Декупаж със застаряващи свещи

Използването на "decoupage" техника с различни стареене елементи набира скорост. Между другото, някои хора не разбират този стил изобщо: като това, направете ново нещо с дупки, мръсотия и мелене. Но, въпреки това, този стил с елементите на shebby става все по-популярен. За да сте винаги наясно с всички модни тенденции, предлагаме ви майсторски клас за декориране на дървена сол с стари елементи. Мотивът и техниката, избрани от нас, са идеални за кухня в стила на Прованс.

Закупуването на дървена селекция се купува на пазара, в икономическия отдел или в магазина за бродиране. Една салфетка с малки рози (вид "френски стил") може да бъде закупена в железопътен магазин или в специални магазини за творчество.

Декупаж със застаряващи свещи

Ако дървото има грапавост, те трябва да бъдат смлени с парче шкурка. Вземете малка nazhdachku и "разходка" го на едно дърво, се опита да направи движения на ръцете не са на едно място, и повтаряне на кривината на детайла.

минаваме през дърворезба

След това детайлът трябва да бъде грундиран отвън. Използвайте акрилен грунд върху дърво или не с плътна бяла акрилна боя. Вътрешната повърхност на солта трябва да бъде оставена само дървена, тъй като тя ще бъде в контакт с храната.

грундиран детайл

Когато грундът изсъхне - детайлът трябва да бъде боядисан в тъмен цвят. Не можете да боядисате повърхността напълно, но само тези места, където искате да се изпържите. Това е този цвят, който ще гледа отдолу под тревите, които ще направим по-нататък. Тъмната боя трябва да бъде избрана на базата на общата цветова схема на декупаж, но изгарящият цвят е универсален и се вписва във всеки декор.

цвят с тъмен цвят

Оставете соларната шейкър да изсъхне слоя на урината.

sushim

Просто има време да се подготвят фрагменти за декупаж със застаряването. От салфетката е необходимо да отделите горния слой и да извадите няколко малки рози (ако цветята се нарязват с ножица - при залепване, може да се види границата на хартията).

приготвяне на фрагменти от декупаж

Сега вземете обикновена свещ и я разтривайте на кафява боя на местата, където вашето въображение изглежда е износено.

работете със свещ



И на върха, боя друг слой от бял акрил.

нанесете бял акрил

Когато тази боя се изсушава много добре - вземете парче шкурка и пясък на солен шейкър. Бялата боя ще бъде премахната на местата, където под нея имаше ивици от свещ.

застаряването на декупажа

Сега бъдещата солена изба има толкова много стар вид.

декапване в дърво

После нанесете върху парчетата салфетки скъсани парчета салфетки, вземете лепилото за декупаж и ги намажете върху парчетата. В такъв търг не може да кажем, извайвам голям брой фрагменти, макар и редки малки розетки добавят чар обикновена дървена солницата.

смазвайте с лепило

декапване в дърво

След като лепилото е изсъхнало за декупаж, необходимо е солта да се покрие с акрилен лак. Нанесете най-малко десет слоя лак, след всеки 3-4 слоя, пясък на малка повърхност с шмиргел.

покриваме с акрилен лак

Декупаж със стареене е завършен и нашият майсторски клас за декориране на дървена сол ще ви помогне да направите оригиналното нещо за кухнята.

застаряването на декупажа

декапване в дърво


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухненски асистент в създаването на специален стил на стаятаКухненски асистент в създаването на специален стил на стаята
Кухненски декор със собствени ръцеКухненски декор със собствени ръце
Изработка на мебели в стил античен античен бюджет на ПровансИзработка на мебели в стил античен античен бюджет на Прованс
Различни стилове от фасади на къщи, които избирамеРазлични стилове от фасади на къщи, които избираме
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
Кухненските осветителни тела избират осветлениеКухненските осветителни тела избират осветление
Decoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслиниDecoupage Craquelure майсторски клас дъска за рязане маслини
Русанска закачалкаРусанска закачалка
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Спалня в аристократичен стилСпалня в аристократичен стил
» » Декупаж със застаряващи свещи
© 2021 BggeHat.com