Оборудване на Каезер

Оборудване на Каезер

Компресорното оборудване на Kaeser по целия свят е спечелило славата като надеждна и високоефективна техника, която няма да се провали в най-трудните условия. Въпреки сравнително високата цена, компресори от тази марка са по-голямото търсене от тези, които ценят парите си - защото Kaeser оборудване бързо плаща за себе си чрез енергоспестяващи технологии и по-малко ремонти, в сравнение с подобни продукти от други марки.

Kaeser винаги отговаря на своите клиенти, предлагайки не само широка гама от стандартно оборудване, но и разработване на решения за специфични условия на работа и желания на клиентите.

Асортиментът на Kaeser:

  • Винтови компресори - с директно задвижване, с задвижване с клиновидни ремъци, с честотен преобразувател и сешоар.
  • Бутални компресори - промишлени, бустерни, стационарни и подвижни.
  • Мобилни компресори - с бензинов двигател, дизелов двигател, с електрическо задвижване, с вграден генератор.
  • Ротационни вентилатори.
  • Оборудване за производство на РЕТ контейнери.
  • Системи за приготвяне на сгъстен въздух - изсушители, приемници, филтри, системи за обработка на кондензат.
  • Контролни системи.
  • Пневматични барабани.

производство



Германската компания Kaeser Kompressoren GmbH, основана през 1918 г., днес е един от най-големите европейски производители на компресорно оборудване. В производствените съоръжения, концентрирани в градовете Кобург и Гера, работят над 3000 души, произвеждащи широка гама промишлено оборудване с най-високо качество. Фирмата разполага с високотехнологичен дизайн и изследователски център, който му позволява постоянно да подобрява качеството на своите продукти, като въвежда най-новите разработки и технологии.

Компресорите Kaeser се характеризират с висока икономия на енергия (до 35 в зависимост от модела) в сравнение със сходни продукти на конкурентите. Това се постига чрез въвеждането на енергоспестяващи технологии, използването на винтови глави и уникална система за управление, която позволява да се регулира работата на всмукателния вентил.

Kaeser, Compair и Kraftmann са основните немски производители на компресорно оборудване.

За Русия и други страни със студен климат немската компания предлага мобилни компресори в специална "скандинавска" версия. Такова оборудване е уверено пускано при отрицателни температури до -25 ° C, надеждно защитено от замръзване на пневматичната система и бързо затоплено.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Компресор за септична ямаКомпресор за септична яма
Как да изберем мини товарачКак да изберем мини товарач
Натоварване назначаване на специално оборудване в строителствотоНатоварване назначаване на специално оборудване в строителството
Вентилация salda в УкрайнаВентилация salda в Украйна
Предимства на дизеловите електроцентралиПредимства на дизеловите електроцентрали
Въздушни компресориВъздушни компресори
Какво е nylerКакво е nyler
Избирането на бетонна помпаИзбирането на бетонна помпа
Компресор под наем, приложения и предимстваКомпресор под наем, приложения и предимства
Специфична характеристика на устройството и работата на въздушните приемници и въздушните колекториСпецифична характеристика на устройството и работата на въздушните приемници и въздушните колектори
» » Оборудване на Каезер
© 2021 BggeHat.com