени броячи за вашия магазин
Продажба на валцувани метални изделия на конкурентни цени в ooo stilkomПродажба на валцувани метални изделия на конкурентни цени в ooo stilkom
» » Оборудване за сладкарски изделия
© 2021 BggeHat.com