Престилката за кухнята е различна

Всяка любовница на въпроса "Кое място в кухнята е най-замърсено?", Почти без съмнение отговор - престилка. И това не е това, което мислихте. Разбира се, и тази престилка, която по време на приготвянето на храната се облича на домакинята джинджифил, без съмнение мръсна малко. Но сега говорим за пространството между работните повърхности в кухнята и висящите шкафове. Това е, което се нарича престилка за кухнята. Проблемът за чистотата на това място в кухнята е от значение за много домакини, защото там, където по време на рязането им летят всички пръски вода, мазнини и парчета храна. И е много дълго и болезнено да го изтриете, ако стената няма правилното покритие.

Каква е престилката за кухнята?

Керамични плочки

Това е най-честият начин за облицовка на стените в кухнята в зоната на престилката. Освен това съвременните производители предлагат толкова богат избор на цветове, текстури и размери на тази много плочка, която по принцип може да бъде удовлетворена от нея. Тя е доста непретенциозна в грижите, изглежда чиста. Но ако искате кухнята да се върти, трябва да помислите за други възможности.

Кухня за кухня

Текущи тенденции

Наскоро станаха съвсем модерни облицовки, които никой никога не е смятал да използва за покриване на зоната на престилките. Ако ги прилагате с вкус, придържайки се към цялостния стил на цялата стая, престилката ви може да стане доминираща в цялата кухня, изненадваща и удивителна за гостите ви с необикновената и оригинална.

Кухня за кухня

Престилка за кухня от стомана

Това покритие може да си позволи само една много чиста домакиня, която е готова да се измие и да се разтрива цял ден. Стоманените панели изглеждат много добре, благодарение на блестящата си, почти огледална повърхност, обаче, те се нуждаят от грижа, онова, което е цялостна.

Кухня за кухня

Огледална престилка

Подобно покритие също ще изисква внимателно внимание, тъй като не само ще събере цялата мръсотия, но и ще увеличи визуално количеството му. Въпреки това, с помощта на този тип облицовки, можете значително да увеличите скромния размер на кухнята.

Кухня за кухня

Стъклена престилка

Стъклена престилка за кухнята: трайни и лесни за употреба материали. В допълнение, разнообразието от дизайни на стъклото за престилката (оцветено, гравирано, цветно, оптично) ви позволява да носите личен знак на всяка кухня. Много необичайно и уютно в същото време, изглеждат семейни снимки, поставени зад прозрачно стъкло в областта на престилката. И осветлението, скрито зад стъклото, превръща обикновените вечери в романтичен акт.

Кухня за кухня



Естествени камъни и тяхното стилизиране

Можете да следите кухненската престилка с тухли, които не се страхуват от топлина. Изключително издръжлив материал - естествен камък. Въпреки това, тя бързо формира петна, така че изберете тъмни нюанси. Агломератите и композитните материали са симбиоза на изкуствени и естествени. Много устойчиви на удар, не изискват специални продукти за грижа. Въпреки това, те се страхуват от драскотини и горещи повърхности.

Кухня за кухня

Дърво и ламинат

Обработена със специални средства за влага и повреда, лакираната дървесина ще даде шик и благородство на вашата престилка. Една по-евтина версия на този дизайн може да бъде безшевен ламинат - устойчив на повреди, не оставя петна и пръски от мазнини. Широката палитра от цветове дава възможност за избор на варианти на подови настилки, плотове и т.н.

Кухня за кухня

мозайка

Престилката за кухня от мозайка е много модерна тенденция, отлична алтернатива на конвенционалните плочки. Може да бъде шал, стъкло, метал, керамика. Устойчив на външни влияния, не избледнява, лесно се грижи.

Кухня за кухня

Престилка от алуминий

Ако сте фен на техническия прогрес и цялата ви къща отговаря на новите тенденции в света на технологиите, тогава тази опция е за вас. На този панел изглеждайте страхотно парапет, върху който можете да поставите творчески кухненски прибори.

Тинплатна престилка

Много лесен за грижи материал. Ако искате малко бруталност в кухнята си, то тази корица ще ви е удобна, колкото е възможно.

Проектантите се съветват да изберат корица за зоната на престилките, така че тя или да е в ансамбъла с работни повърхности и под, или коренно противоположна на тях да е различна в цвят и текстура. Разбира се, не трябва да използвате дървени или каменни престилки в кухнята с високотехнологичен стил. И също толкова без значение е огледалото или стоманената престилка в селска кухня.


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кутиите в кухнята на колко разстояние от масата са по-добре да имат?Кутиите в кухнята на колко разстояние от масата са по-добре да имат?
Полагане на керамични плочки със собствените си ръцеПолагане на керамични плочки със собствените си ръце
Престилка за кухня от мозайкаПрестилка за кухня от мозайка
Skinali за кухнятаSkinali за кухнята
Стъклена престилка за кухняСтъклена престилка за кухня
Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?
Престилка за кухня от пластмасаПрестилка за кухня от пластмаса
Римски завеси в кухнятаРимски завеси в кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Полезно допълнение към кухненския комплектПолезно допълнение към кухненския комплект
» » Престилката за кухнята е различна
© 2021 BggeHat.com