15 Най-добри собственици на жилища през 2017-2018

За да изберете най-оптималния агрегат за варене, можете да следвате препоръките на експертите или рейтинга на най-добрите домашно произведени устройства 2017-2018. Тази ТОП се основава на статистиката на потребителското търсене и отзивите на клиентите. Качеството на устройството има пряк ефект върху степента на пречистване на крайния продукт, неговата сила, послевкус, цвят и времеви разходи за работа. Следователно изборът на устройството трябва да се извършва с максимална отговорност.
Честен рейтинг на най-добрите домашно произведени устройства през 2017-2018

Честен рейтинг на най-добрите домашно произведени устройства през 2017-2018

Бюджетни модели

Рейтингът на лунните устройства от 2017 г. включва модификации на входното ниво. Моделите се характеризират с малък дестилационен резервоар, ниско ниво на ефективност, добро качество на изходящата напитка и елементарни дизайнерски характеристики. Такива устройства са лесни за поддръжка и в същото време са в състояние да функционират правилно за дълго време.

"Славянка Премиум"

Slavyanka Premium за 10 литра

Slavyanka Premium за 10 литра

Поради сравнително ниските разходи и големия избор на обем куб, тази серия често се среща в много от най-добрите 10 най-добри домакински уреди. Да анализираме по-подробно какви са нейните предимства пред аналозите:

  • в оборудването има хладилник за течаща вода;
  • сухата клетка е напълно разглобена, което позволява с двойна дестилация да се придават различни миризми на домашния пивовар, запълващи плодове, плодове и подправки в контейнер;
  • дъното има сравнително голяма дебелина - 2 мм, което изключва възможността за изгаряне на кашата;
  • В комплекта са включени алкохолометър и книга с рецепти.

Ако изборът на домашно приготвено устройство за къща се извършва с ограничен бюджет, но в същото време би било желателно да се закупи по-обемно вариант с продължителен период на експлоатация, тогава Slavyanka Premium ще бъде най-добрият модел. цена:

  • с куб за 14 литра - 6 600 рубли;
  • 20 литра - 7,600;
  • 30 литра - 8,600.

Пълният комплект включва самостоятелен модул, биметален термометър, 2 дюзи за източване и пълнене, алкохолометър, ръководство за употреба, книга за рецепта.

Финикс Дрийм

В рейтинга на популярността домашното устройство постигна висока производителност в своя сегмент и оптимална конфигурация. Такова събрание ще послужи като отличен подарък за Нова година до 2018 г. Дестилаторът е оборудван със суха клетка, която почиства произвеждания продукт от вредни примеси.

Phoenix Dream 8-20 L със суха клетка + температурен датчик

Phoenix Dream 8-20 L със суха клетка + температурен датчик

предимства:

  • в конфигурацията има суха клетка и поточна охладителна система;
  • като резултат се получава чист продукт с високо качество;
  • дестилаторът за лунна светлина е увеличил производителността - до 3 л / час.

Според потребителите, трябва да се отбележи малък отрицателен - липсата на термометър. Поради това е необходимо редовно да се проверява температурата в резервоара "по око". Цената на едно 8-литрово качествено домашно приготвено устройство през 2017 г. не надвишава 5 500 рубли.

«Икономика Малиновска» 12 БКТ

Домашното устройство за домашна употреба има точно съотношение цена / качество, поради което може да бъде доста сериозна конкуренция за по-известни чуждестранни аналози. Потребителите разграничават основното предимство - възможността за модернизация. В устройството могат да се инсталират различни допълнителни устройства, които подобряват качеството на готовата лунна визия.

Икономика Malinovka 12 TKT

Икономика Malinovka 12 TKT

Каква е оборудването толкова за дестилаторите:

  • голям куб - 12 литра;
  • привлекателни външни характеристики;
  • възможност за модернизация;
  • Наличие на пълна охладителна система.

В рейтинга на най-добрите устройства моделът получи достъпна цена от 4200 рубли.

VIDEO: Асортимент на дестилатори

Проби с дълъг срок на експлоатация

По формата е трудно да се определи кое луна да е по-добре да се купи, така че редовно да служи дълго време и не се проваля в най-неподходящия момент. В допълнение към всички лунички, качеството на продукта е не по-малко интересно. В края на краищата, всички знаят, че колкото повече има различни почистващи устройства в устройството, толкова по-добре ще стане лунен луд.

Бе избрана TOP-5 въз основа на тези критерии. Това не са най-евтините устройства, но благодарение на тях можете да получите продукт с високо качество.

«Източник Classic» Термосфера

Благодарение на простотата на дизайна, това устройство е отлично за домашна употреба. Тя включва коригираща колона и традиционни устройства, което позволява да се произвежда чист дестилат. Едно начало на принудително почистване с това устройство е 3-4 цикъла на проста оборудване.

«Източник Classic» Термосфера

«Източник Classic» Термосфера

плюсове:

  • електронен термометър;
  • Кубичен капацитет - до 20 литра;
  • средна производителност - 2 л / час.

Но без минуси в тази серия не беше направено. Според прегледите е необходимо да се разпредели висока цена, която освен това може да варира в зависимост от магазина. Официалният представител на местната марка на цената не надвишава 18,400 рубли.

«Phoenix Spartacus 35»

Ако трябва да изберете домашно приготвена машина за производство на пивоварна с голям обем, този модел ще бъде най-добрият вариант, тъй като неговият резервоар има до 35 литра хляб. Разбира се, малките кухни могат да бъдат трудни за съхранение, но в голяма степен няма да има проблеми. Дестилаторът за дестилация на каша е оборудван с дестилационна колона. Но въпреки това, скъпият дом, произвеждан вкъщи, не се брои и се продава на цена от 15,750 рубли.

«Phoenix Spartacus 35»

«Phoenix Spartacus 35»

Вътрешното устройство има следните предимства:

  • голям дестилационен куб - 35 литра;
  • средна цена;
  • електрически термометър.

Що се отнася до недостатъците, в момента те не са намерени.

"Добър огън триумф"

Това са домашно приготвените домашни уреди с най-доброто оборудване от този сегмент. Дизайнът включва 2 сушилни, които внимателно почистват дестилата по време на варенето. В резултат на това най-чистият продукт излиза с приятен аромат и минимално количество фюзелово масло.

Добър огън триумф

Добър огън триумф

Освен това всяка суха клетка има изпускателен клапан за изпразване на отпадъците. Температурният сензор предава температурния режим от резервоара към индикатора, чрез който той може да бъде наблюдаван по време на работа на уреда. В резултат на това получавате домашно приготвяне с алкохолна концентрация от 80-85о.

предимства:

  • многоетажна почистваща система;
  • високо качество на обогатена напитка;
  • интензивността на производството - 3 л / ч;
  • температурен сензор от биметал.

Според потребителите, този дестилатор е най-доброто средство за получаване на качествен продукт. Единичната цена е 16 100 рубли.

"LyuksStal"

Независимо от модификацията, всеки продукт на "LukStal" може безопасно да се нарече мини-дестилерия, което прави възможно регулирането на концентрацията на алкохол в лунната козина на изхода.

Lux Steel

Lux Steel (Киров)

При производството на използваното оборудване стоманени листове с дебелина 3 мм, но за дъното се използва 5 мм слой. Също така, дъното има допълнителна феримагнетична вложка, която елиминира всякакъв шанс за изгаряне на кашата.

  • дълъг период на експлоатация - 10 години;
  • дебело дъно - 5 мм;
  • цялостно почистване.
Препоръчително: Функции на устройството "Favorit"

Разходите варират в зависимост от модела от 11 000 до 18 000 рубли.

"Япония"

Дестилаторът "3 в 1" се използва не само за дестилиране на пивната мъст във водката, но и за производство на бира или инфузия на каша. Универсалното устройство има широка гама и голям резервоар с капацитет 28 литра.

Япония

Япония

Вместо стандартна суха клетка в оборудването има дефлегматор, той значително почиства алкохола с примеси. Също така като пълнеж можете да използвате различни продукти - чипс от дъб, трева, сушени плодове и др.

предимства:

  • гъвкавост;
  • наличие на обратен хладник;
  • възможност за използване за производство на бира;
  • дебело дъно - 4 мм;
  • капацитет - 28 литра;
  • може да се използва в комбинация с индукционна готварска печка.


Недостатъците са в голям брой възли и висока цена - 25 000 рубли.

Топ-3 устройства с токоизправител

На тематичните форуми домашните пивоварни не са съгласни с това кое устройство е най-подходящо за получаване на обогатена напитка с максимална степен на чистота - традиционна със суха клетка или дестилационна колона. Всеки вариант има своите предимства, но вторият вариант дава възможност за получаване на по-силен алкохол с концентрация на алкохол до 94 °.

В устройството, за разлика от моделите със суха клетка, има дюза Panchenkov и спирална охладителна система. Тези елементи допринасят за утаяването на тежки примеси.

Финикс Кристал 12

На цената на модела се смята за най-доброто домашно приготвено устройство от тази категория. Лъки хора могат да купят единицата за 8 600 рубли. Въз основа на опита на многобройни монашеници, трябва да се отбележи, че за да се получи идеалната фракция, в този случай ще е необходимо да изгонвате лунния бриз два пъти.

Phoenix Crystal 12 литра

Phoenix Crystal 12 литра

Възползва се от възможността за използване на уреда в комбинация с различни типове плочи:

  • електрически;
  • газ;
  • керамика.

Що се отнася до предимствата на доброто битово оборудване, те са както следва:

  • ниска цена;
  • надежден монтаж;
  • добър пакет.

Отрицателното в устройството е тежко - недостатъчно почистване след първото дестилиране, въпреки че устройството има токоизправител. Но този въпрос се решава от второто бягство.

«Профи + Добра топлина»

Атрактивен от външни параметри, устройството вдъхва увереност на пръв поглед. Корпусът и допълнителните елементи се състоят от висококачествен устойчив материал, хромираното покритие ги предпазва от повреда.

Profi + Добро затопляне

Profi + Добро затопляне

Но тук трябва да се отбележи недостатък - на блестящата повърхност ще се виждат всички драскотини, получени по време на работа. За разлика от предишната модификация, тази единица произвежда качествена чаша от първия път, която не изисква очарователна втора дестилация.

плюсове:

  • голям обхват на модела за обема на куба - 12,15,20,30 литра;
  • дълъг експлоатационен период;
  • ефективна система за пречистване;
  • високо качество на лунната светлина.

Освен бързо лъскавото гланцирано покритие не са открити недостатъци.

«Wein»

Германското устройство "Wein" е известно в света като звено с твърд метод на почистване. Дестилатът, който циркулира през спиралния филтър на Panchenkov и охлаждащия елемент, постига отлична чистота, която не изисква допълнителна дестилация.

Wein

По проектни характеристики оборудването се отличава с комбинация от токоизправител и дестилатор, което дава право да се нарича универсално. В устройството има 2 температурни сензора. Първото устройство изчислява температурния режим в резервоара, а вторият - след циркулация през охлаждащия елемент. В допълнение, резервоарът може да бъде оборудван с ароматизатор.

плюсове:

  • комбинация от дестилатор и токоизправител;
  • трайност;
  • разширено оборудване;
  • Кубичен капацитет - до 20 литра;
  • допълнително оборудване с аромат.
  • фина настройка;
  • дестилатор;
  • токоизправител;
  • ароматизанти;
  • за ягодоплодни и пшенични бракове;
  • укрепване.

Производителят правилно елиминира дефектите от минали модификации, като по този начин подчертава новите предимства. Това оборудване е още по-близо до идеалното, защото благодарение на него можете да получите чист алкохол.

В магазините устройството се продава на цена от 12 500 рубли. Това е малко по-скъпо от местните продукти, но това устройство прави възможно провеждането на различни експерименти за създаване на алкохолни напитки.

Модели със сушилня

Гипсокартона действа като филтриращо устройство. Предотвратяване на навлизането на вредни вещества в подготвената лунна светлина. Фюзелните масла, които се намират на дъното, се сливат чрез изходния кран. Ако се изисква по-интензивно почистване, е достатъчно да се увеличи броят на сухите клетки.

"Майстор Феникс 10"

Класическият дестилатор се класира в рейтинга поради простотата на устройството и продължителния период на експлоатация, който може да достигне 10 години без ремонтна работа. Друго неоспоримо предимство е високата производителност - 3 л / час.

Мастър Феникс 10 литра

Мастър Феникс 10 литра

предимства:

  • дълъг период на експлоатация - повече от 10 години;
  • наличност на резервни части;
  • добро представяне;
  • средната цена е 9 600 рубли.

Сухият бюджетен модел на бюджетния модел се справя добре със задачата за пречистване, но част от фюзелното масло прониква в крайния продукт. Следователно, вторичният дестилат в този случай ще бъде задължителен. Този нюанс трябва да се вземе под внимание, преди да изберете тази промяна.

"Магарыч Машковского 20 БК-ДР"

Вътрешното устройство има уникален вид. Устройството е изработено от неръждаема стомана и е облицовано с допълнителни декоративни материали. Уредът осигурява две сухи клетки, свързани последователно. По отношение на производителността, той е 2 л / час. Резултатът е качествен дестилат.

Дестилър Магарих Експорт BKKR 20

Дестилър Магарих Експорт BKKR 20

предимства:

  • лунен лук с високо качество;
  • уникален дизайн с изкуствена кожа;
  • капацитет на резервоара - 20 литра;
  • приемлива цена е 9,700 рубли.

Такава лунна машина е чудесно за подарък на дестилатор или опитен монашенер, а привлекателният му външен вид дава на продукта висока цена.

«Екстра апартамент 50»

Това е по-сериозно оборудване за насипно производство на варени.

Добрият апартамент Zhar Extra 50 литра

Добрият апартамент Zhar Extra 50 литра

Моделът има голям капацитет до 50 литра. В същото време той има прост дизайн, който ви позволява да се грижите за устройството без специални усложнения. За по-добро почистване на лунната светлина оборудването е оборудвано с две сухи клетки с изпускателни клапани.

устройство на опаковката може да се нарече "максимално", в кутията има монтаж на машина, опаковки естествен алкохол мая 100 гр., С списание рецепта за начинаещи, малко съвременни Спиртомери, случай за съхранение или транспортиране.

предимства:

  • качествена лунна мощност;
  • много голям куб - до 50 литра;
  • разширено оборудване;
  • наличието на термични сензори в дизайна.

Недостатъкът в устройството е един, това е цената му, която достига 22 000 рубли.

"П."

Отделно, трябва да се отбележи модификацията на Петрович. Той е в голямо търсене сред жителите на селските райони и летните жители поради некомплектованото строителство и ниските разходи.

Характеристики:

  • достъпна цена до 7000 рубли, но за модификацията често се правят отстъпки от 1000-1500 рубли;
  • сухата клетка е изработена от стъкло, което ви позволява да наблюдавате процеса на дестилация;
  • Дъното на резервоара се състои от стоманен материал с дебелина 2 мм.

С тази машина можете да направите не само традиционното домашно приготвяне, но и коняк, уиски или калвадос домашно приготвени. Във вторичната дестилация се добавят към сухата изба разнообразие от плодове, плодове, подправки, които дават на продукта вкус и приятен аромат.

Трябва да се отбележи формата на резервоара за оборудване, кубът е направен под формата на цилиндър с конична горна част. Това улеснява ускорената дестилация на чифтосване.

ВИДЕО: Дестилационна или дестилационна колона?

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пяна от полистирол и пенобетон в строителство през 2018 г.Пяна от полистирол и пенобетон в строителство през 2018 г.
И каква полза има в лунните машини?И каква полза има в лунните машини?
Най-популярните модели луненцарски машини във ФинландияНай-популярните модели луненцарски машини във Финландия
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Закон от 2016 г. за свободното инсталиране на водомериЗакон от 2016 г. за свободното инсталиране на водомери
Самозареждащи се устройства само за възрастниСамозареждащи се устройства само за възрастни
Характеристики и преглед на домашно произведените устройстваХарактеристики и преглед на домашно произведените устройства
Поглед отстрани на лунната машина славянскиПоглед отстрани на лунната машина славянски
Защо не купувате устройство?Защо не купувате устройство?
» » 15 Най-добри собственици на жилища през 2017-2018
© 2021 BggeHat.com