Decoupage орехова орехова маска

Любимо място в апартамент за много семейства е кухнята. Често за вечерното парти за чай цялото семейство се събира и прекарва няколко часа в кухнята. За да създадете допълнителен комфорт в тази стая, можете да направите декор елементи в мебели, завеси за кухня, кухненски прибори. Сега ще видите как можете да украсите обикновена дървена дъска, която след това може да изпълнява не само декоративна функция, но и да ви служи в готвенето. Започваме да разкъсваме дъската за рязане "Очарователни макове".

Ние ще украсим плаката с помощта на проста техника "decoupage on a tree", само малко по-сложна от скицата.

От супермаркета не вземаме нищо атрактивно дърво.

Декупажно дъно за рязане

Едно парче шкурка zashkurivayus нередности по краищата и малко смила цялата повърхност на дъската. Движенията на шкурка трябва да са по дължината на влакната на дървото.

Декупажно дъно за рязане

Ние огъваме гнездото и също ударим дупка в дъската.

Декупажно дъно за рязане

След това можете да лепете задната страна на плаката с лента за боя, за да предотвратите изтичането на боя върху чистата работна повърхност. Ако обаче сте сигурни в точността си - тази стъпка може да бъде пропусната.

Декупажно дъно за рязане

Така че, подготвителните работи са завършени, сега можете да започнете да украсявате.
Поставяме на борда слой от акрилен грунд. Тя "затваря" порите на дървото и ви позволява равномерно да лягате следващите слоеве боя.

Декупажно дъно за рязане

Когато грундът изсъхне - с бяла акрилна боя. На грундираната повърхност ще бъде достатъчно да се нанесе един слой боя.

Декупажно дъно за рязане

Докато боята изсъхне, подготвяме рисунка, която ще се появи в кухнята ни. Избрах темата за мак и реших да добавим няколко пеперуди, затова взех две напълно различни в цветовата схема на салфетки.

Декупажно дъно за рязане

Необходимите изображения за декупажа на дъската за рязане са разкъсани и ние разделяме долните слоеве на бялата салфетка.

Декупажно дъно за рязане

Ние представяме как да подредим състава върху плаката. Поставяме разкъсан фрагмент и изсипваме малко лепило в центъра за декупаж (можете да го разредете с вода). С мека четка изтеглете лепилото в различни посоки. С този метод на залепване, салфетката е напълно без гънки.

Декупажно дъно за рязане

Малки фрагменти (пеперуди) се залепват просто чрез размазване с четка. Изчакаме един час, докато лепилото изсъхне добре. Имаме доста ярка плака (мак винаги изглежда добре в интериора), но картината трябва да се комбинира в композиция.



Декупажно дъно за рязане

Ще направим напълно неудобно рисуване. Боя, според цвета на салфетки с мак (имам тази "слонова кост"), оцветяване на цялото пространство около букета, ние работим отдолу нагоре.

Декупажно дъно за рязане

На горния край на букета на салфетка цветът е почти бял и смесваме "слонова кост" с бял акрил и един сантиметър над макия цвят.

Декупажно дъно за рязане

След това, в бялата боя, капем сини и смесете - получаваме небесносин цвят (точно това трябва да засенчи пространството около пеперудите).

Декупажно дъно за рязане

Сега боядисаме синия, работим отгоре надолу. Постепенно, в синьото ние все още добавяме акрил, колкото по-ниско слизаме към мак, толкова по-бяла трябва да бъде боята.

Декупажно дъно за рязане

В общия брой на скиците това е цялата картина. Можете да опишете това като "букет от макове срещу синьото небе".

Декупажно дъно за рязане

Трябва само да дадем обема на картината. В макови цветя поставяме тичинки с черен акрил и добавяме малко кафява боя в ядрата на мак.

Декупажно дъно за рязане

Маслини и зелени бои dorisovyvaem стъбла на цветя. Сега, за да се запази тази красота от дълго време - отваряме дъската с акрилен лак. Ако искате да го използвате напълно в кухнята (а не просто да го използвате като декоративен елемент), тогава акрил трябва да "ходи" няколко слоя водоустойчив лак (мебели или паркет).

Декупажно дъно за рязане

Декупажно дъно за рязане

Следващият семеен чай в кухнята ще бъде по-приятно, ако членовете на домакинството видят ярката и стилна кухненска маса, направена от вашите ръце.

Декупажно дъно за рязане

Нашата дъска за разфасоване е готова да угоди на окото!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
Боядисване на дъска за рязане за начинаещиБоядисване на дъска за рязане за начинаещи
Как да украсяваме малка кухняКак да украсяваме малка кухня
Кухненски мебели за малка кухняКухненски мебели за малка кухня
Възглавници във вътрешността на кухнятаВъзглавници във вътрешността на кухнята
Decoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслиниDecoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслини
Русанска закачалкаРусанска закачалка
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Декупаж със застаряващи свещиДекупаж със застаряващи свещи
Избор на мебели за кухнятаИзбор на мебели за кухнята
» » Decoupage орехова орехова маска
© 2021 BggeHat.com