Кафе маса как да го избера?

1
Стилна и оригинална холна маса, която може да се превърне в светло допълнение към всеки интериор. С него можете да подчертаете най-важните предимства на вашия интериор и да скриете възможните му недостатъци. За да закупите масичка за кафе в Харков означава да поставите необходимите акценти в собственото си пространство, като го представите в най-благоприятната светлина.

Холна маса - естетика и полезност

Масата за кафе най-често се използва за естетически цели. Неговата основна задача е да украсяват пространството, подчертавайки особения му стил. Но всяка естетика, включително тази, отнасяща се до масичката за кафе, трябва да бъде полезна и внимателна. Ето защо този интериор се използва и като щанд за списания, книги, цветя, лампи и всякакъв вид аксесоари. Освен това, докато седите на масичката за кафе, можете да говорите с вас и да се насладите на чаша кафе.

Холна маса - нюансите на избор

2
Преди да изберете масичка за кафе, препоръчително е да проучите по-подробно видовия асортимент, в който може да се представи тази мебел.

  1. Миниатюрна маса за хранене (кръгла или квадратна маса, 3-4 крака или централна опора).
  2. Маса в близост до дивана (по правило има U-образна форма и се движи под основата на дивана).
  3. "Matryoshchny" таблица (3-5 маси с един размер по-малък от другия, много удобен за приятелски събирания).
  4. Обикновена масичка за кафе (с чекмеджета и рафтове за съхранение на вестници и списания).
  5. Сгъваема маса (може да се трансформира от нисък хол в детска стая или трапезария чрез регулиране на размера на плота и височината).
  6. Витрина (със стъклена масичка и затворен рафт за съхранение на сувенири).
  7. Масичка за маса (маса за лампа, вази или скулптури).
  8. Декоративна маса (масата, използвана в интериора единствено за естетическа цел - е изработена от скъпи материали и може да има различни форми).

Препоръчваме също така да погледнете в ъглите на кухнята - кликнете върху банера:

Кухненски ъгъл в мебелите

Изборът на холна маса трябва да се основава на вашите лични изисквания и предпочитания, на базата на следните характеристики:

1. Височина. Височината на вашето придобиване трябва да вземе предвид вътрешните нужди на помещението, в което планирате да го поставите. Тя може да бъде както обикновено - 40-50 см, а не повече от 15 см, едва ли се издига над пода. Можете да си купите и трапезен трансформатор, който от ниско списание бързо се превръща във висока трапезария.



2. Стил. Стилната специфика на масичката за кафе трябва да бъде подходяща, внимателна и ненатрапчива, за да се комбинира със стила на помещенията като цяло. В зависимост от това, вашият облик ще бъде представен както на класически, така и на модерен, етнически маси за кафе, както и на маси за кафе в стила на страната и високите технологии.

3. Форма и размер. Що се отнася до формата и размера, те също са доста различни. Ако имате намерение да украсите малка масичка за кафе с масичка за кафе, предпочитайте кръгли, овални или рационализирани маси. Ако имате по-просторна стая, тогава смело да получите правоъгълна или квадратна масичка за кафе.

4. Строителство. Дизайнът на масата зависи от това какво точно ще съхранявате на масичката за кафе и за какви цели планирате да я използвате. А именно, като продължите от това, можете да изберете маса от този или този брой рафтове, чекмеджета и т.н.

5. Материал. Холни маси могат да бъдат изработени от различни материали: стъкло, дърво, камък и кожа. Много стилни таблици от стъкло, чрез които краката са видими, изработени от метал и дърво. Органичните маси за кафе от дърво ще изглеждат органични в класическия интериор. Но в офис пространството ще има маса, украсена с кожа. Холни маси от камък също ще добавят красота към вашия дизайн.

Къде да купя?

4

Купете масичка за кафе в онлайн магазина "Empire of Furniture", която ще ви изненада не само с голям асортимент от тези продукти, но и с нейната интелигентна ценова политика. Чрез каталога на продуктите, предлагани на сайта https://imperiya-mebeli.com.ua/, избрахме масичката за кафе (моделът "Charm DS-2"), който много приличаше на акцентите в дневната ни в класически стил. Стъкленият му плот, през който се виждат извитите дървени крака, създава атмосфера, която е много приятна за пиене на чай и духовни разговори. След като направихме поръчка чрез онлайн формуляра, получихме обаждане на мениджъра няколко минути по-късно, който ни информира, че масата в промоционалната оферта ще ни бъде предоставена безплатно. Високото качество, приятната цена, както и европейското ниво на обслужване отново потвърдиха правилността на нашия избор.

Красива и стилна масичка за кафе, подходящо допълваща интериора на вашата всекидневна или офис, е придобивка, която не бива да се отричате от себе си. След като поставите необходимите акценти в помещенията си, тя ще създаде тази атмосфера на уют и почивка, която е важен компонент на плодотворна работа и качествена почивка.

Катрин, Харков.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Холна маса с твои собствени ръце творчески дизайн за декориране на вашия дом интериорХолна маса с твои собствени ръце творчески дизайн за декориране на вашия дом интериор
Разпределение на дневната в къщатаРазпределение на дневната в къщата
Бежова кухня Вътрешна бежова кухняБежова кухня Вътрешна бежова кухня
Индукционни печки иновативни технологии в областта на оборудването за кафеИндукционни печки иновативни технологии в областта на оборудването за кафе
Как правилно да се оборудва холаКак правилно да се оборудва хола
Холни маси във вътрешността на холаХолни маси във вътрешността на хола
Как да изберем мебелите за дневнатаКак да изберем мебелите за дневната
Интериор на мобилен сервизИнтериор на мобилен сервиз
Как да украсят коридора в апартамент стилен и красив?Как да украсят коридора в апартамент стилен и красив?
Изборът на подходящите мебели за вашия домИзборът на подходящите мебели за вашия дом
» » Кафе маса как да го избера?
© 2021 BggeHat.com