Потопяема помпа бебе

Снимка на потопената помпаПрез последните години малките потопяеми помпи станаха по-популярни. Хората ги купуват за вили, частни къщи и вили, за да спестят парите и времето си за водоснабдяване. Поради малкия си размер такива помпи са получили специално име - "Потопяема помпа Baby

"Сега те са наречени дори в професионални среди.

Такива помпи, като Baby и Водолей, произведени в малки размери и тежат само до 4 кг, а за разлика от големите, те са евтини. За какво се използват и инсталират?

  • Осигуряване на вода за жилищни сгради, както и за нежилищни сгради;
  • Осигуряване на вода за малки градини, парцели и полета;
  • Рециклиране на рециклирана вода;
  • Непрекъснато напояване на растенията на парцела и декоративни орнаменти-храсти.

По принцип, ако правилно вдигнете потопяемата помпа Baby, тогава той може да изпълнява много функции и в същото време ще спестите парите си! Освен това ще опишем по-подробно всички предимства и особености на такива помпени системи.

Pump Baby - спецификации на устройството

Снимка на помпата BabyКакво представлява помпата? Сега нека разгледаме по-подробно. Продуктивността на такава помпа средно е 400-450 литра в минута (без да се включва вдигането на вода), което е впечатляващо за такова малко и евтино устройство. Дължината на кабела може да бъде 10 и 30-40 метра (тази характеристика се избира индивидуално, в зависимост от това къде ще се намира вашата помпа).

Такава потопяема помпа Детето може да вдигне вода до 40 метра, което е добър индикатор. Но не забравяйте, че за да се постигне този резултат, диаметърът на всмукателната тръба трябва да бъде 8 см (минимум), а по-добре - повече! По принцип такава помпа може да изпомпва вода и от открити, естествени резервоари.



Свързването на този тип помпа се извършва в стандартен контакт със захранващо напрежение 220V (въпреки че има помпи и 12 волта).

Такава помпа се състои от обикновени части: вентили, диафрагма, серпентина, арматура, диафрагма, стоп, съединител, амортисьор. Поради електромагнитни колебания клапанът изтласква мембраната, което прави помпата нагоре.

Както вече беше описано по-горе, помпата може да се използва за изпомпване на вече рециклирана вода. Но ние трябва да се има предвид, че, ако помпата винаги ще се залюлее прекалено замърсена вода, всички нейни части се износва бързо, ще дойде в неизправност, тъй като самото устройство не ви служи толкова дълго, колкото искате.

Помпа за добре хлапе - приложение и достойнство

Най-често потопяеми помпи като "Malysh" се използват за кладенци. И трябва да се каже, че това е добро решение. Една малка помпа е инсталирана бързо, за това нямате нужда от специални знания и умения. Освен това е евтин и напълно се справя със задачата (ако е, разбира се, правилно избран и експлоатиран).

Потопяемата помпа не се нуждае от професионална поддръжка, постоянно смазване и впръскване на вода, поради което е толкова популярна сред обикновените хора. Друго предимство на такава помпа е, че тя не гори, когато остане без вода, а просто спира да работи.

Разгледахме основните характеристики и характеристики на малка потопяема помпа и сега можем да обобщим! Потопяема помпа Kid е идеална за не толкова големи потребности в страната или в частна къща: осигуряване на къщата с вода, поливане на градината и т.н. Той е универсален: той може да бъде инсталиран както за изпомпване на вода от кладенец, така и за открити резервоари. Ако не искате да знаете проблемите с поддръжката и постоянните ремонти, струва си да изберете помпата за Baby!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изтеглете помпатаИзтеглете помпата
Помпа за отопление тип, цел и правила за подборПомпа за отопление тип, цел и правила за подбор
Помпа за котелПомпа за котел
Помпа за отоплителна инсталация за дома и технологияПомпа за отоплителна инсталация за дома и технология
Дренажна помпа за замърсена водаДренажна помпа за замърсена вода
Дренажната помпа wilo изтичаДренажната помпа wilo изтича
Дълбокопомпена помпаДълбокопомпена помпа
Какво е автобусна помпа и за какво е тя?Какво е автобусна помпа и за какво е тя?
Класификация и приложение на дренажните помпиКласификация и приложение на дренажните помпи
Вода във вашия домВода във вашия дом
» » Потопяема помпа бебе
© 2021 BggeHat.com