Растернокайа устройство за камера и принципа на работа

Преди да се пристъпи към характеристиките и принципа на работа на шкафовете, е полезно да се разбере какво е доказателство. Всъщност този процес е необходим за формирането на предписаната структура на продукти от брашно и е тест за ферментация, който се контролира от хлебар. Тестото трябва да стане по-рошава и да се увеличи обемът. Тази процедура се влияе от въглероден диоксид.
Необходим е пропорционален шкаф, че е възможно да се възстанови порьозността на тестото, тъй като по време на подготовката заготовката губи своята порьозност. Благодарение на специалния микроклимат, предвиден в шкафа за разширение, обемът на теста се удвоява и плътността се намалява. В резултат на това готовите продукти са буйни и апетитни.

Разпределителната камера се използва в пекарни, кафенета, столове, сладкарски цехове. Устройствата са полезни за проверка на заготовките (последната процедура преди поставянето на тестото във фурната). Наред с други неща, е много удобно при разпределянето на шкафове да се направи доказателство за замразени полуфабрикати от тестото на дрожди. Така че, за да се възстанови порьозността на тестото в заготовките, ще е необходима камера за проверка. Това устройство има специален микроклимат, който намалява плътността на тестото и увеличава силата на звука.

Положителни характеристики на шкафовете за разширение
Представените шкафове са добър помощник при подготовката на брашно. Те ви позволяват да спестите място в стаята и да не се притеснявате за местоположението на пекарната. Не можете да кажете, че качеството на печене на хляба също се подобрява. А съществуващите спирачни клапи и найлонови накладове позволяват устройството да работи тихо, без шум.



Каква камера, за да докажете тестото, е по-добре да избирате?
Изборът на устройство rasstochnoe, струва си да се обърне внимание на неговите качества:
- обвивка;
- топлоизолация;
- Какви са покритията вътре? Трябва да е устойчива на влага;
- Има ли контролен бутон в шкафа, за да настроите влажността, която трябва да е около 75 влажност и +40 градуса.

Рафтово устройство
Този дизайн е шкаф с врати, прегради, тави, контролни устройства. Освен всичко друго, камерата осигурява система за овлажняване на пара, палет, гъба. С помощта на ТЕМ водата се нагрява. В съвременните модели на разширителни шкафове има функция - наливащо брашно, което прави възможно да не се залепва тестът.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да си направите качествена тухла?Как да си направите качествена тухла?
Готварска печкаГотварска печка
Чудесна печкаЧудесна печка
Как да разберем, че е време да разсеем хваленето вече?Как да разберем, че е време да разсеем хваленето вече?
Какво можете да готвите от пушена риба?Какво можете да готвите от пушена риба?
Въглероден диоксид въглероден диоксидВъглероден диоксид въглероден диоксид
Рецепта за салата от палачинка с пушено пилеРецепта за салата от палачинка с пушено пиле
Тиган за палачинки, какво е това?Тиган за палачинки, какво е това?
Септична АкорСептична Акор
Сепсис магистърСепсис магистър
» » Растернокайа устройство за камера и принципа на работа
© 2021 BggeHat.com