Водолейна помпа

Водолейна помпаВсички, които се сблъскаха с избора на потапяща се помпа, недвусмислено чуха добре помпа Водолей

. Защо е така? Тъй като тези помпи са се доказали на пазара в продължение на много години. Това се дължи на факта, че тези помпи имат високо съотношение цена / качество.

Може да се каже със сигурност, че тези помпи не са по-ниски от аналозите на чуждестранното производство по техническите характеристики. Например, тези дълбоки помпи не са по-ниски от качеството на такива фирми като: Pedrollo, Wilo, Ебара, Грюнфос. Следователно те се дължат на такова широко приложение: както в крайградските зони, когато се напояват зеленчукови градини и градини, така и за изпомпване на големи количества вода от резервоари.

Работа на помпата

Водолейна помпаПри правилна експлоатация животът на помпата е най-малко 10 години, а времето между отказите е 10 000 часа. Водолей помпа може да работи при напрежение отклонение за доставка в рамките на + - 10, но това трябва да се вземе под внимание, ако люлки данни се случват доста често, че е необходимо да се използва регулатор на напрежението. Това се дължи на факта, че по време на пренапрежение на електрозахранването, експлоатационният живот на която и да е помпа е значително намален.

При правилна работа помпата запазва паспорта си и хидравличните си характеристики за дълго време. Потопяема помпа Водолей има и вградено реле, което го предпазва от прегряване при продължителна работа. Така, в случай на прегряване на намотките на двигателя, помпата се изключва за охлаждане, след което релето автоматично стартира помпата за по-нататъшна работа.



Трябва да се помни, че тази помпа не се допуска при изпомпване на мръсна вода или киселинни течности. При изпомпване на вода с минерализация над 1500 грама на метър, кубичната помпа ще се провали много бързо. В такива случаи трябва да се използват специални филтри.

Технически спецификации

Помпи за потопяеми кладенци, например бебе, се използват за захранване на вода от кладенец с диаметър 120 мм, докато те осигуряват голям дебит на водата, голяма дълбочина на засмукване. Различните конструкции на помпената част влияят на ефективността на тези помпи, които варират от 1,2 кубически метра на час до 9 кубични метра. На това зависи и височината на асансьора, който е в диапазона от 16 до 150 метра.

Структурно, помпата се състои от еднофазен електродвигател, част от помпата и кондензаторна кутия за гладко стартиране на двигателя. Подаващата част на помпата е заземена, така че при свързването й към мрежата е препоръчително да използвате заземен контакт. Така че, ако всички условия са изпълнени, тези помпи могат да се превърнат в незаменим помощник както в частна къща, така и в къщи, както и в крайградската зона.

Преглед на сравнителните характеристики на моделите

Характеристики на морските модели

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Помпа за котелПомпа за котел
Ремонт на циркулационната помпа за отоплениеРемонт на циркулационната помпа за отопление
Помпа за отоплителна инсталация за дома и технологияПомпа за отоплителна инсталация за дома и технология
Дренажна помпа за замърсена водаДренажна помпа за замърсена вода
Водна помпа за отоплителни системиВодна помпа за отоплителни системи
Потопяема помпа бебеПотопяема помпа бебе
Дренажната помпа wilo изтичаДренажната помпа wilo изтича
Дълбокопомпена помпаДълбокопомпена помпа
Какво е автобусна помпа и за какво е тя?Какво е автобусна помпа и за какво е тя?
Класификация и приложение на дренажните помпиКласификация и приложение на дренажните помпи
» » Водолейна помпа
© 2021 BggeHat.com