Стълбите на височините

Стълбите на височините

Boltsy - е преведен от немски като болт. Това означава закрепващ елемент, който ви позволява да направите стълба "висяща" с единична нишка или низ, или без тях. Стълбите на болтовете имат няколко имена - консулски, безкоскурени, стълби с носеща ограда.

Boltsevye стълби се различават функционалност на всички детайли, openwork, трайност, модерен дизайн. Те са универсални, поради което са приложими във всеки тип помещения. Според стилистиката, стълбите на болтовете са модерни, те са подходящи за интериори, далеч от авангарда. Най-често стълбата на болтовете се използва като стълбище към тавана.

Стъпалата на тези стълби правят дървени елементи от скрепителни елементи - метални парапети, перила и огради - изработени от дърво, стъкло, метал. Те се инсталират, ако е необходимо, за да се даде на стълбата ефект на лекота, компактност. Те не кървят. Издържайте натоварването на стъпалото до почти шестстотин килограма. Предназначена е за чести движения на хора върху тях и движение на стоки.

Появата на тези стълби е подобна на стълба, висяща във въздуха. Една особеност на дизайна е, че всеки етап от едната страна лежи върху стената, а другият край - е последователно свързан помежду им от войниците.



За да се инсталира такава стълба, е необходимо да има подпорна стена от бетон или тухли. Следователно самата стена е носеща конструкция за този тип стълбище. При отсъствието на такава опора се монтира композитен лъч или стена косур. Комбинираният лъч е направен от профилна тръба от изчисляването на цялото натоварване. Стабилността на стълбището се осигурява с помощта на специални крепежни елементи. Поради използването на уплътнения от гума, вибрациите се намаляват по време на периода на движение по стълбите.

Монтирането на стълбата върху болтовете дава шанс едновременно да се извърши обръщане и да се увеличи височината на изкачването. При завой с местоположението на стъпките, вентилаторът може да създава по-леко главните шествия.

Когато използвате стъкло, за да направите такава стълба, дори когато използвате малко пространство, остава много светлина.

По искане на клиента инженерите на проекта изпълняват конструкцията на стълбата с носеща ограда. Проектът показва всички размери и материали, от които ще се направи стълбата. Съвременната технология ви позволява да изпълнявате такъв проект в 3D изображение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стълби към втория етаж на къщатаСтълби към втория етаж на къщата
Местоположение на стълбите в къщатаМестоположение на стълбите в къщата
Метални стълби и техните видове, конструкции и материалиМетални стълби и техните видове, конструкции и материали
Чертежи на стълбиЧертежи на стълби
Железни стълби към втория етаж от металЖелезни стълби към втория етаж от метал
Топ 5 евтини стълби към втория етаж на икономичната класаТоп 5 евтини стълби към втория етаж на икономичната класа
Бетонови стълбиБетонови стълби
Дървени стълбища в интериораДървени стълбища в интериора
Дървени стълбиДървени стълби
Строителен материал и конструкция на стълбищаСтроителен материал и конструкция на стълбища
» » Стълбите на височините
© 2021 BggeHat.com