Бустер компресор за производство на пластмасови контейнери

1Опаковка продукти в пластмасови контейнери - доста често явление досега. Бира, вода, растително масло - всички тези продукти са много удобни за опаковане в пластмаса. Ще бъде най-икономично да произвеждаме такива контейнери за опаковки в нашата собствена продукция, вместо да ги поръчваме от многобройни посредници, които преувеличават цените за този тип услуги. За щастие, днес в Русия има възможност за закупуване на специализиран бустер компресор, който ще произвежда за вас този вид продукти. Такива машини са както домашни, така и внесени. При закупуване на бустер компресор, обърнете внимание на редица подробности. Помислете колко пластмасови опаковки ви трябва, определете размера на фирменото лого. Също така такива машини могат да имат различни видове линии - автоматични или полуавтоматични. Полуавтоматичните машини разбиват около 1000 бутилки всеки час, автоматичните работи много по-бързо. Като се вземат предвид всички тези фактори, можете лесно да вземете бустер компресор, който ще отговори на вашите индивидуални нужди.

Влизането на въздух в издуханата опаковка е основният производствен процес, поради което е необходимо да се проследи качеството на издухания въздух. Това може да стане чрез настройване на оптимизацията на налягането на вашето устройство, което ще гарантира чистотата на всмукателния въздух, отсъствието на различни видове миризми и примеси.

Ако вашата продукция не е много голяма, вие сте добре пригодени за компресор-полуавтоматичен. Той произвежда не много големи количества опаковки на час, но струва няколко пъти по-евтино от автоматичния му колега. И за малко производство на такава инсталация е достатъчно.

За големи корпорации с големи производствени обеми е за предпочитане да се използват няколко производствени линии и винтови компресорни автомати. Такова производство се извършва на два етапа, като първоначално се използва компресор с налягане от 30 атмосфери, след което се използва компресор под налягане.



Изборът на бустер компресор е важен момент в производството на пластмасови контейнери. При избора му е целесъобразно да се обърне внимание на факта, че за нормална работа на устройството е необходимо да има марж на производителност (около 30).

При избора на бустер компресор направете изменение на факта, че производството най-вероятно ще използва допълнително оборудване. Съответно, работата на компресора трябва да бъде съизмерима с ефективността на останалите машини.

https://enerprom.com/catalog/powerpack/small/malogabaritnye-s-benzinovym-i-jelektricheskim-privodom/

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен ЕкопанСептичен Екопан
Компресор за септична ямаКомпресор за септична яма
Септична яма от европейските купи със собствените си ръцеСептична яма от европейските купи със собствените си ръце
Заваръчни полуавтоматични машиниЗаваръчни полуавтоматични машини
Леене на пластмаси от А до ЯЛеене на пластмаси от А до Я
За сортовете на съвременните заваръчни материалиЗа сортовете на съвременните заваръчни материали
Видове фрезови машиниВидове фрезови машини
Основни характеристики на пералните машини за частитеОсновни характеристики на пералните машини за частите
Видове и характеристики на опаковъчните пликовеВидове и характеристики на опаковъчните пликове
Съвременно оборудване за пълненеСъвременно оборудване за пълнене
» » Бустер компресор за производство на пластмасови контейнери
© 2021 BggeHat.com