Колко струват ламинат 32 и клас 33 и тяхната инсталация

Ще ви научим да разбирате качеството на материала сред огромен брой цени и модели. Нека да определим колко струва един ламинат, но съотношението "колкото по-висока е цената, толкова по-високо ниво на качество и дълготрайност" вече не важи тук. Например, нека да погледнем в каталозите, колко е ламиниран етаж 33 клас - средно от 400 до 2000 рубли на квадратен. м. Често виждате, че проби от класове 31 и 32 са по-скъпи от продукта 33 от класа на износване. Защо се случва това?

Марка, реклама, разходи, процес на възприемане

Германия е известна с качеството на своите продукти по целия свят, така че германските марки трябва да плащат двойна цена. Като цяло, това е разумно, но има едно нещо ...

Обмислете варианта на австрийския продукт от компанията Egger - да, известно е, но е прекалено скъп. Какво имаме? Австрийската марка, чиито продукти се произвеждат от германците? И германците - това винаги е знак за качество, така че можете да приключите цените. Известно е, че продавачите като цяло не обичат да предлагат тази марка.

Какви са причините? Отговорът е, че "Egger" често произвежда безполезни колекции - един ден. Практически всеки може да поръча дадена марка от собствената си колекция и да й даде името си. Така се появяват нови продукти като Interflor, Megaflor и др. Случва се, че като закупите такъв eGger на автора, рискувате да не го откриете вече, ако нямате достатъчно пакети.

Заключение: трябва да бъдат избрани само официални серии. Серийно, можем веднага да се обадим на Emotion и Floorline. Разбира се, "Eggers" изоставиха всички конкуренти с оглед на издръжливостта, здравината и стабилността им, защото включват твърда гума.

Но декорът не изпъква - всички проби са незаинтересовани и старомодни, но все още няма нищо ново. Марка може да бъде описана в едно изречение: старо училище, което не иска да играе с новите правила. Ето защо, независимо колко е ламинатът от Egger, при избора му обърнете специално внимание на серията.

Идеални марки

Но търговската марка "Харо" може да обърне внимание. В сравнение с други германски марки Krono Original (популярно име - Kronoflooring) или Kronotex, те се считат за стока мениджърите на средно ниво, но Haro е нещо специално. Първата причина - ламинатът не е основната дейност на фирмата. Основната дейност е борда за паркет от най-високо качество. Паркет в тях се оказва безусловно красива и надеждна. Те също произвеждат своите стоки не от различни отпадъчни материали, а от същите чипове от скъпата дървесина, от която е направен паркетът. Харо заслужава почетното заглавие "най-топлите и тихи". Цената на тези продукти ще бъде доста голяма, а също така е необходимо да се обмисли колко е необходимо да се постави ламинат. Но ако ремонтирате няколко години, няма смисъл да спасявате. Също така, Haro произвежда продукт с дължина 2,2 метра, който никоя друга компания не прави. Също така самата Харо произвежда истинско копие на паркета наречен Tritty 100 Gran Via.



Друга отлична опция е марката Maestro Club. Всъщност това е колекция от най-добрите модели на фирмите Klassen, Balterio, Kronoteks, Kronofloring и много други. Собствениците на търговската марка винаги се застъпват за висококачествени и иновативни решения.

Ние няма да разгледаме детайлите на марката подробно, тъй като, в честно казано, в Германия те се считат за обикновени потребителски стоки на стойност 2-3 евро на квадратен метър. Но в нашата страна продавачите го представят като висококачествен немски продукт.

Цена за продукти

На какво зависи цената? Нека да разчитаме: трябва да плащаме за доставка, митническо освобождаване, съхранение и т.н. Но крайната цена не зависи от това. Ние знаем, че на 30-40 цената е хвърлена на марката, и, между другото, е напълно оправдано. Само добре известната марка може да даде гаранции за продуктите си. Германските марки винаги са спечелили добре. Благодарение на това умело оформено възприятие и на понятието "немско качество", германските компании успяват да продават стоките си без никакви проблеми и да спестяват на рекламата. Очевидно е, че опитен търговец може с обич да достави клиент, като издаде полски, чешки, турски образец за немски език. Ако искате да получите естествен продукт от Германия, за която се извършва доплащане за митническо освобождаване и доставка, бъдете готови да платят голяма сума, за да видите етикета Произведено в Германия, както Произведено във Франция, ако стоките са френски. Такъв надпис ще бъде отпечатан с принтер върху всяка ламела, а не върху опаковката. Проверявайте внимателно опаковката и стоките. Ако на гарнитурата няма надписи, това означава, че стоките се произвеждат навсякъде, с изключение на Германия.

Научете се внимателно да изберете. Пазете се от следните марки!

По принцип това са запазени марки на неизвестни подземни растения от България, Германия, Турция. Продукт с лошо качество винаги дава външен вид, производителност и ниска цена. Обърнете внимание на името - ако не сте чували, трябва да сте по-внимателни. Често можете да чуете за специалната оферта, когато висококачествени продукти се опитват да продадат за 200-300 рубли на 1 квадратен метър. Вече изглежда странно, особено ако знаете колко много струва ламинат 32 клас.

Но продавачът знае, че високата надценка може да причини недоверие към клиента, така че цената може да бъде умишлено надценена до нивото на известна марка. Ние внимателно изучаваме ръба за наличието на замърсители и изкривявания, считаме контра-сила - обратната страна на ламелите. Ако няма никакви надписи, то вероятно е произведено в Китай. На прототипа на добре позната марка винаги има име, година на производство и партиден номер и име на производителя. Не се бъркайте с статиите! Качествена китайска извадка от фабриката винаги има надпис "немска технология" и твърд контра-налягане.

Долната линия е, че продуктите се произвеждат от дъщерно дружество на китайската територия. Този качествен продукт не се различава от естествения немски по качество, на цена много по-малко, но колко струва да се постави ламинат е индивидуален въпрос, цената ще бъде определена от изпълнителя. Средно изпълнителите вземат от 160 до 200 рубли на квадратен метър. Качеството винаги зависи от самата марка, която произвеждаше, от какъв материал. Опитайте се да намерите толкова информация за продукта, който купувате, и да ви посъветва да прочетете по-малко положителни отзиви в мрежата. Просто разберете, че един доволен клиент никога няма да работи в интернет, за да напише положителен преглед като "ура! Намерих мечта! ". Всички положителни коментари са написани от модератори и copywriters в агенциите. По-добре е да потърсите отрицателни отзиви и мнения, ако има такива, да помислите за това преди да купите и да разберете колко струва да поставите ламинат. Да, отрицателна обратна връзка може да бъде написана и от конкурент, но често е разочарован клиент.

Нека да поговорим за класовете за износване. Какви са 31, 32, 33 класа?

Това е доста просто! Класът показва колко дълго ще продължи вашият секс, ще живее. Съпротивлението на износване се определя след преминаване на теста. Тестът е да прикачите абразивната въртяща се повърхност към дюзите. Колкото повече скорост постигате, без да наранявате и изтривате картината, толкова по-добър е продуктът. Лошо е, че няма ясна регулация на резултатите от тестовете, какво може да се използва от нискокачествени производители. Лошите продукти могат да се продават в големи супермаркети за сгради. Ниските разходи винаги привличат клиенти, но има ли мръсни трикове? В теста беше използван голям и фин абразив. Големият абразив може да унищожи всяка повърхност много по-бързо, отколкото една хубава. Ето защо 31 класа са много по-скъпи от 33-и клас. Само на 31-вата беше тествана с голям абразив. Ако мислите за това, няма да използваме едно покритие за четвърт век! Просто се отегчаваме от монотонността. Следователно винаги трябва да избирате средната опция. Обърнете внимание на дебелината. Не препоръчваме да купувате ламели с дебелина 5-6 mm. Те не могат да издържат повече от 3 години, но те са евтини, защо са популярни и колко струва да се слагат ламинати - това е специален разговор (няма да дадете много). Ако купувате по-дебел - 7-8 мм, след това обръщайте внимание на производителя на марката. Продуктът с такава дебелина е отличен от германците, но китайците не са имали нищо добро досега.

Процесът на производство на подови настилки се развива и расте. Има нови модели, направени за появата на скъпи плочки, естествен камък. Разберете какви са разходите за полагане на ламинат, можете да намерите нашия уеб сайт от нашия опитен персонал.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво е по-добре от линолеум или ламинатКакво е по-добре от линолеум или ламинат
Разбираме как да изберем ламинат за апартамент и да не правим грешкаРазбираме как да изберем ламинат за апартамент и да не правим грешка
Достоен конкуренция на европейски покрития качество руски ламинатДостоен конкуренция на европейски покрития качество руски ламинат
Какъв клас ламанат е по-полезна информация за изборКакъв клас ламанат е по-полезна информация за избор
От какво е направена плочката?От какво е направена плочката?
Как да изберем ламинат за фирмен апартамент, дебелина, покритие класКак да изберем ламинат за фирмен апартамент, дебелина, покритие клас
Железни стълби към втория етаж от металЖелезни стълби към втория етаж от метал
Принадлежности коларцПринадлежности коларц
Изборът на подходящия ламинатИзборът на подходящия ламинат
Характеристики на ламинатаХарактеристики на ламината
» » Колко струват ламинат 32 и клас 33 и тяхната инсталация
© 2021 BggeHat.com