Ефективни свойства на масло от битрейт

1Експерти твърдят, че днес компресор или друг вид оборудване няма да може да работи напълно, освен ако за това не се използва смазка. Това вещество е изключително необходимо, защото обхваща всички части на триене на една система, като по този начин улеснява натоварването, ускорява процеса и намалява износването на частите. Важно е просто да изберете подходящата опция за такъв елемент. Препоръчваме ви да обърнете внимание на продуктите на бийтер. Тази марка е призната на пазара на компресорно оборудване. Продуктите му са надеждни и изключително издръжливи. Такива майстори напълно знаят точно каква лубрикация ще бъде идеална за вашето устройство.

Лидерът на продажбите: какви са неговите характеристики?

В момента маслото Bitzer е представено в няколко варианта. В каталога ще намерите не само различни варианти на опаковката, но и няколко специфични модела на този продукт. Най-популярен е Refrigirator Oil 5.2. Той е полусинтетичен хляб за хладилни масла, който се произвежда продуктивно в охладителните инсталации. Използва се за смазване на всички отделни компоненти на компресорите, в случаите, когато просто е невъзможно да се използват конвенционални масла от минерален произход. По този начин това вещество е внимателно подбрана смес от различни минерални масла, без наличието на въглеводороди или добавки.



Без него е изключително трудно да се работи с херметизирани компресорни инсталации на корабни, промишлени и битови хладилници, които обикновено се зареждат с халогенирани хладилни агенти. Рефрижиращото масло 5.2 е изключително ефективно за системи, пълни с фреони R131B, R502, R22, които работят при ниски температури.

Характеристики на употреба

Масло от месо на хладилник 5.2. принадлежи към категорията полусинтетични. Характеризира се с отлични нискотемпературни характеристики и способност да се смесват перфектно с работещия хладилен агент. Също така е важно използването на този компонент да не води до никакви усложнения в системите. Химическата активност е минимална, поради което рискът от образуване на киселинни и остатъчни реактивни отлагания е значително намален в системата. Тази вариация на веществото перфектно толерира 120 часа постоянно присъствие на Freons R12 и R22. Купете това лекарство е най-добре в онлайн магазина, където цената е оптимална и условията на сътрудничество са много приемливи.

https://domxoloda.ru/

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изберете нагревател за топъл под плочкатаИзберете нагревател за топъл под плочката
Смазване на puncher как да се удължи живота на инструментаСмазване на puncher как да се удължи живота на инструмента
Смазка за редуктора Български кой да избере?Смазка за редуктора Български кой да избере?
Маслото за двутактови двигатели с въздушно охлажданеМаслото за двутактови двигатели с въздушно охлаждане
Избор на боя за съвети за ремонтИзбор на боя за съвети за ремонт
Как да изберем тапет за спалнятаКак да изберем тапет за спалнята
Характеристики на фреона 134аХарактеристики на фреона 134а
Основни характеристики на пералните машини за частитеОсновни характеристики на пералните машини за частите
Избираме домакински уредиИзбираме домакински уреди
Бустер компресор за производство на пластмасови контейнериБустер компресор за производство на пластмасови контейнери
» » Ефективни свойства на масло от битрейт
© 2021 BggeHat.com