Интериорен дизайн Модна тенденция 2017

Интериорен дизайн на апартамент за бакалавър

Всяка година се появява нещо ново и интересно в интериорния дизайн. Промяна на модните тенденции, материали и опции за оцветяване на помещенията. Необходимо е да се запознаем с основните тенденции, които ще бъдат от значение през 2017 г.

Стилове на дизайна

Стилирането на техните позиции са такива стилове на жилищния дизайн: минимализъм, хай-тек, таванско помещение, страна. Вътрешният дизайн също ще бъде скандинавски, индустриален, средиземноморски. С тези насоки можете да създадете най-свободното пространство в стаята или да добавите допир на комфорт, естетика.

Цветови опции

Палитрата от нюанси през 2017 г. няма да се промени много. Действителни при декорирането на стаите все пак ще са всички тонове на синьо и зелено, бежово топло нюанси, сребристосиво и лилаво. Комбинацията от черно с бяло и сиво може да се използва при довършване на помещенията. Други цветове ще бъдат популярни:

  • горчица;
  • червен;
  • кафяв;
  • розово;
  • лимон.

Цветната палитра е много широка, така че избора на най-подходящия ще бъде лесен. Има много успешни варианти за дизайн на интериора на ego24.ru. Тук всеки посетител ще може да избере подходящата опция за декориране на домовете си.

Тенденции в обзавеждането



Голямата популярност през 2017 г. ще се радва на компактно, а не на обемисти мебели. Интериорните дизайнери обръщат внимание на модулните системи. Можете да използвате ретро мебели, които отново се връщат към модата. Вдлъбнати повърхности, вградени чекмеджета и шкафове - тази мебел ще ви помогне да спестите място и да създадете модерен интериор.

Много актуални ще бъдат всички предмети, изработени от естествени материали. Например, кухненски или спални комплекти, изработени от дърво, ратан. Можете да допълвате интериора с ракита и подобни принадлежности.

Други тенденции в дизайна

Действителният материал за довършване на помещенията ще бъде цветен метал. Можете да използвате мед и месинг в неравномерни комбинации, за да създадете оригинален интериор. Тези материали могат да допълнят водопроводни продукти, мебели или декоративни предмети.

Не по-малко популярен през 2017 г. ще бъде естествен камък, неговата имитация. Проектантите предлагат да се използва корк като завършващ материал. Не губете своите позиции и плочки с естествени нюанси.

Основните тенденции в дизайна на интериора са екологичната съвместимост на материалите, спокойната цветова палитра, функционалността и простотата на обзавеждането. Що се отнася до стила на декорация, предимството през 2017 г. може да бъде дадено на минимализма.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорен дизайн на банятаИнтериорен дизайн на банята
Минимализъм в интериорните особености и правила за декориране на помещенияМинимализъм в интериорните особености и правила за декориране на помещения
Палетите от бои за стени се научават да комбинират правилно цветоветеПалетите от бои за стени се научават да комбинират правилно цветовете
Лилава кухня Лилав кухненски интериорЛилава кухня Лилав кухненски интериор
Зелена кухняЗелена кухня
Изборът на цветен таван - нежностите на изборИзборът на цветен таван - нежностите на избор
Как да получите бяло от цветовете е възможно?Как да получите бяло от цветовете е възможно?
Бежова кухня Вътрешна бежова кухняБежова кухня Вътрешна бежова кухня
Бяла кухня Кухненски интериор бялБяла кухня Кухненски интериор бял
Цветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдатЦветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдат
» » Интериорен дизайн Модна тенденция 2017
© 2021 BggeHat.com