Въздушни компресори

Въздушни компресори
Въздушен компресор - устройство, използвано за компресиране на въздух и по-нататъшно изпомпване в резервоар или захранване в системата. Сгъстен въздух е източник на механична енергия, защото при високо налягане и малък обем, всички газови молекули започват да се движат по-бързо, и разликата в налягането между външната среда и капацитета на системата или причините сгъстен въздух бързо изтича през всички отвори. Най-често срещаният тип компресори е тип бутало, поради своята надеждност и простота в устройството и поддръжка. Самите компресори могат да работят от електричество, течно гориво или газ, последният вариант е много икономичен.

В Москва има фирма "Енергопроф", която може да закупи Fubag компресори на достъпна цена, както и да закупи аксесоари и инструменти за работа с устройството. Каталогът на онлайн магазина има широк спектър от бутални компресори, както стационарни, така и мобилни, както и редовни промоции и продажби. Фирмата има опитни специалисти, собствен логистичен и инженерингов отдел, както и гаранции за извършените стоки и работа.Въздушни компресори



Моделите на марката Fubag са отличен избор, тъй като немската техника е известна със своята надеждност и качество. Също така при избора на компресора е принципът на действието му. Съгласно метода на компресиране, компресорите се разделят на динамични и обемни, а последните се разделят на ротационни и бутални. Ротари са винтова, спирална и ротационна. По размери компресорите са разделени на стационарни и подвижни. В зависимост от планирания режим на работа, необходимите натоварвания и технически проблеми, се избира една или друга версия.

Компресорите се използват в огромен брой области на живота - всяка пневматика не може да направи без тях. В същото време, пневматични механизми са необходим елемент в различни заводски електроцентрали и внимателно се прилага по време на ремонт и боя работа. Въздушни четки, пневматични чукове, въздух длето, пясъкоструенето и въздушни маркучи, както и нокти пистолети и Телбод телчета за дограма - всички тези устройства работят на компресори, защото на тяхната мощност на електроенергия директно биха били неефективни. Освен това тези устройства се използват в медицината и производството на храни. Някои системи за климатизация и вентилация също работят от тези инсталации.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Камини за отопление на къщатаКамини за отопление на къщата
Има ли разширителен резервоар за отопление?Има ли разширителен резервоар за отопление?
Оборудване за промиване на отоплителни системиОборудване за промиване на отоплителни системи
Уреди за ръчно плазмено рязане на металУреди за ръчно плазмено рязане на метал
Компресор за септична ямаКомпресор за септична яма
Септичен анионСептичен анион
Използване на климатик през зиматаИзползване на климатик през зимата
Пневматични инструменти и предимстваПневматични инструменти и предимства
Как да изберем хладилник за домаКак да изберем хладилник за дома
Септична топазан 10Септична топазан 10
» » Въздушни компресори
© 2021 BggeHat.com