Характеристики и преглед на домашно произведените устройства

Семеен лунна светлина "Брауни" продуцентска компания "YUKOND" от Толиати представи 7-ми модели се различават по начина, по който капацитетът на дестилация и няколко други параметри. В полза на "Domovenka" казва, че производителят не криптира данните си и не се крие зад псевдоевропейски или азиатски имена.

Автоматизирани устройства

Дори на пръв поглед лунната светлина "Дововенко" предизвиква съчувствие - чисто, качествено направено, със замислен дизайн на основните елементи и оригинален дизайн. Какво привлича в устройствата "Domovenok", така че това е полет на дизайнерската мисъл - във всеки модел използва оригиналното си инженерно решение.

Това коренно разграничава тези устройства от конкурентите, където най-добре е новият модел да се различава от увеличения обем на резервоара или друго огъване на охладителната тръба. Домашните устройства на "Малките кучета" на различни модели се различават помежду си по-драстично, поради което е трудно да се избере най-доброто от тях, но е много по-лесно да се купи устройството по свое желание.

Модел линия на устройства "Domovenok"

Устройството "Domovenok 1", произведено вкъщи, започва своята моделна линия. Тази инсталация се изпълнява в стандартните обеми на фирмата с капацитет от 7, 9 и 12 литра. Сравнително малкият обем на куба налага известни ограничения върху производителността на устройството, но е достатъчно за производството на лунен лук само за собствени цели.

Малко Брауни 2

Автоматизирано устройство "Domovenok-2"

Характерна особеност на устройството "Domovenok" на всички модели е наличието на кубов капак с лостово заключване. Това ви позволява да сглобите устройството за няколко минути, да осигурите надежден печат и да осигурите на инсталацията много оригинален външен вид.

Основната разлика между моделите на устройствата е дизайнът на дестилатора. При модела № 1 той се различава от наклонената позиция на дестилационната колона и охладителя. Подобна позиция е по-добра - производителите не спорят. Но според отзивите на потребителя устройството работи доста добре.

Фактът, че подобна конструкция се оказа не повече от експеримент, е показана от факта, че в следващите модели производителят се върна към стандартното вертикално подреждане на дестилационните елементи.

Дизайнът на устройството ви позволява да инсталирате термометър в горната част на дестилационната колона, където теоретично трябва да се събират алкохолни пари без фюзелни масла. Управлението е доста бързо и не е трудно да настроите устройството за максимална производителност. Термометърът е изолиран от основния обем и водата трябва да се излива, за да получите по-точни данни (информация от реални потребителски мнения).

Препоръчваме: Вагнер! Да видим какво има вътре ...

"Малка къща 2"

Дизайнерите се върнаха в класическата схема на дестилационната колона, комбинирана с хладилник с поток тип. Производителността на устройството достига 1,5 литра алкохол при първата дестилация и малко повече във втората. Построена е колона под формата на многосекционна инсталация в един корпус. Кондензация на алкохол се извършва в горната част на него.



Тази версия на дестилатора е еднакво удобна както за първата, така и за многократната дестилация. Вторичната дестилация ви позволява да получите съвсем чист алкохол, който може да се използва като основа за приготвяне на качествени напитки, които не съдържат характерен мирис и вкус на лунен лук.

"Малка къща 3"

Малко Брауни 3

"Малка къща 3"

Тя се различава от предишния модел само в дизайна на колоната. Това е само една секция с избора на продукта в долната част на колоната. Продуктивността е подобна на втория модел. Степента на пречистване е малко по-ниска. За производството на лунна светлина е доста подходящ и доста ефективен.

"Малка къща 5"

Устройство

Автоматично устройство "Малка къща 5"

Домашното устройство "Domovenok 5" е оборудвано с ректификационна колона, разделена на две отделни секции - обратен хладник и хладилник. В дефлегматора се депозира по-голямата част от маслото. Алкохолните двойки влизат в горното отделение - хладилника, в който те кондензират и излизат от приемника на алкохол.

Отличителна черта на охлаждащата секция е, че дюзата е вдигната над нивото на дъното 10 мм, това ви позволява да направите допълнително филтриране на кондензат - тежки примеси с лицето надолу в шахтата, и чистият продукт влиза в spirtopriemnik.

В паспорта на устройството "Домовенок 5" е посочена граничната производителност при 6 l / h. Дори и при вторична дестилация това изглежда не съвсем реално. Но впечатляващите размери на колоната и хладилника теоретично позволяват това. Освен това този апарат е предназначен за контейнери с обем 20 литра или повече.

"Малка къща 7"

Това устройство е творческо развитие на дизайна на петия модел. Охладителят от горната част на колоната се премества настрани и се монтира успоредно на дефлегматора. Това позволява да се намали височината на устройството, което е особено важно при използване на големи количества - до 50 литра - не повече от 0,9 м в сглобеното състояние. В същото време производителността на централата остава на същото ниво.

Малко Браун 7

Домашното устройство "Little House 7"

Разнообразието от модели на марката "Domovenok" ни позволява да считаме, че производителят е в непрекъснато творческо търсене и купуват тези устройства струва, само защото те знаят авторството си.

Коментари за характеристиките на работата на устройства "Domovenok", пишат по-долу.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво трябва да знаете при избора на собственик на жилищеКакво трябва да знаете при избора на собственик на жилище
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Кой термометър е подходящ за лунната светлинаКой термометър е подходящ за лунната светлина
Какво могат да направят маймунските занаятчииКакво могат да направят маймунските занаятчии
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
Das moonshine germaniumDas moonshine germanium
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
Добър и не много добър в апаратаДобър и не много добър в апарата
Безпристрастен преглед на лунната термосфераБезпристрастен преглед на лунната термосфера
» » Характеристики и преглед на домашно произведените устройства
© 2021 BggeHat.com