И каква полза има в лунните машини?

За да се придобие високо качество на лунна светлина за малко пари по два начина - да се като у дома работилница, или да си купите един от моделите на стоки за домакинството Челябинск растение под красноречиво заглавие "Magarych". Сред тях, като евтина конструкция и премия модел, например лунна светлина "Magarych" Mashkovsky "Export" 12 и 20 литра.

Общо, заводът произвежда 6 модела домашно произведени устройства с различен обем и мощност. Някои от тях се произвеждат в няколко модификации, така че изборът на оптимален дизайн е съвсем прост. Можете да закупите устройството както на уебсайта на завода, така и в много магазини, продаващи подобно оборудване.

Апарати на Магарих

Самоизготвени устройства Magarych

Защо се нуждаете от собственик на жилище?

Привидно единственият истински отговор на въпроса е да се кара лунна светлина. Но това е малко погрешно. В допълнение към обичайната пивоварна от захар и мая, с помощта на индустриалната машина "Магарих" Машковски за 20 литра можете да направите впечатляващ асортимент от алкохолни напитки. От елитен ракия и калвадос, до раки, сливовица или джин.

Уредите от първокласна класа са изработени от висококачествен метал под формата на блокова структура, оборудван с всичко необходимо за ефективно производство и почистване на суровия алкохол у дома. Изчисляват се устройствата за работа с течни суровини - брага. За силно наситена смола, те не са адаптирани, така че трябва да се филтрират преди дестилация.

Обхватът на продукти от растението е, като загряващ апарат на газова печка или друг външен източник на топлина (20 литра) и с вградени нагревателни елементи (модели 13 и 25 литра). Те работят от електрическата мрежа на домакинствата на 220 V. Хладилните уреди "Magarych" са предназначени за течаща вода и са свързани с редовно водоснабдяване.

Сухи филтри и аромати се предлагат в дизайна на почти всеки модел, лунната светлина или други напитки са чисти и без чужди миризми. Пречистването от фюзелни масла, естери и алдехиди се извършва по време на процеса на дестилация, така че продуктът е вкусен и безопасен за здравето. Не всички модели са оборудвани със сухи кутии.

Основни модели на устройства "Magarych"

Разработени луксозни машини за широк кръг потребители с различни искания и възможности. Един от най-добрите, но и най-скъпи - лунния "Magarich 12L Exclusive". За разлика от други модели започва с появата - устройството е оборудвано с крокодилска кожа кожен престилка, която в комбинация с полирана неръждаема стомана придава дизайн, един наистина изключителен поглед. По време на процеса на дестилация, престилката се отстранява и не се повреди, когато кубът се загрее. Кожата служи единствено за украса на апарата.

Magarych Exclusive

Опакован "Exclusive" в дървена кутия, който го предпазва по време на транспортиране и служи за дългосрочно съхранение. Кутията е със здрава конструкция и е подходяща за многократна употреба.

Комплектът за доставка на Magarych Exclusive включва дизайнерска бутилка с коркова тапа, комплект от три метални торби и колба от неръждаема стомана. Освен това устройството получава инструкции за монтаж и експлоатация и гаранционна карта.

Устройството се отличава с високо ниво на производителност, но неговата стойност в друга - оригиналният дизайн прави "Exclusive" изключително функционален. Той е оборудван с:

  • колонно-рефлуксен кондензатор със стъклена вложка, позволяващ наблюдение на кондензацията и почистване с пара;
  • охладител с водна риза;
  • визуален прозорец на тялото (резервоари за хватки);
  • два термометъра, показващи температурата на варене и пара;
  • манометър;
  • допълнителен хладилник, който вече охлажда готовата напитка.

Производителността на машината достига до 2 литра на час чисто лунна козина, което не изисква допълнително пречистване и ре-дестилация.

"Магарих Технология 25L с TEN"

Оборудван с вграден нагревателен елемент за 3 000 W и електронна защита, която се активира при варене на кипене. Дизайнът е отделен - сухата клетка и хладилникът са поставени в отделни блокове и отделени от резервоара. Това прави устройството донякъде тромаво в сравнение с моделите с 20 литра. Но 25 литра брегове се нуждаят от по-мощен хладилник, дизайнерите го осигуряват и инсталират медна бобина в доста масивно тяло. Медта има по-добра топлопроводимост от неръждаемата стомана, така че производителността на машината се е увеличила до 4 литра / час.

Препоръчваме: Да си купите Лустрал 3 или не?


"Магарич Машковски"

Този модел е най-практичен и удобен за употреба. Неговият дизайн е добре обмислен - няма нищо излишно в него, всички детайли са функционални и са насочени към повишаване на производителността и качеството на продукта.

Изработена от неръждаема стомана "Magaritch" AISI 304 - устойчива на киселини хром-никел, предназначена за хранително-вкусовата и химическата промишленост, издържа на температури до 900 градуса. Формата на дъното на корпуса Ви позволява да инсталирате устройството на плочи от всякакъв вид, като например газ, електричество или повърхности за готвене. Две удобни дръжки са заварени в горната част на коничната форма.

Вратът с диаметър 7.5 см е снабден с резба, върху която се завинтва колона с две сухи клетки, свързани в серия, и страничен поток чрез охладител с бобина. Горната суха клетка е снабдена с подвижен капак, което я прави възможно да се използва като ароматизатор. Вътре можете да заспите ароматни билки, лимон или портокалова кора, дъбова кора.

Всички връзки са резбовани, което е изключително удобно за монтаж и демонтаж за почистване и поддръжка. Устройството е оборудвано с два термометъра - върху куба и горната суха клетка. Устройството се произвежда в два тома - 12 и 20 литра.

"Магарыч" Машковски "Експорт БКДР"

Отлична машина с капацитет от 12 или 20 литра е напълно оборудвана с гумени маркучи, адаптер за вода, цифров термометър и алкохолен метър. Оборудван с оригинален хладилник "Експорт на BKDR" с водна риза, което позволява да се увеличи зоната на охлаждане, като се поддържат малки размери. Цялото оборудване е монтирано като единична колона със страничен маркуч за маркуча за всмукване.

В допълнение към охладителя, апаратът BKDR е оборудван с маркучи от силикон. Диаметърът на скобата се увеличава, което отстранява опасността от запушване на тръбата за пара. Дестилационната колона - обратен хладник работи като слаб филтър, като кондензира тежките фракции по пътя към хладилника и ги изпраща към ямката. На изхода, пречистената фракция от суров алкохол се кондензира без мазнини.

"Износът на BKDR" за 12 и 20 литра също е снабден с допълнителен охладител за готови луковици.

"Magarych Premium" 12L

Magarych Premium

Магърич премиер пожарникар

От BKDR и други модели на завод Челябинск "Premium" се характеризира с класическо оформление, с хладилник и суха клетка. Дизайнът е прост, доказан, обаче, патентован от завода. Както при другите модели, всички премиални връзки са резбовани, има здрави удобни дръжки за носене, конусовидна форма на горната част, широка уста.

Донякъде вдъхва недоверие е тънък метал - само 1 мм. Но силата на стоманата AISI 304 е доста висока и не трябва да се страхувате от деформация на кутията с внимателно боравене. Натискът при дестилация "Premium" също стои перфектно.

Конструктивно в "Premium" вграден термометър. С всички положителни качества, има няколко недостатъци - липса на дренаж на чешмата пране (типично за всички модели "Magarych") и монолитен парния котел, също, между другото, без клапан за източване на кипене. За устройства от клас "Premium" такива недостатъци не са характерни. Премията се произвежда в количества от 12 и 20 литра.

Подобна "премия" простота на дизайна са различни модели на "Народна" и "Икономика" с 12 литра. "Деревенски" се различава от наличието на стандартна намотка под водна струя. Тя е много удобна за къщи без течаща вода и вили. Само капацитетът на куба е малко по-малък - 12 литра. Ще бъде по-подходящ куб от 20 литра.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-популярните видове луниНай-популярните видове луни
Рецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвениРецепти за най-добрите напитки от домашно приготвени домашно приготвени
Как да изберем подходящата мая за лунен лудКак да изберем подходящата мая за лунен луд
Приятна топлина на лунната машина за всеки вкусПриятна топлина на лунната машина за всеки вкус
Какво трябва да знаете при избора на собственик на жилищеКакво трябва да знаете при избора на собственик на жилище
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Кой термометър е подходящ за лунната светлинаКой термометър е подходящ за лунната светлина
Какво могат да направят маймунските занаятчииКакво могат да направят маймунските занаятчии
Das moonshine germaniumDas moonshine germanium
» » И каква полза има в лунните машини?
© 2021 BggeHat.com