Железни стълби към втория етаж от метал

Днес в частни къщи, двуетажни апартаменти, офиси или промишлени помещения можете да срещнете стълбища. Все по-често стълбищата стават популярни на втория етаж от метал, които имат редица предимства в сравнение с дървени и пластмасови:

  1. Висока надеждност;
  2. Устойчивост на влага и ултравиолетово лъчение;
  3. Висока устойчивост на износване;
  4. Достъпни цени.

Модерната технология ви позволява да произвеждате разнообразна форма и дизайн на метални стълби, което значително разширява обхвата им на използване. Можете да използвате стълбищни метални конструкции на втория етаж за частна къща, вила, многоетажен апартамент, офис, склад и други помещения.

Железни стълби: най-добрите от най-добрите

Днес пазарът представя стълбищни конструкции от метал от такива известни марки:

  1. Dolle;
  2. Civic;
  3. Ница;
  4. Клан
  5. Kloe;
  6. Карина;
  7. Novo et al.

Нека разгледаме по-подробно офертите и предимствата на първите три известни компании.

Марката Dolle е една от най-големите и най-утвърдени европейски компании за производство на висококачествени модерни стълбища. Достъпни цени, безупречно качество и широка гама от налични модели са основните предимства на компанията. Струва си да се отбележи наличието на метални стълби, които ви позволяват да решите практически всякакви проблеми, свързани с проектирането.

Известният модел VALENCIA е стилна практична стълба, изработена от висококачествен метал + мултиплекс. Балясини, направени в ултрамодерен сиво, докато леко крива от стъпки, направени от светлина бук, даде ненадмината чар и комфорт. Цената на този модел е 49 на 000 стандартни размери - височина - 2925 mm, широчина 750 mm височина стъпка поход от 225 мм.

Civic е известна италианска марка, която се оценява от ненадминатия дизайн на стълбища, изработени от висококачествен метал. Невероятният стил на изпълнение ще се превърне в неразделна част от всеки модерен интериор.



Популярният модел "Civic 120" е стилно стълбище от пластифицирана и пресована стомана. Корпусите на стъпалата, черни полиуретанови парапети са изработени от устойчив на износване материал, устойчив на износване. Civic 120 разполага с невероятен дизайн с универсално стълбище, което ви позволява да използвате модела в дупките за тавани с различни размери и форми. Цената на този модел е 95 000 рубли в стандартни размери - височина - 3050 мм, ширина 500 мм, височина на стъпалото 235 мм.

Италианската фирма Ница е добре известна марка, която предлага практични, стилни и висококачествени стълби от метал на достъпна цена.

Разгледайте по-подробно модела "Nice 2", който е идеален за малки тесни пространства. Цялата носеща конструкция е изработена от висококачествена стомана в сива цветова схема и има гъвкава конфигурация. Този модел е най-удобен и функционален. Цената на този модел е 39 900 рубли в стандартни размери - височината е 2750 мм, ширината на марша е 600 мм, височината на стъпалото е 250 мм.

Коя марка метална стълба да изберем?

Преди всичко, си струва да обърнете внимание на ценовата политика и представения стил на достъпни метални стълби. Например, за малки стаи, можете да препоръчате стълбата на Ница.

За тези, които предпочитат несравним дизайн и лукс, си струва да се обърне внимание на представените модели на компанията Civic.

Стълбищни конструкции от известната марка Dolle ще бъдат отлично решение както за селска къща, така и за двуетажно жилище или офис.

Монтаж на метални стълби

Монтажът на стълбите към втория етаж на метала е най-добре възложен на квалифицирани специалисти, които ще изпълняват цялата работа правилно и възможно най-бързо. Не се препоръчва да инсталирате тези стълби сами. За монтаж са необходими специални крепежни елементи и надеждни материали.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Програма за проектиране на стълбище до втория етажПрограма за проектиране на стълбище до втория етаж
Местоположение на стълбите в къщатаМестоположение на стълбите в къщата
Метални стълби и техните видове, конструкции и материалиМетални стълби и техните видове, конструкции и материали
Чертежи на стълбиЧертежи на стълби
Топ 5 евтини стълби към втория етаж на икономичната класаТоп 5 евтини стълби към втория етаж на икономичната класа
Предимства и недостатъци на пластмасови вратиПредимства и недостатъци на пластмасови врати
Бетонови стълбиБетонови стълби
Дървени стълбища в интериораДървени стълбища в интериора
Дървени стълбиДървени стълби
Видовете дърво, използвани за производство на стълби, тяхното сравнениеВидовете дърво, използвани за производство на стълби, тяхното сравнение
» » Железни стълби към втория етаж от метал
© 2021 BggeHat.com