Прибори за хранене рецензии и мнения

прибори за хранене RondellПрибори за хранене Rondell е широко представен на пазара на Украйна, Русия, Азербайджан, Полша, Беларус. Произведено от нейната компания, наречена RONDELL GMBH (CYPRUS) LIMITED или Rondell GmbH. Собственикът на марката в Русия от 1993 г. е Golder Electronics.

Тъй като качеството и вкусът на приготвеното ястие зависи от избора на ястия, много домакини имат напълно оправдан въпрос - коя марка е по-добра? Поради това нашият сайт nyamnyamushka.ru реши да разкаже своята гледна точка по отношение на ястията на Rondell и да остави своето собствено мнение за това, както и да публикува становища на интервюираните приятели.

Rondell ястия от очите на официалния сайт

На официалния сайт можете да прочетете тази информация: ястията Rondell, която е активно препоръчвана от професионалистите на всяка домакиня в кухнята, е създадена, като се вземат предвид традициите на немското качество. Подходящ е за готвене на всяка чиния, а дори и най-сложните кулинарни шедьоври в тази купа се приготвят лесно и с вкус.

прибори за хранене RondellСъдовете са изработени от алуминий и неръждаема стомана. Има различни ценови категории. Гамата включва не само саксии и тигани, но и рендета, ножове, чайници, кофи, тави за хляб, тенджери и други подобни. Можете да закупите както отделни, така и готови комплекти. Например за подарък. (Но ние бихме препоръчали да купуваме винаги един по един, след това няма да харчите пари, например, върху деликатна тенджера с неудобни размери за вас).

Но ако не вярвате на думите и отивате на работа, възникват много въпроси и несъответствия. Бихме искали да се занимаем с това по-подробно.

Прибори за хранене Rondell през очите на нашия уебсайт Кухни

Въпрос 1: Rondell е немско качество?

прибори за хранене RondellМарката в своите изявления и лозунги се основава на немското качество. Всички знаем колко страшни са германците по този въпрос. Едва ли е възможно да се съмнявате в истинските немски ястия. Но ако тенджерите, тиганите и другите кухненски прибори на Рондел са наистина добри, защо не се продават в Германия? Да, можете да го проверите сами, като потърсите компания Rondell или Rondell в района на буржоазния Google. В първия случай ще откриете, че под тази марка в Германия се продават гуми и други аксесоари за коли, но изобщо няма да намерите съдовете Rondell на германски гишета. Вярваме, че германците дори не го подозират.

Оказва се, че немското качество в ястията Rondell - е компетентен маркетинг курс? Например в Полша тази марка се издава за американците.

Въпрос 2: къде го произвеждат?

Производителите не крият, че съдовете Rondell се произвеждат в Китай. Но забележете, че не рекламират пред масите. На официалния уебсайт тази разпоредба се обяснява просто - в Германия е много по-скъпо, което означава, че цената за това ястие ще бъде много по-висока. Но може би качеството би било по-добре? За съжаление, всеки, който пътува по света, знае добре, че например кафе Nescafe от Русия и кафе Nescafe, закупено на рафтове във Финландия, се различават значително по отношение на качеството и вкуса. И така във всичко. Грубо казано, от шампоан до задушено. Следователно страната на производство играе огромна роля. Кой вярвате повече като производител: Китай или Германия?

Въпрос 3: Съдовете Rondell са безопасни ли са?

прибори за хранене RondellАко вярвате в Rospotrebnadzor, това не е опасно за човешкото тяло. Бих искал да вярвам, че това наистина е вярно и всички ястия на Rondell отговарят най-малко на минималните GOST, установени в Русия.

Радвам се, че марката не се колебае да участва в различни големи конкурси със своите продукти. Например, през 2010 г., съдовете Rondell заведоха честно трето място в конкурса "BRAND OF THE YEAR / EFFIE" в категорията "Домакински стоки".

Модерният дизайн привлича и подкупва много домакини. Възможността за красиво подаване и формализиране на стоките - това е фирмата не се отнема точно. Продуктите не трябва да се купуват чрез интернет. Продават се в почти всички големи хипермаркети и специализирани магазини. В допълнение, тази марка има свои специализирани магазини.

Съдомиялни Rondell отзиви

Последният ни преглед: заради качеството му, цената на ястията все още е твърде висока. Например, тиган от колекцията Champagne от Rondell по наше мнение е по-нисък от тигана на марката Gourmet на класиката. Но Гурман страда от дизайна. И че тигана някак си изгори или нещо друго, което е неприятно, тогава това все още не е станало.

Ревюта на ястията Rondell на нашите приятели:

Светлана

прибори за хранене Rondell"От доста време взех пот, прочетох отзивите и все пак реших да поема риска, като купих Рондъл. Много притеснен за едно мнение, изважда пространства на Интернет: "Аз съм в малък черпак от 2 пъти варени дъщеря бульон и след това цялото дъно е покрито с жълто-лилаво петна (като бензин в локва)." Имах същия случай с тенджера, но придружаващата инструкция заявява, че това е възможно и че разводът ще изчезне в бъдеще. Точката изчезна много бързо, нямаше следи. Тенджерът не е лесен, което предполага, че те са прекарали метала в съответствие с твърденията. Дъното е дебело. Имам германски пържоли с китайски произход, Koenig. И тук те са с качество, значително по-лошо в сравнение с тигана на Rondell. Достатъчно е да ги сближим и да сравним. "

Людмила



"Купих тигани и тигани. Не ми вярвайте, но наистина ги харесах. Всичко е обмислено до най-малките детайли, висококачествени и стилни. От себе си искам да посъветвам: при избора винаги да обръщат внимание на характеристиките на различните серии. Има разлики в дебелината на дъното и по начина, по който е направена, дебелината на стените също е различна.

Съдовете избраха серията Стихове. Не евтино, разбира се, но си струваше. В самата саксия има метри литри, писалките не се загряват - можете да правите без никакви стикери. Единственото нещо, което не ми харесаха, бяха плоските капаци на тези тенджери. Да, има дупка за пара, но ако излеете много вода, тя изпръсква, когато кипене.

Избрах тиганите не от неръждаема стомана, а от анодизиран алуминий. Не помня серията, те са черни. Отдолу с незалепващо покритие. За мен никога нищо от тях не е изгоряло и не е останало. Фритюрникът беше без покритие, така че трябваше да си купя един универсален.

Купих още една кръгла тавичка. Писалките са много удобни, не се нагряват, изваждам ги от фурната без стикери. За пицата, формата е просто перфектна.

Друг купи юбилей за родители кана с статия 2101. Такъв шик! Аз съветвам всички! Мега удобен, естетически, внимателен! Родителите са много доволни от тях!

Доволна съм от ястията на Rondell и ще я купя въпреки всички тези недоразумения с производителя на страната. "

Елена

- Купих ножове Langsax. Един готвач 20 см, а другият - рязане 12,5 см. Дръжки на тях bakelitovye, истината малко тежки за мен, стомана добре. Ножът се измива и не избърсва, въпреки че трябва да бъде. Поставих ги на сушенето в шкафчето. Понякога се появяват малки петна от ръжда, които се измиват с абразивен почистващ препарат. Аз се втурнах към Интернет. Четох за марката. Оказа се, че поради факта, че те са много остри и устойчиви на износване, като лъжица катран - малко по-податливост на петна от ръжда. Затова аз ще купя за тях специален щанд за съхранение, добре, и избършете след измиване))). Между другото, ножът на готвача съкращава перфектно доматите и не ги разбива. Като цяло съм доволна от ножовете. "

Каним на статията как да изберете кухненски ножове.

Ирина

"Наскоро опитахме тиган за палачинки. Няма керамика, а не Тефлон! Но палачинките го изгаряха не по-лошо от което и да е от тях. Беше приятно изненадан, между другото. Аз пържех без масло. Много лесен за почистване. Бъркани яйца също са готини по нея.

Купих и прибори за хранене. Нормално такова, тежко. Не мога да кажа нищо лошо. "

Натали

"Имам набор от ястия Rondel Flame 8 items. Съдовете са много удобни и кофа също. На капаците има дупки за източване на водата и дюзите, изобщо не е необходима чупливост. Въпреки това, след една седмица активно използване, капакът на 18-инчовия панел избухна и аз се втурнах да се обадя по телефона до Москва, където бяха изброени в брошурата. Те казаха, че ще изпратят нова. Още не съм го получил, но мисля, че няма да бъдете измамени. Между другото, когато тиганът е затворен с капак при готвене, то отворите трябва да са близо до гърлото, защото няма допълнителни отвори за изхода на парата. В моя аматьорски поглед, стоманата е добра, но един от саксиите има малки петна от ръжда. Не знам какво да мисля, може би ще мине? Ако сравним тежестта им с саксиите на Икеев, то последните са много по-тежки.

Но тиганът на Rondel Flame не препоръчва да купувате! Всичко изгаря върху нея и тя увисва ужасно! Може би това не е предназначено за пържене, а само за гасене?

заключение: Не можем да принудим никого да купува или да купува съдове за готвене Rondell. Както казват, вкусът и цветът на един приятел не са такива. Току-що изразихме мнението си и донесехме обратната връзка от истински хора. Продуктите не са без недостатъци, но има и предимства. Така например, на официалния сайт твърди, че всички "неръждаема стомана" е с гаранция от 25 години, алуминиеви съдове - до две години, кухненски аксесоари, изработени от силикон и бакелит - до 3 години. Ето защо, ако сте купили тенджерата или тигана не живеят до вашите очаквания и дойде с правилна употреба и подходящи грижи в лошо състояние преди изтичането на гаранционния срок, не се колебайте да се свържете с нас за връщане на парите, въоръжени с гаранция и да се провери.

И какво можете да кажете за тази керамика? Споделете вашето мнение в коментарите по-долу. Това е важно за нас!



Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Електрическа фурна за пица у домаЕлектрическа фурна за пица у дома
Марк 6060 преглед на пушенето за пушенеМарк 6060 преглед на пушенето за пушене
Кои котли са по-добриКои котли са по-добри
Рецептата за салата от пушена треска е лесна и простаРецептата за салата от пушена треска е лесна и проста
Саксии с керамично покритиеСаксии с керамично покритие
Как да оборудваме малка кухня да направи повечеКак да оборудваме малка кухня да направи повече
Конвекция във фурната, какво е газ, мини, електрически, грилКонвекция във фурната, какво е газ, мини, електрически, грил
Варианти на местоположението на кухненските мебелиВарианти на местоположението на кухненските мебели
Предаването на индикатори на устройствата се отчита за електроенергия по телефонаПредаването на индикатори на устройствата се отчита за електроенергия по телефона
Кухня без окачен шкаф, интериор, снимкаКухня без окачен шкаф, интериор, снимка
» » Прибори за хранене рецензии и мнения
© 2021 BggeHat.com