Изберете нагревател за топъл под плочката

След като човекът определи точно, че ще инсталира в помещение система "топъл под", е необходимо да се разсъждава на какъв вид да се вдигне. Когато инсталирате такава система под плочката, трябва да разберете кой тип отопляем под е подходящ за монтаж. Ето защо ще се опитаме да отговорим на този въпрос.

В многоетажни къщи инсталирането на подово отопляем под е забранено, така че няма да говорим за това. И ще говорим за електрическо топлинно поле.

Електрически топъл под е подвид, които се различават по типа на нагревателния елемент. Това са:

  • отоплителен кабел. Когато полагате кабела върху плочката, можете да използвате няколко метода, т.е. под и без замазката. Избирайки такъв елемент, струва си да се обърне внимание на производителя, който подробно описва как да инсталира своите продукти;
  • отопление мат. Това е най-подходящият вариант за поставяне директно под плочките или други керамични подови настилки. При избора на подово отопление за плочки, си струва да обърнете внимание на следните аспекти. Така че този тип подово отопление е представено под формата на решетка, върху която е монтиран отоплителен кабел. Това са готови продукти, трябва само да бъдат правилно положени и комбинирани с терморегулатор. Използва се в рогозките на кабела, има достатъчно малък (тънък) размер, който ви позволява да го покриете само с 2 см слой лепило под плочката. Това не повдига пода и го прави тънък и способен много бързо да се нагрее.


В допълнение, повечето производители твърдят, че отлична възможност за инсталиране точно под плочката (както и под всякакви други покрития - линолеум, ламинат, килим и т.н.). Това е така, защото нагревателният елемент е безопасно скрит във филма, така че няма опасност от разкъсване или друго увреждане. Този продукт е нов на пазара, поради което трябва да бъдете внимателни при избора му. Въпреки това, инфрачервена етаж има някои характеристики подреждане, а именно под него непременно следва да се определят субстрат, което позволява отразяване на топлина, докато полагане на довършителни подът е необходимо да се постави монтаж окото със стъклени влакна, имащи специални клетки.

По този начин, избирайки всякакъв вид "топъл под", независимо дали става въпрос за отоплителни рогозки под плочките или модерен инфрачервен под, струва си да се обърне внимание на производителя, както и на качеството на продуктите. Освен това е необходимо да се определи местоположението, в което ще бъде инсталирана такава отоплителна система и каква функция ще изпълнява - основно или допълнително отопление.

Топъл подът е чудесно решение за дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на електрическо подово отоплениеМонтаж на електрическо подово отопление
Монтиране на топъл под плочкатаМонтиране на топъл под плочката
Как да направите електрически подгряван под с вашите ръцеКак да направите електрически подгряван под с вашите ръце
Електрическо подово отопление на вилата с разнообразни и инсталационни функцииЕлектрическо подово отопление на вилата с разнообразни и инсталационни функции
Монтаж на електрическо подово отоплениеМонтаж на електрическо подово отопление
Как да се гарантира електрическото подово отоплениеКак да се гарантира електрическото подово отопление
Основи на избора на топъл под за плочкиОснови на избора на топъл под за плочки
Поставяме електрическия под плочката за подробни инструкции за монтажПоставяме електрическия под плочката за подробни инструкции за монтаж
Ние правим къщата удобна с топъл подов термоНие правим къщата удобна с топъл подов термо
Ремонт на подово отоплениеРемонт на подово отопление
» » Изберете нагревател за топъл под плочката
© 2021 BggeHat.com