Таван в кухнята избор на най-добрия вариант

Таван в кухнята: изборът на най-добрия вариант

Изборът на материала за тавана в кухнята, трябва да вземете предвид някои фактори. По време на парите за готвене от блюдото на кипене изкачи, това показва, че най-малко - до тавана на софита се отразява на влагата, и в най-добрия - гореща влага, която съдържа частици на мазнини, и те започват да се утаи на повърхността. Поради тази причина първо трябва да се ръководите от тези два фактора - таванът в кухнята трябва да бъде устойчив на влага и добре измит.

Веднага трябва да се въздържат от всякакви видове боядисани повърхности, както и при редовно излагане на пара, всеки, дори и най-силен цвят, ако няма да се отлепи, а след това просто бързо губят първоначалния си вид. По същата причина не се препоръчва да се използва в кухнята гипсокартон, а ако другата опция просто не се предоставя на довършителни сухото строителство трябва да се извършва с използването на устойчиви на вода и миене, перфектно. Като опция можете да приложите таван за лепило. Това са правоъгълни или квадратни плочи, изработени от екструдиран полистирол. Те имат привлекателен външен вид, те не тежат нищо и се инсталират колкото е възможно по-лесно, затова тази завършеност ще бъде възможна за всеки господар. Също така е възможно да покриете повърхността с устойчиви на влага тапети, които, наред с други неща, се почистват лесно. Но тапет имате доста голям недостатък - при доста често миене ленти стави ще мръсен червен нюанс, който не изглежда естетично и стаята да изглежда чист, те ще залепите почти всяка година.



Най-евтиният и практичен за завършване на кухнята са пластмасовите PVC панели. Този материал изобщо не абсорбира влагата и лесно се почиства от мастни натрупвания с обикновен почистващ препарат. Пластмасовият панел има много модели и цветове - от чисто бяло до структура, която симулира каменна или дървена повърхност.

По-скъпите и модерни опции са опънати тавани. За тях е необходимо да се направи специална рамка, тъй като мрежата ще бъде опъната от стената към стените и фиксирана с помощта на закопчалки baguettes. Те се измиват лесно и не се излагат на влага. Но такъв таван е много страх от механични щети. Тъй като PVC фолиото е в достатъчно силно напрежение, а всяка, дори и малка пункция, може да предизвика разкъсване на целия таван.

Е, ако се интересувате какво да направите престилка в кухнята - посетете сайта jkuhnya.ru. Само там ще научите как да направите престилка в кухнята с минимални разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите таван в кухнятаКак да направите таван в кухнята
Как да отрежете тавана в кухнятаКак да отрежете тавана в кухнята
Проектиране на тавана в кухнятаПроектиране на тавана в кухнята
Как да украсят тавана в кухнята интериор опцииКак да украсят тавана в кухнята интериор опции
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Избор на телевизор в кухнятаИзбор на телевизор в кухнята
Красив дизайн на тавани в кухнятаКрасив дизайн на тавани в кухнята
Течен тапет в кухнятаТечен тапет в кухнята
Какъв трябва да бъде таванът в кухнятаКакъв трябва да бъде таванът в кухнята
10 Готови цветя за кухнята10 Готови цветя за кухнята
» » Таван в кухнята избор на най-добрия вариант
© 2021 BggeHat.com