Дървени стълби

Дървени стълби

Стълбата отдавна е престанала да бъде само функционална, тя се е превърнала в важна част от интериора. Изборът на вида дървесина, повърхностното покритие, това е най-важното нещо, че крайният продукт се вписва в мебелите според цветовете и стила. Обикновено дървесината се избира по отношение на паркета и интериорните врати. Стълбите трябва да отговарят на стриктните строителни стандарти, защото това е гаранция за безопасност и удобство. Не забравяйте да поставите балюстрада - ограда.

Колкото е по-добре, толкова по-безопасно ще бъде стълбите. Модерни дизайнерски решения за декориране на къщи все повече се основават на традициите на древните майстори. Тази тенденция не е заобиколена и такива познати дървени стълбища. Необичайният дизайн на парапети, стъпала и други части на дизайна остава релевантен.



Не изработвайте стълби от мека дървесина, например бор. Предпочитание трябва да се даде на твърди скали, това е махагон, бук, дъб. На иглолистната дървесина, отпечатъците от обувки могат да останат, а стъпките на твърди скали нямат тази собственост. Някои експерти препоръчват да се направи смесено стълбище, съчетаващо меки и твърди скали. Но това не премахва проблема с разхлабването на продукта. Дъбът традиционно се използва за стълбища и стълбове, но много от тях са положителни за лиственицата.

Е, ако имате нужда от тавански сгъваеми стълби - посетете mirdereva.ru. Само там ще намерите качествени стълби на достъпни цени.

За дълъг период от време, на стъпалата на твърда дървесина могат да се появят пукнатини, пукнатини и дупки. Ако имате пукнатини, то може да бъде отстранено. Нарязани парчета дърво от същата скала като стълбата. Частите трябва да имат същата форма като дупките. Формулярът може да се коригира с шкурка. Необходимо е да излеете много лепило в пукнатината и да вмъкнете парче дърво. За дупки може да се използва и дървен пълнеж. Това е много издръжлив материал, изработен от пластмаса и дърво. Тесните пукнатини и малките дели са най-добре покрити със смоли, базирани на смола. Този вид лепило има няколко нюанса. Лепилото трябва да се нанася с помощта на малка четка или шпатула. Един от най-трудните проблеми за дървена стълба е вдлъбнатините, защото не могат да бъдат залепени или залепени. Но можете да намалите дълбочината им. За да направите това, напълнете вдлъбнатината с няколко капки вода, поставете памучен плат и поставете гореща ютия върху нея. След това трябва да направите ротационни движения, докато парата престане да тече. Повторете процедурата толкова дълго, колкото е необходимо. Дървените влакна абсорбират вода и набъбват, което запълва празнина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Местоположение на стълбите в къщатаМестоположение на стълбите в къщата
Чертежи на стълбиЧертежи на стълби
Железни стълби към втория етаж от металЖелезни стълби към втория етаж от метал
Бетонови стълбиБетонови стълби
Дървени стълбища в интериораДървени стълбища в интериора
Строителен материал и конструкция на стълбищаСтроителен материал и конструкция на стълбища
Видовете дърво, използвани за производство на стълби, тяхното сравнениеВидовете дърво, използвани за производство на стълби, тяхното сравнение
Дървена декорация в интериораДървена декорация в интериора
Сравнение на свойствата на стълбите от бетон и други материалиСравнение на свойствата на стълбите от бетон и други материали
Типове и характеристики на стълбищни стълбиТипове и характеристики на стълбищни стълби
» » Дървени стълби
© 2021 BggeHat.com