Маслото за двутактови двигатели с въздушно охлаждане

За най-функционалната работа на някои ICE, е необходимо да се използва масло за двутактови въздушно охлаждане двигатели.

Двутактовите двигатели с вътрешно горене с охлаждаща система на въздушния поток обикновено са оборудвани със специални вентилатори, които осигуряват изхода на горещ въздух извън автомобила. В допълнение, движението на самия автомобил е готово да осигури охлаждане на двигателя с обратен поток. Всеки знае обаче, че прегряването на моторните компоненти води до бързото им износване, така че дори и най-мощните вентилатори да не могат да гарантират максимално охлаждане на двутактовия двигател. Този факт показва, че като допълнителен охлаждащ фактор е необходимо да се използва висококачествено специализирано моторно масло за двутактови двигатели.

Маслото, което се използва при двутактови двигатели, не е някакъв специализиран смазочен материал, той е само вариант, използван като смазка за бензинови двигатели от определен тип. Трябва да се има предвид, че маслата за двутактов тип ICE имат определени разлики от масла за други двигатели, тъй като автомобилите с двутактов двигател нямат специализирана система за смазване. Основно, маслото се излива директно в резервоара за газ, докато получената смес от бензин и масло, при преминаване през компонентите на двигателя и изгаряне, смазва всички детайли. При такова получаване на смазочно масло и бензин трябва да се корелира 1:20 - 1: 100. Съотношението трябва да зависи от вида на маслото.

По-модерни ICE с охлаждаща система за въздушен поток вече са налични с отделно снабдяване с масло, а бензиновото масло се смесва още по време на доставката директно към двигателя, но тяхното изгаряне се получава и по време на експлоатацията му.



За нормалната работа на двутактовите ICE, ние определено се нуждаем от масло за двутактови въздушно охлаждани двигатели. Къде да купим такова масло винаги е подсказано от нашите мениджъри. Най-оптималната възможност за закупуване на такива масла е специализираните магазини или бензиностанции, където можете да получите оригинални масла. Моторните масла в повечето случаи са разделени на определени типове за някои двигатели, така че при покупката им, бъдете изключително внимателни, тъй като купувате грешно маслено масло, можете да го изключите.

На въпроса "Каква е цената на петрола за двутактови въздушно охлаждани двигатели?" Невъзможно е да се отговори недвусмислено, тъй като различните марки предлагат голямо разнообразие от цени. Средната ценова политика за моторните масла за двутактови въздушно охлаждане на двигателите е $ 10 (80 гривна на Украйна или 320 руски рубли).

Висококачествени масла за ICE можете винаги да купувате в големи специални магазини или в онлайн магазини. Където те се предлагат на най-достъпните цени. Но ние не препоръчваме да купувате тези масла в онлайн магазини. Важно е, какво ще професионален ви съветваме да изберете какъв вид масло (в зависимост от спецификата на вашето устройство) .Vash правилния избор на масло е гарантирана, за да двутактов двигател да се охлади, колкото е възможно и по този начин се гарантира дългосрочната операция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Промишлено водоснабдяване на предприятияПромишлено водоснабдяване на предприятия
Вентилатор за таван - устройствоВентилатор за таван - устройство
Оборудване за заваряванеОборудване за заваряване
Прахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберетеПрахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберете
Съвременна класификация на строителните крановеСъвременна класификация на строителните кранове
Предимства при използване на товарен кранПредимства при използване на товарен кран
Предимства и характеристики на дизеловите генераториПредимства и характеристики на дизеловите генератори
Как да изберете резачкаКак да изберете резачка
Предимства и недостатъци на електроенергията и автомобилитеПредимства и недостатъци на електроенергията и автомобилите
Основни характеристики на пералните машини за частитеОсновни характеристики на пералните машини за частите
» » Маслото за двутактови двигатели с въздушно охлаждане
© 2021 BggeHat.com