Електро топки за избор

Електрическата къща за къщатаДървообработването в момента е доходоносен бизнес. Дървесината се нуждае от строителство на къщи и декорация на интериора. За да бъдат дъските плавен, е необходимо да ги преминете през електрическата топка. Дядовете ни използват ръчен самолет оттук, а времето за построяване е по-голямо.

Напредъкът направи възможно спестяването на времеви ресурси чрез електрически инструмент. С негова помощ можете бързо да удряте дъски, трупи за рамката, рамки за прозорци, врати и тапицерия.

Водачът с електродвигателя работи на базата на въртенето на предавката. Ножовете на барабана, когато се движат, отстраняват горния слой дърво. Използването на този тип инструмент помага да се избегне натоварването на работника и ускорява обработката на материала.

Как да изберем електрическа кола за дома?

Когато избирате електрически пистолет за извършване на прости операции, трябва да обърнете специално внимание на такива показатели:

  • Ел. Скоростта на обработката на дървесина зависи от нея, така че трябва да изберете модели с индекс от 550 вата;
  • качество на ножовете;
  • ширината на слоя, който трябва да се премахне;
  • проникването на ножа;
  • моделите с по-голяма тежест са по-ефективни;

Когато избирате конкретен модел, трябва да обърнете специално внимание на модата на инструмента. Препоръчително е да изберете алуминий с висока гладкост, с достатъчна широчина и дължина. Последните параметри определят стабилността на равнината по време на обработката на материала.

Най-предпочитаните купувачи на електрически домакински банки - с две дръжки. Предната част служи като водеща равнина, а задната дръжка действа като допълнителна сила. Те трябва да се поберат удобно в ръката, да не се изплъзват и да се намерят правилно. Ъгълът на дръжката и нейната дебелина влияят върху необходимите усилия и разходи за енергия по време на рендоса.



Гнездото за излизане на стърготини от равнината трябва да бъде свързано към прахосмукачка, за да работи в закрити помещения. Тази функция ще ви спести от прах и допълнително почистване.

Ръководство за експлоатация за електро-банки

Ръководство за експлоатация за електро-банкиПреди стартиране е необходимо правилно да поставите лопатките на барабана и да се уверите, че болтовете са здраво закрепени. Проверяваме електрическата щепсела, като я включим.

На ненужна дъска проверяваме работния му ход. Ако тя не се тормози и не напусне джаг, тогава всичко е направено правилно и можете да започнете работа. Ако има вибрации или звуци по време на стартирането на двигателя, трябва да изключите и поставите острието, което най-вероятно е неравномерно.

Инструментът трябва непрекъснато да се почиства от чипове, които запушват и зареждат мотора. Почистването се извършва с пръчка, когато двигателят е напълно изключен. За добра и лесна работа е необходимо острието на електрическия пистолет да се наточи възможно най-често. На възела те са много глупави. В тази връзка ресурсът на инструмента може да завърши преди определеното от производителя време. Сменете барабаните и лопатките по двойки, за да избегнете дисбаланс и побой.

Бъдете внимателни, когато рендовете стари дъски, в които може да има гвоздеи, които могат да развалят ножове. Преди да работите, проверете целия инструмент, за да избегнете ненужните отпадъци. Преди да включите двигателя на самолета, го запазете върху теглото и само когато на материала могат да се направят изкачвания. По време на обработката на дървесината трябва да сте на разстояние 20 сантиметра от инструмента.

По време на изключването инструментът трябва да се държи на равновесие, докато не бъде напълно изключен. За да поставите електробръсначките е необходимо, така че лопатките да не се отнасят до повърхността. Преди да започнете работа, е необходимо да се запознаете с ръководството за експлоатация на устройството. Това е необходимо за безопасността и правилното използване на всички необходими компоненти на дървообработващата плоскост, както и за избягване на травматични ситуации.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Производство на дебелината със собствени ръчни рисунки на самоизрязана рендеПроизводство на дебелината със собствени ръчни рисунки на самоизрязана ренде
Реверсиращият трион е многофункционален инструмент за рязане на различни материали в домаРеверсиращият трион е многофункционален инструмент за рязане на различни материали в дома
Сешоар за строителни работи изберете евтин инструмент за домаСешоар за строителни работи изберете евтин инструмент за дома
Как да изберем гравьорКак да изберем гравьор
Ръчен фрезер за домашен занаятчияРъчен фрезер за домашен занаятчия
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Как да работим с електротръбак?Как да работим с електротръбак?
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…
Ръчно циркулярно триоРъчно циркулярно трио
» » Електро топки за избор
© 2021 BggeHat.com