Общ преглед на най-популярните немски устройства

Напоследък много от домашните устройства се появяват на пазара на ОНД, подобно на близнаците и се различават само в звуковите имена, в които по правило се появяват имената на чужди градове и дори държави. Може би на пазара наистина можеш да купиш истинско немско домашно устройство, но го питат - дали германците карат луна?

Ние можем да се съгласим, че германските инженери са разработили много проекти дестилатори, дестилационни колони и филтри, но и да смятат, че производството на лунна светлина, пуснати на конвейер, а те са направени специално за износ в Русия, е трудно. Много от тях идват с руски указания и с рецепти на руски език.

Немски домашно приготвени машини

Всъщност някои от устройствата изглеждат като че ли са направени в Германия или поне на германското оборудване, например пивоварната "Бавария". Други открито приличат на китайски потребителски стоки, монтирани от стандартен кухненски тиган и добра дестилационна колона (Luxstahl). Вярно е, че някои производители честно заявяват, че лунната светлина е произведена в Санкт Петербург, използвайки немски технологии, базирани на патента на изобретателя от Германия (Brendimaster).

Популярни марки на "немски" лунна светлина

Автоматизираният апарат "Бавария" може да се постави на първо място по отношение на качеството на производството. Той разполага с 12-литрово цилиндрично тяло, специално проектирано за купа за дестилация, с коничен връх и централно резбово гърло. Улавянето на брада е донякъде развалено.

Апаратурата на Бавария

Бавария

Вратът е твърде тесен, е неудобно да се напълни варенето и да се измие кубчето след процеса на дестилация.

Комплектът включва суха клетка и хладилник, свързани от тръби от неръждаема стомана с резбовани крепежни елементи. Трябва да се отбележи, че те са направени качествено и надеждно, всички размери са внимателно коригирани, шевовете не се изсипват, както и ставите. Единственото нещо, което е доста неудобно, е неразделен корпус на сухото строителство. В него е невъзможно да се добавят ароматни вещества, както и да се избистя по време на готвенето на лунна пепел - оттичащият се петел липсва.

Устройството е снабдено с висококачествен термометър от биметален тип WATTS INDUSTRIES (в някои продукти могат да се монтират аналози), което позволява контрол на температурата в резервоара. Предимствата на устройството включват формата на дъното на куба, което позволява използването му както върху газови и дървени печки, така и върху готварски повърхности от различни материали.

Това, което поражда съмнения относно истинския арийски произход, е сертификатът на производителя, който гласи, че преди да бъдете модел на дестилация, регистриран в Германия от името на HänSchnaps GmbH. Какво друго е известно за производителя, така че това е само адресът в град Щутгарт, който е в землището на Баден-Вюртемберг и дори е столица. Защо тогава устройството получи името "Бавария".

Звуковата кутия на GmbH е фирма с ограничена отговорност, която чужденец с определен капитал може да регистрира в Германия. Нищо не беше научено за самото растение. Малко вероятно е предприятие, основано през 1926 г. (както е посочено в брошурата), да бъде ограничено до освобождаването само на един (1) модел на домашно приготвен домашен уред.

Препоръчваме: Защо не закупите устройството "Don Peregon"


Стомана DIN 1.4845 (AISI 310) е наистина топлоустойчива, устойчива на агресивна химическа среда. Декларираната гаранция от 12 години е съвсем реална. С директните си задължения апаратът на "Бавария" се справя перфектно и 3 литра качествена напитка ще получите.

Moonshine Дюселдорф

Подобен в дизайна и възможностите немски домашен апарат "Дюселдорф". Производителите честно заявяват, че се произвеждат на немско оборудване, но не се споменава за митична фабрика в Дюселдорф или друг град на Германия. Най-вероятно растението е в Санкт Петербург, тъй като доставката в градския куриер, а в останалата част на Русия - по пощата.

Материалът на производство е неръждаемата стомана 12Х18Н10Т (AISI 321). Тази структурна аустенитна стомана за устойчивост 600C топлина, отлична заваряемост, устойчивост на киселини и е подходящ за използване в корозивни течности, включително алкохолни разтвори. За ултразвуковото заваряване, както в предишния дизайн на "Бавария" вече не се споменава. Гаранцията за Дюселдорф е определена на 10 години.

Стандартен пакет за доставка - резервоар, суха клетка, хладилник за течаща вода. Аналогов "Бавария" с всички плюсове и минуси. Също така се произвежда в една версия от 12 литра.

От същата серия, устройството München (Мюнхен). Това е по-добре за лекота на използване - оборудвано с разглобяема суха клетка, широко гърло с капак върху агнета, тръбопроводи с увеличен диаметър.

Машини за Brendimaster

Тези пивоварни са оборудвани с дестилационна колона и се произвеждат в обеми от 12, 17, 25, 37 и 50 литра. Броят на моделите показва сериозните намерения на производителя да заеме приличен сегмент от пазара. В същото време качеството на устройствата ни позволява да направим това.

Самостоятелните устройства с дестилационна колона са структурно по-сложни, но технологично по-сложни и позволяват производството на висококачествен алкохол. Производителят каза, че това е съвместен немско-руски продукт. Дизайнът му е разработен в Германия, а всичко останало е направено в Санкт Петербург. Оборудването е завършено с маркучи, адаптори и други необходими принадлежности.

В модела:

  • Brendimaster V.S .;
  • Brendimaster V.S.O.P. (с термометър);
  • Brendimaster X.O. с по-голям чилър;
  • Brendimaster X.O. ++ (с 2 последователни квадрата 40 cm).

Производителност на устройствата 900 - 1,5 л / час. Поправящата колона работи добре и ви позволява да получите чист алкохол, без да използвате суха клетка. Компактният дизайн и лекото тегло позволяват да ги използвате в градски апартамент в малка кухня. Два термометъра в моделите X.O. ++ и X.O. Можете да контролирате напълно процеса. Недостатъци също съществуват - няма дрениращ петел на барда.

Устройства Luxstahl

Оригиналният дизайн различава устройствата за варене на марката Luxstal. Също така те се произвеждат в Германия и се отличават с широка гама модели с доста голяма функционалност. Сред другите "немски" модели - почти най-добрите във всички показатели. Но работата с тях изисква определени умения - те са оборудвани с коригираща колона и два последователни, независими хладилници. Продуктите Luxstahl ще бъдат разгледани в друга статия.

Може би това е всичко, което искахме да кажем ... Ако сте собственик на едно от тези устройства, не забравяйте да оставите вашето мнение в коментарите!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Прибори за хранене рецензии и мненияПрибори за хранене рецензии и мнения
Най-популярните видове луниНай-популярните видове луни
Колко струват ламинат 32 и клас 33 и тяхната инсталацияКолко струват ламинат 32 и клас 33 и тяхната инсталация
Купувате ли или не луксозния луксозен комплект 3?Купувате ли или не луксозния луксозен комплект 3?
Преглед на лунните машини luxstahlПреглед на лунните машини luxstahl
Ректификационна колона или суха клеткаРектификационна колона или суха клетка
Das moonshine germaniumDas moonshine germanium
Цялата истина за лунен апарат от медЦялата истина за лунен апарат от мед
Добър и не много добър в апаратаДобър и не много добър в апарата
Безпристрастен преглед на лунната термосфераБезпристрастен преглед на лунната термосфера
» » Общ преглед на най-популярните немски устройства
© 2021 BggeHat.com