Как да разграничим замъка на меттемския Китай и Русия

Руската фирма за производство на затвори Mettem е много популярна поради достъпните цени за продукти и отлично качество. В асортимента можете лесно да намерите подходяща Mettem брава от правилния тип, клас на безопасност, размер и цвят. Такова разпространение и търсене налага измамници да произвеждат фалшификати. В същото време те фалшиво твърдят, че компанията има собствено завод в Китай. Ще разберем, дали е вярно и как да различим фалшива.

Метемски замък от Китай - фалшив или оригинален?

Припокрийте замъка Mettem

Реално производство

Причините да се повдигне въпроса за фалшификациите от производителя се оказа доста. Сред тях, както и жалби на купувачите за стоки с лошо качество, които в проверката не е оригинален, а дори и откритите предложения за "сътрудничество с китайския завод Mettem."

За да сложи край на съмненията на клиентите, корпоративният сайт публикува информация, че ключалките на Mettem се произвеждат изключително в Русия. Заводът се намира във Вячешко Поляни и не може да има никакъв въпрос "на юг от Китай". Такава информация е собственост на всеки официален представител и ако продавачът се опитва да убеди купувача за обратното, тогава той трябва да е изправен пред фалшива.

Как да идентифицираме фалшив в замъка на Метем?

Замъкът Мъртмет

Във връзка с настоящата ситуация компанията публикува списък с ключови характеристики, на които всеки купувач може да разбере, че има китайски фалшификат в ръцете си:

  • Продуктът няма паспорт или е много слабо изпълнен (тънка хартия, размазан шрифт, граматически грешки)



  • Няма стикер или е много бледа

  • Няма номер с номера на колектора

  • На предната пластина може да не е надписът METTEM®

  • На вътрешния капак между основата на бутоните няма една и съща търговска марка

Освен това подозрението би трябвало да доведе до изненадващо ниска цена. С реални цени можете да го намерите на уеб сайта на компанията или с официални представители. Също така не бива да се надяваме, че "аналоговият" може да замести оригинала. Сигурността в никакъв случай не е статия, върху която би трябвало да се спести.

За съжаление, производителят не носи отговорност и не носи никакви гаранционни задължения по отношение на фалшивия замък. Ето защо, в случай на аварии, откриването на брак, официалният производител няма да може да влезе в употреба или да върне изхарчените пари.

В случай че купувачът открие фалшификат, METTEM иска да съобщи за това на отдела за поддръжка. Купете каквито и да било ключалки на вратата посъветвайте в онлайн магазина https://vash-zamok.com.ua

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Китайските метални врати са с добро качество на достъпна ценаКитайските метални врати са с добро качество на достъпна цена
Достоен конкуренция на европейски покрития качество руски ламинатДостоен конкуренция на европейски покрития качество руски ламинат
Миризма от опънати тавани - пазете се от фалшифициранеМиризма от опънати тавани - пазете се от фалшифициране
Спално бельо и не само от онлайн магазина у домаСпално бельо и не само от онлайн магазина у дома
Как да отворите вашата строителна компанияКак да отворите вашата строителна компания
Качествен дървен материал от горската компанияКачествен дървен материал от горската компания
Керамични плочки cimicКерамични плочки cimic
Изсмукватели на дим във фирматаИзсмукватели на дим във фирмата
Най-добрите мебели за поръчка от мебелната зала на компаниятаНай-добрите мебели за поръчка от мебелната зала на компанията
Минерални торове от growpro компанияМинерални торове от growpro компания
» » Как да разграничим замъка на меттемския Китай и Русия
© 2021 BggeHat.com