Индукционни печки иновативни технологии в областта на оборудването за кафе

Не е тайна, че успехът на даден бизнес зависи от много малки подробности. Без интегриран подход и внимателно планиране дори и най-обещаващото предприятие не може да се превърне в печеливш бизнес. И в ресторантьорството - отварянето на заведения за обществено хранене, е необходимо да се подходи към избора на отделни компоненти (независимо дали това е интериор, разнообразие от прибори и оборудване, кафе).

Оборудване за кафенета: разнообразие и критерии за подбор

Съвременният пазар предлага оборудване за кафенета и ресторанти в огромен асортимент, което усложнява задачата на избор. Затова е полезно да се запознаете с няколко препоръки, които ще ви помогнат да опростите самия процес, както и да избегнете ненужните разходи.

Така че, ако решите да закупите оборудване за кафе, трябва:

  1. Идентифицирайте се със спецификацията на институцията, защото това ще зависи от менюто, а оттам и от оборудването за кафенето;
  2. Изчислете броя на очакваните клиенти (места) - колкото повече посетители, толкова по-технически е необходимо да се осигури непрекъснатост и бързина на обслужване.
  3. Помислете за параметрите на кухненския бокс, за да поставите оптимално цялото оборудване за кафенето, за да осигурите лесен достъп до всяко устройство.

Оборудването за кухнята на кафенето на най-добрите цени може да бъде намерено на страниците на интернет магазина Torgovorud. В момента има голям асортимент от професионално оборудване за заведения за обществено хранене: хладилно оборудване (хладилници и фризери, хладилни шкафове, машини за лед, и т.н. ...), Топлинно оборудване (комбинирани фурни, печки индукция, фурни и пекат изключване печки, промишлени газове и електрически печки) електромеханично оборудване (резачки, професионални месомелачки) и много други.

Индукционни дъски: функционалност и безопасност



ИНДУКЦИОНЕН ПЛАТИзбирайки професионално кухненско оборудване, собствениците все повече обръщат внимание не само на броя поддържани функции, но и на безопасността и икономичността на всяко устройство. Сред индустриалните готварски печки, индукционните печки заемат водещи позиции, които съчетават иновативни технологии и практичност.

Индукционната печка работи на принципа на директно нагряване на съдовете, докато котлоните остават практически студени. Това помага да се ускори процесът на готвене, да се спести енергия и също така да се намали рискът от изгаряния.

Индукционната печка има няколко предимства:

  1. Безопасност - студен или леко топъл котлон не може да изгори, както и поради малкия размер на топлината, генерирана, нивото на вредни изпарения доближават нула. Повечето модели са оборудвани с автоматично разпознаване на съдовете, без това, отоплението не започва;
  2. Икономия - отоплението директно на дъното на съда значително ускорява процеса на готвене, което съответно намалява енергийните разходи;
  3. Лесна употреба - индукционната печка е лесна за почистване, практически е невъзможно появата на изгорели остатъци от продукта (защото повърхността не се нагрява). За почистване почистете работната зона с влажна кърпа.

Индукционната печка може да бъде изработена в настолна или подова форма, която е особено удобна за малки кухни. Можете да изберете размера и броя на горелките, в зависимост от нуждата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кафе маса как да го избера?Кафе маса как да го избера?
Избор на мебели за кухнятаИзбор на мебели за кухнята
Видове фрезови машиниВидове фрезови машини
Холни маси във вътрешността на холаХолни маси във вътрешността на хола
Как да изберем мебелите за дневнатаКак да изберем мебелите за дневната
Необходимо оборудване за ресторанти и кафенетаНеобходимо оборудване за ресторанти и кафенета
Какво трябва да бъде вътрешността на ресторанта?Какво трябва да бъде вътрешността на ресторанта?
Интериор на мобилен сервизИнтериор на мобилен сервиз
Мебелите по поръчка са най-доброто решение за търговците на дребноМебелите по поръчка са най-доброто решение за търговците на дребно
Специфична характеристика на отдаване под наем на специално оборудванеСпецифична характеристика на отдаване под наем на специално оборудване
» » Индукционни печки иновативни технологии в областта на оборудването за кафе
© 2021 BggeHat.com