Електрическа равнина

Електрическата кука за всеки господар е незаменимо нещо. Той е надежден, ергономичен и изпълнява функциите, присъщи на дървообработващите машини. Всяко elektrorubanok има барабан с ножове и достатъчно мощен електродвигател (580-900 W), въртящ се със скорост 1000 об / мин., За да се преодолее нехомогенност на структурата на дърво.

Ротацията от двигателя към барабана се предава от задвижващ зъбен ремък. За евентуалното му подмяна има подвижен корпус. Отваряйки друг корпус, можете да получите достъп до електрически въглеродни четки. При включване скоростта на въртене се увеличава гладко, така че претоварването на двигателя се отстранява.

Дъното на самолета е от алуминий, състои се от две части. Чрез регулиране на разликата във височината на тези части можете да зададете дълбочината на рязането. Разделеният бутон за тази настройка често действа като втора дръжка. Дебелината на чиповете се определя и от скоростта на движението на равнината.

Много от дизайна на рендето оставя барабана от едната страна отворен, което ви позволява да избирате една четвърт по дължината на детайла под прав ъгъл. За това има страничен ограничител. На предната част на подметката е V-образен жлеб под ъгъл от 90 градуса, което ви позволява да отстраните от ъглите на фасунгите с фаска.

Как да работя elektrorabankom



Работете най-добре с две дръжки: задната част, върху която е разположен бутонът, е необходима за натискане на инструмента, а отпредът само насочва движението. Невъзможно е да го натиснете, за да не се получи прекалено голяма дебелина на чиповете. Превключването на дебелината на чипа може да бъде стъпало, след 0,1 мм или безстепенно. Ако е настроено "0", равнината все още премахва шаблоните, макар и минимални.

Работен инструмент - сменяеми ножове от карбид и волфрам или втвърдена стомана. При инсталирането на ножове, особено подрязване, е необходимо внимателно да се изравнявате помежду си на височина. За безопасна работа има редица устройства, които предпазват пръстите от контакт с ножове.

Пръчките не са запушени с бръснене, но те могат да летят около стаята, така че можете да свържете специална торба или прахосмукачка в самолета.

Ако равнината има страничен ограничител и дълбок манометър, можете точно да определите дълбочината и ширината на чиповете, които са премахнати. При нарязване на фини ръбове страничната запушалка е незаменима.

Ако самолетът има оборудване, което позволява да бъде фиксирано, то почти става машина за гребла.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Циркуляр, неподвижен със собствените си ръце под нашите рисунки и управление, подложени на сила за…Циркуляр, неподвижен със собствените си ръце под нашите рисунки и управление, подложени на сила за…
Електрически триони за газобетон изберете инструмент за дома и работаЕлектрически триони за газобетон изберете инструмент за дома и работа
Производство на дебелината със собствени ръчни рисунки на самоизрязана рендеПроизводство на дебелината със собствени ръчни рисунки на самоизрязана ренде
Касета за перфоратор под пробивно устройство, замяна, употребаКасета за перфоратор под пробивно устройство, замяна, употреба
Реверсиращият трион е многофункционален инструмент за рязане на различни материали в домаРеверсиращият трион е многофункционален инструмент за рязане на различни материали в дома
Електро топки за изборЕлектро топки за избор
Заваръчни полуавтоматични машиниЗаваръчни полуавтоматични машини
Как да изберем мелницаКак да изберем мелница
Специални машиниСпециални машини
Как да работим с електротръбак?Как да работим с електротръбак?
» » Електрическа равнина
© 2021 BggeHat.com