Лесен избор на хладилно оборудване

Във всички магазини и супермаркети трябва да има специално хладилно оборудване - броячи за замразяване и замразяване, маси за охлаждане, шкафове. Много разнообразно хладилно оборудване се различава помежду си като цена, функция, по-специално работа. Поради това е трудно за неопитен човек да направи правилния избор. Необходимо е да се погледне добре на предлаганите стоки на пазара на хладилно оборудване.

Нека започнем с замразяване на прозорците.

Тези единици имат система от два вида: отдалечени и вградени. Вградената система има вграден компресор или кондензатор в хладилника. Втората система е свързана само с отдалечени единици, които не са в залата за търговия. В по-малките магазини е по-добре да се използват хладилни витрини, които са вградени в студено, защото не са трудни за инсталиране, нямат висока цена. Предимствата са и в хладилни витрини, които имат отдалечен студ: те работят тихо, имат висок експлоатационен живот, разпределената им топлина не е в залата за търговия. Тук, хладилното оборудване на Magma в Москва е добър пример за тази техника.

Сортове температурни режими на оборудването.



Особено внимание при избора на хладилни шкафове е необходимо да се обърне внимание на температурния режим. Има броячи с различни температурни условия. Например, ако режимът е до -16 ° C, те се използват за сериозно замразяване на продуктите.

Нискотемпературните броячи имат температура от 0 до -6 ºС и се използват за краткосрочно съхранение на различни видове продукти. За съхранение на салати, млечни продукти, средно температурно оборудване е подходящо, което има температура на съхранение от +1 до +7 ° С. Все още има универсални витрини с температура от -6 до + 6 ° С. Те се използват за запазване на продукти, които се нуждаят от определени условия на съхранение. Също така можете да се срещнете на пазара - витрини за сладкарски изделия, чиято температура на съхранение е от +1 до + 7 ° C, те са предназначени за запазване и показване на сладкарски изделия.

Хладилните броячи са с динамичен и статистически вид охлаждане във фурните.
Колко време този или онзи хладилник ще работи зависи от производителя му. Ако има желание да закупите надеждно оборудване, тогава е необходимо да обърнете внимание на търговската марка Magma. Необходимо е да се знае, че по-скъпото оборудване винаги има най-доброто качество и качество.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Организиране на магазин за пушене на месо и рибаОрганизиране на магазин за пушене на месо и риба
Пространство за хладилник в малка кухняПространство за хладилник в малка кухня
Търговско оборудване за козметика и парфюмерияТърговско оборудване за козметика и парфюмерия
Индукционни печки иновативни технологии в областта на оборудването за кафеИндукционни печки иновативни технологии в областта на оборудването за кафе
Как да изберем правилните съвети за хладилникаКак да изберем правилните съвети за хладилника
За сортовете на съвременните заваръчни материалиЗа сортовете на съвременните заваръчни материали
Технически характеристики на нагревателяТехнически характеристики на нагревателя
Характеристики на фреона 134аХарактеристики на фреона 134а
Необходимо оборудване за ресторанти и кафенетаНеобходимо оборудване за ресторанти и кафенета
Избор на хладилник за вашия домИзбор на хладилник за вашия дом
» » Лесен избор на хладилно оборудване
© 2021 BggeHat.com