Избирането на бетонна помпа

1Към днешна дата активното развитие на строителния пазар изисква присъствието на строителни обекти на различни съоръжения за работа. Това изискване се отнася за автокомпонентни помпи, които се продават и отдават под наем в много специализирани магазини и транспортни компании. Значително оптимизиране на разходите в тази ситуация ще помогне да наемете оборудване с оператора, който е добре запознат с техническите възможности на това оборудване. В допълнение, допълнителните разходи за експлоатацията и поддръжката на наети съоръжения ще бъдат направени от лизингополучателя.

Оптималното приложение на помпата за бетон се осигурява чрез задълбочено проучване на техническите характеристики. Важно е правилно да се прецени способността на такова оборудване да работи на разстояние, което трябва да бъде покрито с бетон. И това е важно да се помни, когато се използват както автомобилни, така и стационарни модели. Много е важно в случая на лизинг на такова оборудване да се прави правилна оценка на мощността на двигателя и максималното възможно разстояние на изпомпване на бетона, което включва отчитане на дължината на бетона. Когато използвате стационарен модел, няма нужда от камион и товарен кран, а малки размери улесняват маневрирането на строителната площадка и доставят оборудване в целия град. Ето конкретни помпи PUTZMEISTER - добър пример за такова качествено оборудване.

Също така е важно да се направи правилна оценка на обхвата на бъдещата работа. Ще може ли двигателят да осигури необходимия обем разтвор за определен период от време? Задължително важно да се изясни степента на влошаване на оборудването, тъй като и при продължителна употреба бетон често може да се провали, че строителните работи и като се вземе предвид спецификата на проблема е крайно нежелателно.



Също така определете вида на оборудването на двигателя. Този критерий се определя въз основа на предпочитанията на наемателя - което е по-важно: консумацията на електричество или дизелово гориво.

Оборудването се избира и според критерия за типа на задвижването - хидравличен или механичен. За сериозна дългосрочна работа е по-добре да се даде предимство на хидравличното задвижване, което е по-продуктивно.

Също така, възможността за смесване на решението по свой начин е най-добрият вариант за нашите пътища. В противен случай бетонът може да се отдели, което ще повлияе на производителността на оборудването и на качеството на крайния резултат от строителните работи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики на поддръжката и експлоатацията на сградитеХарактеристики на поддръжката и експлоатацията на сградите
Какво е автобусна помпа и за какво е тя?Какво е автобусна помпа и за какво е тя?
От наемане на специално оборудване до вашата мечтана къщаОт наемане на специално оборудване до вашата мечтана къща
Класификация и приложение на дренажните помпиКласификация и приложение на дренажните помпи
Товарен транспорт в строителствотоТоварен транспорт в строителството
Водолейна помпаВодолейна помпа
Помпи за потопяеми кладенциПомпи за потопяеми кладенци
Наемането на строително оборудване е по-добре, отколкото да го купувате?Наемането на строително оборудване е по-добре, отколкото да го купувате?
Специфична характеристика на отдаване под наем на специално оборудванеСпецифична характеристика на отдаване под наем на специално оборудване
Какво трябва да знаете при стартирането на строителен проектКакво трябва да знаете при стартирането на строителен проект
» » Избирането на бетонна помпа
© 2021 BggeHat.com