Кухненски интериор цвят вар

Цветът на вар със сигурност е станал модерен през 2012 г., след като се влюби в всички онези, които обожават ярки, топли, богати цветове. Обаче да не го наричаме топло не винаги е подходящо, защото, както плодовете с едно и също име, цветът на вар се пръска с енергия, прохлада, която неизменно повишава настроението и дава сила. За хора, които са романтични или склонни към песимизъм и депресия, този цвят може да е малко тежък, но за истински оптимисти това е празник, който никога не свършва.

Кухненски интериор цвят вар

цвят на вар - опция за оптимисти

Какъв цвят е вар?

Цветът на вар (или варовиков цвят) е преход и смесване на жълто и зелено, нещо по-светло от зеления цвят и по-наситено от маслини или шам фъстък. Трудно е да не забележите, защото неизменно привлича вниманието, чрез някакъв неонов магнетизъм.

В същото време трябва да се отбележи, че ако напълно изпълнявате интериора на кухненския бокс във варовиков цвят, тогава за възприятие той ще бъде прекалено тежък дори за много активни хора. И всичко това, защото дори най-малкият детайл от лимоно-зелен цвят привлича вниманието към себе си. Ако си представите, че интериорът е изцяло варо-цветен, главата може да се върти. Ето защо дизайнерите препоръчват комбиниране на вар с пастелни (по-мътни) цветове.

Най-добрият вариант в този случай е цветът на елша, дъб, други светли бежови тонове. Подходящо е да добавите метал и стъкло към интериора, да осветявате ярко, разсейващо внимание, крушки - и сега има достатъчно лаконичен и модерен интериор. В същото време той ще бъде вдъхновен от топлината и домашния комфорт. Такава малка част от щастието.

Интериорът на кухня с варово цвят

модерна кухня с цвят на вар

Ако искате визуално да увеличите интериора, тогава интериорът на кухнята е най-добре направен в бялата меда тоналност, добавяйки към него елементи от варовиков цвят. Това ще направи стаята не просто по-просторна. В такава кухня цветът на вар ще бъде така, сякаш е по-лесно да диша. Лай тук ще бъде като дъх на свобода. Но това не би трябвало да е много.

Интериорът на кухня с варово цвят

вар в медови тонове

Стилът на кухненския интериор може да бъде различен, цветен - само вар

Най-органичният интериор на кухненския цвят вар изглежда при избора на дизайн в стила на високите технологии. Това не е изненадващо, защото наскоро това цветово решение стана популярно. Преди това тя беше заменена от жълти или зелени цветове, по-разбираеми, но по-малко привлекателни. Цветът на вар се превърна във въплъщение на едно ново хилядолетие и затова го превръща в високотехнологично дете на новия век - толкова просто.

вар кухнята

Цветът на вар се вписва перфектно в високите технологии

Достатъчно е да се извърши в финала на цвят липа на мебелите, на бара, рафтове, плотове, стени - и това е в кухнята ще бъде слънце, смесен с пръски от зелена трева и свеж лайм.

вар кухнята

дъх на положителни

В този високотехнологичен стил можете да добавите Biedermeier елементи под формата на масивни дървени столове, каменни колони или окачени дървени конструкции. Така вашата кухня ще се превърне в модерен ъгъл на Германия, където Бидермайер е дори в най-модерния интериор. Все пак, някой може да мисли, че дървените и каменни елементи в стила на хай-тек е ехо на колониалния стил, обичан от англичаните. Каквото и да е било и цветът на вар помага да разсейвате вниманието от други интериорни елементи и привлича цялото внимание към себе си, създавайки модерен интериор.

Кухненски интериор цвят вар

Включения в Бидермайер

Друг "колега" на високотехнологичния стил е конструктивизмът, в който цветът на вар изглежда добре. Достатъчно е да се само части от интериора в този цвят и украса във формата на стилни вази или вар плодове, прибори и столове - и създава невероятно усещане за уют и топлина, което не е характерно, всъщност, конструктивизъм - студ и прагматично.

вар кухнята

разреждане на конструктивизма с вар

За да се създаде "топлина" с помощта на вар цвят е възможно и във вътрешността на кухнята в стил на минимализъм. Изглежда, че този стил е създаден, за да скрие всичко, като се фокусира върху 2-3 елемента на мебелите. В този случай цветът на вар ви позволява да оставяте повече мебели в стаята, отколкото е типично за минимализма, но оттам това не изглежда тежко и затрупано. Напротив, има лекота и настроение. И всичко това благодарение на няколко шкафчета с цвят на вар и малък декор.

вар кухнята

виртуоз нарушава правилата на минимализма

По-просто на пръв поглед може да изглежда, че интериорът на кухнята е вар в стила на Прованс. Веднага не го познаваше, защото виждахме Прованс в бяла и синя тоналност, по-рядко люляк-люляк. И днес той се появи пред нас в нови цветове. В същото време всичко е едно и също просто обзавеждане, подредени тавани, лампа близо до центъра на кухнята и хармонично съчетание от няколко цвята, което създава настроението на уюта на страната. И може би някои елементи от интериора ще се опитат да ви объркат, заявявайки, че кухнята е направена в модерно решение. Въпреки това, специална атмосфера на домашното обзавеждане ще ви кажа, че варовик цвят в този случай е използван в стила на Прованс.

вар кухнята

непознати професия

Въпреки това, нюансите на Прованс могат съвсем безпроблемно да се впишат в таванския стил, смесени с модерно решение в духа на конструктивизма. Тук таванското помещение издава избрани осветителни тела, напомнящи за осветление в промишлени помещения и отворени прозорци, както и запазване на минимализма в пространството.

вар кухнята

и дори в стила на тавана имаше място



Друго достатъчно лаконично решение може да бъде вътрешността на кухнята с варовиков цвят, смес от конструктивизъм и класика. Това вероятно е най-евтиното решение за малка стая, в която искате да създадете специално настроение за домашен комфорт.

вар кухнята

пример за дизайн за малка кухня

Друга атрактивна възможност за използване на вар е смес от класика, страна и хай-тек, успешно преплетени в едно дизайнерско решение. В такава кухня ще бъде приятно да се отпуснете и да се отпуснете, а не само вкусно ястие.

вар кухнята

стилове на смесване

Лаймски смели решения

Ако искате нещо специално, тогава можете да добавите цветове към интериора на вар цвят кухня. Така например, можете да постигнете нов израз, присъщ на модерното изкуство деко, добавяйки червени елементи към интериора. Изглежда, не е съвсем органична комбинация, която същевременно запазва стилното единство.

вар кухнята

за тези, които искат да се изненадат

Червеният цвят във вътрешността на кухнята с варови нюанси също е подходящ за създаване на авангарден стил. Въпреки това, бъдете внимателни - този интериор може да не харесва всеки, защото е достатъчно светъл и следователно, преди да купува червени мебели под стените на вар, консултирайте се с всички членове на домакинството.

вар кухнята

ние не препоръчваме прибягване до такова решение за призоваване

Специално настроение в кухнята ще създаде марокански стил, в който вар "прави приятели" с люляк, кайсия, розово, синьо, шам фъстък, лимонови цветя. В този случай всичко ще изглежда доста празнично и органично. Такъв интериор ще отговаря на тези, които постоянно се движат или имат някаква бележка за детство в своята природа. В противен случай мароканският стил може да изглежда ненужно цветен.

Интериорът на кухня с варово цвят

спомени от Мароко

Фенове на изразяване и контраст могат да избират и стил на поп изкуство. В този случай интериорът на вар в кухнята не трябва да има прекалено много от този цвят. Достатъчно за завършване на финала.

Интериорът на кухня с варово цвят

поп арт стил

И можете да "шокирате" гостите си с един единствен елемент от цвета на вар. Достатъчно смело решение. Въпреки това общият външен вид се оказа органичен и пълен.

Интериорът на кухня с варово цвят

положителна експлозия в ахроматична кухня

И, разбира се, не забравяйте, че за да създадете специално настроение в кухнята, можете да изберете ястия от варовиков цвят.

вар кухнята

можете да се съсредоточите върху съдовете

Той може да бъде и домашен уред или интериор. Например часовник с вар или забавна чайник.

вар кухнята

..или домакински уреди

И можете да добавите ястия от контрастни цветове към интериора на кухнята на варовик, който ви харесва. В този случай всеки нов цвят, добавен, трябва да ехо, и да не привлича вниманието към себе си в пълна самота. Тогава вар ще създаде желаното настроение и ще даде хармония.

вар кухнята

хармоничен контраст

Също така искате кухня в цвят вар? След това не забравяйте да го помислите, така че този цвят наистина носи радост и повдига морал всеки ден, създава специална атмосфера на хармония и щастие, даде оптимизъм.


Много е полезно да се научите как да шиете завеси в кухнята.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Палетите от бои за стени се научават да комбинират правилно цветоветеПалетите от бои за стени се научават да комбинират правилно цветовете
Лилава кухня Лилав кухненски интериорЛилава кухня Лилав кухненски интериор
Зелена кухняЗелена кухня
Изборът на цветен таван - нежностите на изборИзборът на цветен таван - нежностите на избор
Как да получите бяло от цветовете е възможно?Как да получите бяло от цветовете е възможно?
Бежова кухня Вътрешна бежова кухняБежова кухня Вътрешна бежова кухня
Бяла кухня Кухненски интериор бялБяла кухня Кухненски интериор бял
Цветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдатЦветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдат
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
10 Готови цветя за кухнята10 Готови цветя за кухнята
» » Кухненски интериор цвят вар
© 2021 BggeHat.com