Skinali за кухнята

Skinali - функционален или декоративен панел за стена, изработен от стъкло, върху който е приложена снимка или снимка. Това е модерно и нова посока в дизайна на интериора се използва главно в кухнята. Skinali за кухнята се използва под формата на стъклена престилка, украсява свободна част от стената или фасадата на кухненския комплект. Изглежда стилен, необичаен, творчески и най-вече изключителен.

Skinali за кухнята

Всяка снимка може да бъде приложена към фотографското стъкло. Вашият кухненски стил или Прованс? След това на хубава стъклена престилка могат да се изобразяват зеленчуци или плодове, петел, селски прибори, но всичко, което ще бъде подходящо за тези стилове. Една от стените в хай-тек кухнята може да бъде изработена с абстрактна рисунка или макро изображение. Класика, етнос, модерност - можете да вземете оригинални кожи за всеки стил.

За пръв път в Русия кожите се появяват през 2009 г. и бързо заемат мястото си под слънцето на руския пазар. Комбинирайки висококачествения облик, тези стенни панели са идеални за кухнята.

Skinali за кухнята

Практически издърпаха за кухнята

Декоративни панели с кожа - това е просто експлозия на творчество. Украсени с лазерно гравиране, конвенционален фотопечат или художествено боядисване, те не са само цял панел за стена, но и триизмерно панорамно изображение. Какво мога да кажа! Стъклопанелните панели изглеждат много по-оригинални от техните конкуренти - панели от частици или MDF, довършителни плочи, плочи от дървесни частици, неръждаема стомана и пластмаса. Всичко е ясно с външния вид. Няма да се упреквате тук! И какво да кажем за практичност?

Skinali - това е лесно да се грижи и хигиенично!

За кожите се използва само закалено стъкло, защото е няколко пъти по-силно от обичайното. По външните си характеристики тя може да бъде различна - матово, прозрачно, лъскаво, листално или шарени стъклени чипс. Стъклото не се страхува от водата и лесно се почиства с чистачки или почистващи препарати. Не трябва да се притеснявате за рисуването. Нанася се върху стъклото и след това се покрива със специален филм.

Кожали за кухнята могат да бъдат или цели, или събрани по образец на парчета. Разбира се, първият вариант е по-предпочитан, тъй като шевовете на гладка повърхност ще бъдат изключени. Храносмилане, мухъл, мръсотия и прах, които са толкова любители на шевовете и ставите, ще заобиколят вашата красива страна. Но втората възможност също не е лоша. Masters инсталира и сглобява стенния панел, така че видимостта на ставите и ставите не е толкова очевидна, колкото в плочките.

Skinali за кухнята



Специалната технология за рисуване на картина върху стъклото позволява на панела да запази всичките си ярки цветове за дълго време. Изгаряйте на слънце, няма да го направите.

Skinala - това е безопасно!

Благодарение на втвърдяването, стъклото придобива свойства с голямо въздействие. Вероятно няма да успеете да пречупите такъв панел, но ако успеете, той няма да се разпадне на парчета в кухнята. Филмът, който покрива стъклото на обратната страна, ще държи фрагментите, като намали щетите и нараняванията до минимум.

Skinali за кухнята

Как се извършва инсталацията?

Skinali не може просто да се купи в магазин. Те са резервирани. И всеки стъклен панел е направен само за определена кухня. Ще се вземат предвид всички - ширината, дължината и дори изрязаните отвори за гнезда и превключватели. Следователно инсталирането и инсталирането отнема само час. Ако повърхността на стъклената плоскост е напълно плоска, тя ще бъде закрепена с течни нокти, монтажна лента или обикновени принадлежности за огледала и картини. Ако повърхността е неравна, използвайте допълнителни скрепителни елементи - водачи и алуминиев профил.

Skinali за кухнята

Skinali трябва да се справи с времето!

Все повече хора избират да украсяват интериора си. Той е не само модерен, но и стилен. Фотографското стъкло може да украсява не само вашата кухня, но и мебелите в кабинета, вратата към спалнята, детската стая, килера или прозореца на магазина. Избраното изображение може да настрои тона и настроението за вашия интериор. От красотата и дълбочината на панела е просто невъзможно да се откъснете. Той очарова, отнемайки мислите си в уникалната си история. Никой от тапетите или плочките не може да разшири стаята и да покаже реалистично картината, тъй като е направена кожи.

Skinali за кухнята

Как да изберем история за кухнята, зависи от вас! Ще създадете рисунка, която е възможна само. Това е точно това, което искате!


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухненски интериор цвят варКухненски интериор цвят вар
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
Престилката за кухнята е различнаПрестилката за кухнята е различна
Престилка за кухня от мозайкаПрестилка за кухня от мозайка
Стъклена престилка за кухняСтъклена престилка за кухня
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?Мозайка за кухнята, която може да завърши в кухнята?
Престилка за кухня от пластмасаПрестилка за кухня от пластмаса
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Полезно допълнение към кухненския комплектПолезно допълнение към кухненския комплект
» » Skinali за кухнята
© 2021 BggeHat.com