Приятна топлина на лунната машина за всеки вкус

Московската фирма "Добри Зхар" е добре известна със своите умивалници и барбекюта. Но в асортимента на продуктите има още един вид продукт, много специфичен, но се радва на постоянно търсене - лунна машина. Те се произвеждат в собствените предприятия на компанията, като използват модерно оборудване, съгласно изискванията на GOST и в съответствие с регулаторната рамка, регулираща хранителното оборудване.

Дружество Kind Heat

В статията ще бъдат разгледани основните модели на "Добър огън" - "Профи плюс", "Екстра", "Начало", "Държава" и други, техните различия и специфично приложение. Те са проектирани от дизайнерите на компанията, като се вземат предвид желанията на клиентите и обратната връзка от реални потребители, така че те имат високо ниво на функционалност, простота и надеждност, но не са лишени от конструктивни грешки.

Компанията умишлено отказала различни "подутини", оставяйки в дизайна само изпитани по време възли и части, които рядко се провалят и не изискват специални умения за работа. В сравнение с устройствата на други производители, продуктите на Dobry Zhar не изглеждат твърде прости, нито прекалено "високотехнологични". Това са нормални работни устройства, предназначени за продължителна работа, освен че имат добър външен вид и високо качество на производство.

Какво направи талигите "Добри Зхар"

Материалът за производство на всички части на апаратурата е от неръждаема стомана AISI 430 и AISI 304, широко използвани в хранително-вкусовата и химическата промишленост и позволяват контакт с храната. Използването на тези стомани GOST 27002 и GOST 5632 е регулирано.

В допълнение към стоманата, високотемпературният силикон се използва при производството на апарати с диапазон от работни температури до 300 ° C и стъкло. Всички части на машините са добре измити, не абсорбират миризми и не променят цветовете при контакт с алкохолни пари и вода.

Луксозният апартамент "Добри Зхар"

Този модел на устройството е бил в списъка на ударите за дълго време. Това се дължи както на дизайнерските характеристики, така и на достъпната цена. Устройството се произвежда с резервоари с различни обеми - 12, 15, 21 и 27 литра. Както всички останали модели, Лукс може да бъде поръчан и с по-голям резервоар - компанията предоставя такава услуга без ограничения.

Устройството се състои от дестилационен куб, суха клетка и работещ охладител. Диаметърът на свързващите тръби е 20 мм, спиралата на хладилника е 10 мм. Сухата земя е снабдена с вентил за източване на фюзела. В горната част на отдушната тръба, водеща от резервоара към сухата клетка, се монтира метален термометър, който позволява да се контролира температурата на парите преди началото на кондензацията.

Сухата клетка не е сгъваема, което заедно с отсъствието на изпускателен клапан на резервоара намалява до известна степен функционалността и използваемостта. При апаратите с капацитет от 12 литра липсата на дренажен клапан практически не се усеща, но тук с капацитет от 21 и 27 литра е много желателно.

Триумфът

Това е по-сложен дизайн, който позволява да се получи висококачествена лунна светлина без предестилация. Той е оборудван с две последователни сухи клетки. Първият се намира директно върху вертикалната линия на част пара води от капачката на резервоара, а вторият - в посока наложени и снабден с подвижен капак и източване.

Първата суха клетка действа като обратен хладник, кондензираща основната част на високотемпературните пари (масла на фюзела), а втората извършва допълнително пречистване. Тя може да се използва успешно като "jin-кошница", поставяйки там ароматни билки, портокалови кори, дъбова кора или други аромати. Те се напояват по двойки алкохол, а ароматните вещества се извличат почти изцяло, придавайки напитката свойствен вкус и мирис.

Хладилник с проточен тип с намотка с дължина 120 см (диаметър 10 мм) напълно се справя със задачата си както на 12-литров резервоар, така и на 50-литров резервоар. Общо шест версии на машината Triumph се произвеждат с резервоари от 12, 15, 20, 30, 40 и 50 литра. Височината на монтажа е в диапазона от 58 до 91 см. Този параметър зависи от обема на резервоара.

В други отношения дизайнът на дестилационната единица е сходен при всички модификации на апарата Triumph. Заварява се с капака, който е монтиран върху силиконово уплътнение и е фиксиран с 6 агнета върху винтовете. диаметър гърло - 11.5 cm Pour Braga е много удобно, но е трудно да се отцеди -. Горната част на резервоара е перпендикулярна на стените, и скоби ширина е доста голям. Както и при предишния модел, липсва изпускателен прът на куба в Triumph.

Препоръчваме Ви: Преглед на моделната гама на Dobrynya

Устройството "Dobry Zhar" със суха клетка



Моделът е предназначен за организиране на процеса на дестилация при отсъствие на течаща вода. Устройството е оборудвано с допълнителен резервоар от 20 литра, за да охлажда дължината на серпентината от 180 мм (диаметър 10 мм). Оборудван с "Дача" също суха клетка и термометър. Гипсокартона има типичен дизайн за автомобилите на компанията с изпускателен кран, но има неделим дизайн.

"Dachny" се произвежда с резервоари с обем 12, 15 и 30 литра, а обемът на хладилника за всички автомобили е еднакъв. За 12 литра е достатъчно, но за 15 и 30 литра малко малко - трябва да следите температурата на водата в резервоара и периодично да източвате нагрятата и да допълвате студа. Това е прост и не отнема много време процес, поради което е невъзможно това да се счита за недостатък на апарата.

Устройството "Начало"

Автоматизираното устройство "Home" се произвежда в 12 варианта на обема на дестилационния куб - от 12 до 120 литра. Това прави възможно решаването на проблемите с производството на "народна" напитка с доста стабилни искания. В допълнение към размера на резервоара, модификацията на устройството "Home" вече не се различава.

"Domashniy" е оборудван с несегрегирана суха клетка и хладилник. Той е много лесен за работа, подходящ както за конвенционална дестилация, така и за редестилация на суров алкохол.

Самоизработено устройство "Екстра-лукс"

Произвежда се в количества от 20, 30, 40 и 50 литра. Структурно, "Екстра" се различава от другите модели на фирмата чрез наличието на два последователни сушилни. Това позволява първата дестилация да се отърве от примесите и фюзеловите масла, алкохола. Ако своевременно отстранени "главата" на по-леките елементи - естери, алдехиди и метиловия алкохол, можете да получите голям супер силна отвара.

Устройството "Екстра" е предназначено за хора, които предпочитат не количеството, а качеството на напитката. Въпреки че производителността на устройството е доста висока - до 3 l / h, което не може да се похвали с много модели.

"Добро отопление" Profi плюс

Не по-малко качествено от "Екстра" устройство, алкохолът произвежда модел "Profi plus". В заглавието не е случайно, че е използвана думата "pro" - тя е компактна дестилерия с дестилационна колона с диаметър 65 мм. Той е предназначен както за конвенционална дестилация, така и за пречистване на суров алкохол по време на повтаряща се дестилация.

Колоната (цар) е оборудвана с дюза "Панченков" (RPN), която увеличава филтърните свойства на обратен хладник и предава само алкохолни пари. "Profi plus" е снабден с кран за източване на бард. Дъното на резервоара е феромагнитно, което позволява използването на Profi върху всички видове плочи, включително индукционни.

"Добра топлина" Рей

По-скоро особеният апарат "Luch" е оборудван с три стъклени сушилни клетки с последователно действие и хладилник с поточен тип. Произведено "Ray" с резервоари с обем 12, 15, 20 и 30 литра. Наличието на три сгъваеми сушилни ви позволява да получите най-чистата лунна светлина, също ароматизирана, по време на първата дестилация. С производителността на "Ray" един от най-добрите в семейството - до 3 l / h. В същото време устройството Luch е един от най-достъпните.

Предимства и недостатъци на Добри Зхар

Предимствата на всеки модел са разгледани в статията. Но някои дизайни на марката "Добри гори" не са без недостатъци, които са общи за всички продукти на компанията. В допълнение към превозни средства, "за" и "Елит" всички останали, включително и "Ray", "Кънтри" и, по-специално, "Home" и "Suite", разположени много жалко.

Теглото на хладилника и сушилните се разпределя неравномерно - твърде дългите рамене предизвикват моменти на сила насочени към деформацията на капака. Два милиметра дебелина на стоманата не са достатъчни. С малко количество хватки в резервоари с обем повече от 20 литра, апаратът може просто да се преобърне. Това е значителен дефект в дизайнерите.

Ако имате опит в използването на Dobry Zhar или други промишлени дестилатори, споделете впечатленията си в коментарите към статията. Вашето мнение е много важно за нас.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Бърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца pБърза и висококачествена инсталация на прозорци от прозореца p
Качествен дървен материал от горската компанияКачествен дървен материал от горската компания
Изсмукватели на дим във фирматаИзсмукватели на дим във фирмата
Как да разграничим замъка на меттемския Китай и РусияКак да разграничим замъка на меттемския Китай и Русия
Ecotrustgroup осигурява своевременно премахване на боклука в горския градEcotrustgroup осигурява своевременно премахване на боклука в горския град
Как да изберем качествени мебели за бизнесаКак да изберем качествени мебели за бизнеса
Продажба на валцувани метални изделия на конкурентни цени в ooo stilkomПродажба на валцувани метални изделия на конкурентни цени в ooo stilkom
Фирмата assistkievua производство и монтаж на висококачествени врати на най-лоялни цениФирмата assistkievua производство и монтаж на висококачествени врати на най-лоялни цени
Оборудването за претоварване, врата и врати за различни помещенияОборудването за претоварване, врата и врати за различни помещения
Екологични мебели от масивно дърво от фирма profmebelЕкологични мебели от масивно дърво от фирма profmebel
» » Приятна топлина на лунната машина за всеки вкус
© 2021 BggeHat.com