Зелена кухня

Колко хубаво е да се движите по меката зелена трева, вдишвайте оживения аромат на дивите цветя и слушайте мекия шумолене на листата на дърветата. Природата! Тази дума точно характеризира зеления цвят. На фона на зеленината, можете да пресъздадете всички снимки, да придадете на интериора гладка, успокояваща сянка с ярки нотки на ентусиазъм. Червени макове, глухарчета, пеперуди и водни кончета, плодове и зеленчуци, свежи цветя, сухи цветя и саксии, високи и ниски стайни растения в прегръдката на зелени стени правят мястото се чувствам като в възраждането на пролетта, здравето и дълголетието.

Харесва ли ви цвета на живота? Тогава зелената кухня е ваша опция!

зелена кухня

Зелен ръб

Лекарите и психолозите са съгласни, че зеленият цвят лекува. Той не дразни ретината на очите, успокоява нервната система и леко избутва дори заклетите врагове към помирението. Между другото, ако имате лошо зрение, ще ви бъде полезно да сте в зеления интериор по-често. Той също така е полезен при пациенти с хипертония, тъй като намалява кръвното налягане. Зеленото премахва аритмията, благоприятно засяга сърдечно-съдовата система, стимулира имунната система, причинявайки по-малко излагане на простуда.

Зеленият цвят се уважава от християни и мюсюлмани. В християнската религия земният път на Исус Христос е оцветен в зелено, а мюсюлманите в зелени дрехи са облечени с ангелите на Аллах.

зелена кухня

Изящна зелена кухня

Зеленото е най-приятен цвят. Уморен от натоварения ден, отидете в зелената кухня, за да се насладите на чаша вкусен чай или ароматно кафе. Зеленото ще се успокои, ще помогне да събере мисли, да даде жизненост и духовна сила, да се отпусне както физически, така и психически, да зарадва окото и да даде чувство за сигурност.

За да създадете зелената кухня на мечтите си, трябва да опитате. Зеленият цвят е разпръснат в много нюанси, които са толкова хубави и приятни, че изборът става arhislozhnym. Green резедаво, маслина, цвят папрат или аспержи, персийски зелено, детелина, бор, зелен чай, цвят на мъх, малахит, лайм, лимон, мрамор, изумрудено зелено, жълто-зелен, круша, ярко зелено, цвета на стъклена бутилка, горски зелени и много други нюанси. Как ви харесва този сорт?

зелена кухня

В зелено пленничество можете да сключите не само стени, но и мебели, декоративни елементи, съдове, полилеи и лампи, текстилни елементи, довършителни керемиди. Тук основното нещо е да изберем зелен оттенък, който да играе водеща роля във вътрешността на кухнята и да вдигне хармонични нюанси. Така да се каже, първата цигулка, която след това ще бъде допълнена с други инструменти, сливайки се с нея в един цялостен оркестър.

зелена кухня

Ако прочетете нашата статия, как да изберете цвета на кухнята, вече знаете, че за малка кухня не трябва да избирате тъмни нюанси. Колкото по-малко е вашето кухненско пространство, толкова по-нежно ще бъде сянката на зеленото.

Въпреки лекотата на зелено, той носи по-скоро сложна функция - не винаги добре с някои цветове и текстури, както и са склонни да се възприема по различен начин от изкуствена или естествена светлина (за подробности вижте статията, комбинацията от цветове в интериора на кухнята).

Например, мента в кухнята, обърната на север или на запад с недостатъчна светлина, изглежда твърде студена, но в южната или източната кухня ще играе с целия си чар. Ето защо, когато избирате зелен нюанс за кухнята, винаги провеждайте тест за нейното показване при различни условия на осветление и на различни разстояния от източника на светлина.

зелена кухня

Зеленото, подобно на всички други цветове, е по-добре да се разрежда. То може да бъде както различни оттенъци на най-зелената, така и контрастиращата палитра.

Интересно за нюанси на зелено

Зареждайте кухнята с мощна енергия на растежа ще ви помогне ярко зелен сянка. Промените и новостите ще донесат във вътрешността на кухнята такива нюанси като лимон или салата. Твърде много цвят на маслини или други дълбоки нюанси на зелено може да хвърли зелена меланхолия (помнете такъв израз?). И нежните бледо кремави тонове на зелено ще създадат остров на спокойствие и спокойствие.

Синьо-зелен оттенък

Тъмносиньо-зелените психолози характеризират неприликата и безкомпромисно. Хората с тези характерни черти избират преобладаването на твърдо синьо-зелено в интериора. Тези качества ви принуждават да спасявате и да се наслаждавате на ненавистта си към другите, а не да разбирате, че трябва да сте способни да общувате, да преставате да плувате през цялото време срещу тока.
Светлосиньо-зеленият прилича на дълбоките студени води на океана. Тъй като кухнята е място за пожар и готвене, тази сянка ще помогне да се гаси топлината на тази стая. Въпреки това, не прекалявайте с този цвят, защото кухнята трябва да създаде впечатление за топлина и комфорт. Ето защо смело разредете синьо-зелените домати-червени или мандаринови нюанси.

Зелено-кафяв оттенък

Ако добавите сиво в жълто-зелено, ще получите зелено-кафяво. Цветът създава впечатление за строгост и бизнес преговори. Това не е за нищо, че този сянка често се състои от корици на бизнес книги, папки и дневници. Ще го задоволи ли в кухнята? Това зависи от вас! Но нашето мнение е малко вероятно.

Жълтеникавозелен оттенък

Цветното зелено жълто добавя сила и весела енергия. Този цвят хвърля в пропастта на пролетното равноденствие, когато природата, събуждаща се от дългата зима, отново се събужда. Тази безвредна светлина и оживен оттенък много внимателно и внимателно налага всяка кухня.

Печелившите цветови комбинации от зелено в кухнята

Ярките и сочни нюанси на зеленото ще съживят твърде монотонната декорация на интериора на кухнята, а напротив, по-дълбоките и по-тихи тонове ще заглушат ярките цветове. Но как да стигнем до успешно решение?

Зеленият цвят в кухнята се разрежда преимуществено в синьо. Синьото може да бъде както столове, така и различни декоративни елементи. Интериорът на тази кухня изглежда стилен, модерен и модерен.

зелена кухня

Охладените нюанси на зелените със сиви или сини бележки (например мента, смарагд, тюркоаз, иглолистни и др.) Ще създадат завършен образ със студена цветова палитра.



зелена кухня

Весел жълт цвят ще добави зелена кухня с жива сила. Позитивно отношение и добри кулинарни идеи се предоставят само за вас.

зелена кухня

Топли оттенъци на зелено с жълти нотки (например, маслини, лимони, ярко зелени, светло зелени) вървят добре с шоколад, бежово, червено, жълто или розово.

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

Светлите и сочни нюанси на зелено не трябва да улавят цялата кухня. Чувството за празника няма да ви напусне, ако донесете такива нюанси колкото е възможно по-бял.

зелена кухня

Замърсените нотки на зелено също са перфектно съчетани с бели. Интериорът с такъв цвят е подходящ както за класически, така и за кухненски кухни в стила на Прованс или страна.

зелена кухня

Глансовите отражения на фасадите на кухнята в стила на хай-тек или минимализма идеално се сливат с киселинните нюанси на зеленото.

зелена кухня

Стилен и скъп изглежда комбинация от зелено и сиво в кухнята.

зелена кухня

Да се ​​каже за всеки нюанс на зелено във вътрешността на кухнята в рамките на една статия просто не е възможно. Ето защо решихме да добавим към нашата история избор на зелен интериор в кухнята.

Зелена кухня снимка

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня

зелена кухня


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Комбинацията от цветове във вътрешността на кухнятаКомбинацията от цветове във вътрешността на кухнята
Кухненски интериор цвят варКухненски интериор цвят вар
Подова поставка за цветя на уюта на вашия домПодова поставка за цветя на уюта на вашия дом
Как да избера подходящия цвят за фасадата на къщата и покриваКак да избера подходящия цвят за фасадата на къщата и покрива
Тераси и верандиТераси и веранди
Бежова кухня Вътрешна бежова кухняБежова кухня Вътрешна бежова кухня
Бяла кухня Кухненски интериор бялБяла кухня Кухненски интериор бял
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
Decoupage орехова орехова маскаDecoupage орехова орехова маска
Озеленяване на вашия сайтОзеленяване на вашия сайт
» » Зелена кухня
© 2021 BggeHat.com