Вода във вашия дом

Вода във вашия дом

Разбира се, в село вила няма проблеми с водоснабдяването. Да се ​​направи тръба в къщата няма да направи сериозни усилия. Първият въпрос, който идва на ум: "Какви материали и какво е необходимо за това?". На първо място, струва си да мислите и да предоставите разрешение за свързване на централното водоснабдяване. Следващият етап на работа е изграждането на маршрута на тръбите. Съществува и необходимост от окончателен тест. Само след като тестването приключи, всеки може да разбере собственика на системата за водоснабдяване.

Извличаме вода

Можете да говорите дълго време за водоснабдяване, което не винаги и навсякъде. Централният тръбопровод е рядък, автономен - надежден. Макар и скъпо.

Необходимо е да се реши задължително - колко е необходимо ежедневно и кои от методите за водоснабдяване да бъдат оптимални?

Разбира се, кладенецът е един от най-простите начини да се получи вода. Особено след като този метод започна да се разпространява напоследък. Преди около 15 години. Плюс много: малка цена, способността за измиване и почистване на кладенеца, усилието от енергия не изисква (само ако е физическо). Недостатък в кладенеца е постоянната борба срещу суровостта. Освен това, ако е изкопан близо до къщата, водата може бързо да се замърси. Всичко е виновно за оттичането на канализацията.

При условие, че подземните води не са изцяло погребани, е възможно да се пробиват кладенци.



Пробивните кладенци са трудна технология, но много ефективна. С негова помощ можете лесно да осигурите малка къща с вода. Уелнес са: артезиански, пясъчни.

Артезианският кладенец е пробит на място, където водоносният слой е дълбок. Тя има голяма дълбочина и масивни размери, а количеството вода превишава нормите за една къща (възможно е да се осигурят няколко съседи с вода наведнъж). След свършената работа инсталирайте тръбите.

Пясъчният отвор се пробива към пясъчния слой. Приблизително до дълбочина 15-30 метра. Гнездото е облагородено и с помощта на помпа, която е потопена до дъното - доставя вода.

Над днес водна система - сложна и освен строителство се състои от помпа, тръба, манометър, пресостат, спирателен вентил, акумулатор или друг уред за пречистване на вода.

Помпата е една от важните части на водоснабдителната система. Има много помпи на пазара, освен това техническите характеристики са различни. Има: повърхностни помпи и потопяеми помпи.

След като помпата е монтирана, е необходимо да поставите клапан, който да задържа вода. Така че водата не може да се слее обратно в кладенеца.

Е, след като сте извършили водата, вие наистина ще се интересувате от луксозните плочки за къпане. Така че посетете saten.com.ua и изберете перфектната плочка и като цяло всичко, от което се нуждаете за вашата баня и кухня.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Схема за водоснабдяване за частна къщаСхема за водоснабдяване за частна къща
Правилно проектираната схема на водоснабдяване и обезвреждане на вода гарантират издръжливост и…Правилно проектираната схема на водоснабдяване и обезвреждане на вода гарантират издръжливост и…
Правила за водоснабдяване и изхвърляне на водаПравила за водоснабдяване и изхвърляне на вода
Закон за водоснабдяването и канализациятаЗакон за водоснабдяването и канализацията
Изсипете гореща водаИзсипете гореща вода
Полагане на външни водоснабдителни мрежиПолагане на външни водоснабдителни мрежи
Водоснабдяване на апартаментаВодоснабдяване на апартамента
Водоснабдяване на апартаментаВодоснабдяване на апартамента
Водоснабдяване на вилатаВодоснабдяване на вилата
Водоснабдяване на банятаВодоснабдяване на банята
» » Вода във вашия дом
© 2021 BggeHat.com