Производство на заместител на горивото

1Понастоящем ECOWEST - Entsorgungsverbund Westfalen GMBH пусна в експлоатация електродвигател PowerLine 3000 в съоръженията си в Ennigerlo от WEIMA Maschinenbau GMBH, Ilsfeld. Машината се използва за окончателно смилане на предварително натрошени промишлени отпадъци в заместител на горивото.

Предприятието се обработва при операции с 2 - 3 смени в зависимост от състава на материала 12 - 15 т / ч, като размерът на ситото е 65 mm.

Унищожителят PowerLine се използва в зависимост от смилащия материал в многостепенните инсталации за предварително смилане и окончателно смилане.

Машините ECOWEST имат работна ширина 3000 мм. с диаметър на ротора 800 mm. Предлагат се ротационни ножове с въртящи се ножове с дължина 80 mm x 80 mm от втвърдена специална инструментална стомана, което прави възможно постигането на много дълъг живот на ножа от 250-300 часа преди да се наложи замяна с друг режещ ръб. Сменяемият корпус на ротора гарантира висока защита от износване и гарантира експлоатационен срок от няколко десетки хиляди часа.



Шредерът е оборудван с директно задвижване от 350 кВт. Броят на ударите се контролира гладко от честотния инвертор и достига около 170 оборота в минута, което прави работата ниска и с нисък шум. Защитното съединение между директното задвижване и ротора на машината, чието тегло е 35 тона, предпазва от счупване при нерешително натоварване на масивни чужди предмети.

За ECOWEST.

Фирма ECOWEST - Entsorgungsverbund Westfalen GMBH - е основана през 2000 г. като компания за производство на вторично гориво Ennigerloh mbH. Участниците в него са компанията от Wardshold Warehouse (AWG), изхвърляне на отпадъци от 51 акции, дружеството за изхвърляне на отпадъци Gütersloh (GEG) с 40 акции и REMONDIS Co KG с 9 акции.

Фирмата механично обработва битови и промишлени отпадъци от областите Gütersloh и Warendorf и освобождава богатата калоричност на фракцията от отпадъчните потоци. В центъра за обезвреждане на отпадъци на Ennigerlo дружеството управлява сортиращо устройство, т.нар. инсталиране на EBS (инсталация за производство на заместител на гориво от битови и промишлени отпадъци).

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Шлифовъчна машина за паркет 5 вида за домашна употребаШлифовъчна машина за паркет 5 вида за домашна употреба
Как да изберем кухненски ножовеКак да изберем кухненски ножове
Как да направите дървена къща наистина красива?Как да направите дървена къща наистина красива?
Септична евробионкаСептична евробионка
Газов метър g4 омегаГазов метър g4 омега
Septik ekorosSeptik ekoros
Технология на смилане на бетонТехнология на смилане на бетон
Septic RotecSeptic Rotec
Новини за технологии, оборудване за заваряване и рязанеНовини за технологии, оборудване за заваряване и рязане
Специални машиниСпециални машини
» » Производство на заместител на горивото
© 2021 BggeHat.com