Бяла кухня Кухненски интериор бял

Бялата кухня, подобна на снежната кралица, примамва аристократичните си наслада. Но ако решите за бял интериорен дизайн на кухнята, бъдете готови за ежедневно цялостно почистване. Така че, ако не сте от чисто чистото, този цвят изобщо не си струва да мислите.

Ако въпросът как да изберете цвета на кухнята е твърдо решен в полза на бялото, тогава нашата статия ще бъде много интересна за вас. Избирайки бял цвят за кухнята, трябва да помислите внимателно за всички материали, от които те трябва да бъдат направени. Устойчивост на влага, свойства за отблъскване на мръсотия, лесно миене - това е, което е необходимо за вашата бъдеща снежна кралица.

Бяла кухня

Ах, тази бяла кухня ...

Ако разгледаме само бяло-бял цвят, то трябва да бъде допълнено. Например, златната рамка на бялото в кухнята ще даде на стаята кралски облик. Бялото е невероятен цвят. Тя включва всички цветове на дъгата, така че да я хармонизирате с различни нюанси е лесна и проста.

Бяла кухня

В малка кухня бялото вдишва въздуха и визуално разширява стените. Гланцираните и стъклени повърхности изтласкват границите на вашето "бебе" и го напълват със светлина. И независимо от стила на кухнята, която избирате, бял цвят ще изглежда подходящ във всеки интериор, независимо дали е страна, прованс или хай-тек.

Бяла кухня

Бяла кухня

Ако други помещения на жилището са декорирани ярко и смело, съветваме ви да погледнете бялата кухня. Уморен от изобилието от сочни цветя, очите и душата ви ще намерят спокойно убежище в снежнобялата интериор. Бял цвят вдъхновява, успокоява и удивява с лъчезарна чистота.

Само бял-бял цвят е лош избор. Без допълнителни нюанси кухнята ще се превърне в болнична стая. Между другото, бялото има много нюанси, които не са толкова студени, колкото сняг, но не по-малко сладък и луксозен. Цвят естествен лен или памук, слонова кост, магнолия, миди, топло мляко или сметана, перла, крем, да доведе до прецизиране на кухненски интериор, бутане обратно усещането за пълна стерилност на пътя.

Бяла кухня

Модерно бяло в кухнята

Модерни тенденции в дизайна на кухнята в бял цвят произхождат от Европа и Америка през 20-30-те. Богатите аристократи, сякаш по споразумение, се възхищаваха на снежнобял интериор. През 60-те години на 20-ти век, любителите на минимализма оценяват бялото за неговата безупречност, рационалност и липса на излишък. И привържениците на еко-дизайн допълват своя интериор с бяло, вярвайки, че този цвят никога не подчертава естествеността и създава комфорт.

кухня в бял цвят

Така че, хората напълно различни в своите убеждения и идеи, надарени бели с богати качества и свойства. В това няма тайна. Бялото е толкова многоцветно, че в зависимост от текстурата и стила, то може да бъде скромно и задържано, луксозно и в същото време просто.

Бяла кухня

Тъмният връх - бялото дъно или тяхното редуване се използва широко от дизайнерите в високотехнологичните и модерните стилове. Най-популярните двойки в тези стилове са черно-бели, сиво-бели, червено-бели. Бял цвят играе много важна роля тук - дава лекота и безтегловност на масивните структури с тъмни цветове. Бялата кухня в този дизайн изглежда проста, достойна и стилна.

Бяла кухня

Бяла кухня



Абсолютната класика е комбинация от бяло и черно. Черното може да украсява плотове и всички най-мраморни повърхности, а бялото активно ще допълва този депресивен цвят, което ще донесе светлина, лекота и положителност в него. Бялото в такава кухня трябва да бъде повече. Това е нещо като борба между доброто и злото, където първият печели втория.

кухня в бял цвят

А кухнята в класически стил? И тук бял цвят е широко приложим. Но по-зрелищно в класическата кухня не изглежда бяло, а сенките му. Кремови мебели с високи завеси, класически столове, метални дръжки и предмети в старинни възрасти, релефен декор, фантастична фасада
с украсен декор - всичко това неизменно отличава класицизма от другите стилове в интериора. По-простият класически дизайн на кухнята ще изглежда елегантен в кипарис бял.

Бяла кухня

Провансалните кухни също се нуждаят от бяло. И какъв друг цвят може перфектно да допълни охра, теракота, бежово, кремаво-синьо и жълто, морски нюанси? Не! Не можете да правите без бяло тук!

бяла кухня

Ярки цветове в бялата кухня

И защо не! Колкото по-бял е цветът, толкова по-светли и по-наситени ще изглеждат всички останали нюанси на фона. Розово, синьо, жълто, зелено в комбинация с бяло ще даде на кухнята гореща бележка и оптимизъм! Просто няма място за такова лошо настроение в тази кухня! Може би такава бяла кухня може да ви изведе от всякакви депресии!

Бяла кухня

Решихте ли за бяла кухня? След това ви предлагаме да експериментирате! Изборът на тапет или плочки, имитиращи дърво, камък, кожа, коприна и т.н., определено няма да загубите!

Любов дървени мебели? След това цветът на стените е по-добре да го нарисувате в бяло! Усещането за топлина и уют ще ви обгърне веднага, веднага щом влезете в кухнята.

Материали за подова настилка от бяла кухня - ламинат, насипен под, линолеум, керамогранит, керамична плочка. Това са най-практичните решения за кухнята.

Престилката за кухнята е по-добре изработена с единична плочка, или да се съберат от нея мозайка в стила на мозайка.

Бяла кухня

Не забравяйте за растенията! Те ще съживят вашата кухня и ще добавят кислород! И ако се уморите от бялото ви интериор, винаги можете да го промените с цветен декор. Например, за да поставите ярки прибори на рафтове, купуват плодове картина, промяна на върха на маса или на масата за стъкло, за да придобие надута синьо (или всеки друг цвят) на прозрачни пластмасови столове. Изборът е ваш!

Бяла кухня

кухня в бял цвят

Накрая бих искал да добавя, че бялата кухня не е толкова непрактична, защото прахът е по-добре видим на тъмни повърхности!


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Лилава кухня Лилав кухненски интериорЛилава кухня Лилав кухненски интериор
Бежова кухня Вътрешна бежова кухняБежова кухня Вътрешна бежова кухня
Черна кухня Интериорът на кухнята е черенЧерна кухня Интериорът на кухнята е черен
Престилката за кухнята е различнаПрестилката за кухнята е различна
Изберете основния цвят за кухнятаИзберете основния цвят за кухнята
Престилка за кухня от пластмасаПрестилка за кухня от пластмаса
Малка кухня в ХрушчовМалка кухня в Хрушчов
10 Готови цветя за кухнята10 Готови цветя за кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
» » Бяла кухня Кухненски интериор бял
© 2021 BggeHat.com