Провансалната кухня

Кухня в стила на ПровансМного Прованс, свързани с рай в южната част на Франция, с морето, слънцето, миризмата на бадеми и приказна природа. Не всеки е достатъчно късмет да живеят там, но да си позволят да направят едно райско кътче, у дома, в кухнята, може да си позволи да всяка жена. Самият стил на Прованс е светла, топла атмосфера на уют и комфорт. Много елементи от интериора могат да бъдат направени на ръка.

Стените са най-добре покрити с декоративна мазилка, дърво покритие или материали, ние трябва да забравят, че цветът трябва да бъде бял. Необходимо е да украсите стените с картини, изобразяващи пейзажа или черно-белите снимки.

Таван, както и на стената не може да бъде оставено без природа, тя може да бъде например дървени греди, ако искате да добавите разлика от тях, да ги направи тъмен на цвят.

За етаж в стила на Прованс, дъска или плочки е идеален, не трябва да избирате килим или ламинат.

Windows в Pravanse непременно, направени от дърво, размерите на пода до тавана, не всеки може да си позволи да направи, и този прозорец не се изолират от общия стил може просто да украсяват дърво. Тъй като целият стил е лек, ефирен, тогава пердетата трябва да бъдат избрани съответно - от лека, полупрозрачна тъкан. Те могат да бъдат монофонични или светли тонове с фин модел.

Мебелите трябва да бъдат избрани от естествени материали. Масата и столовете могат да бъдат дървени или например тъкани, чиито крака са желателни за огъване.



По целия път до ястията става елементи на интериора, за различни малки части на съдовете трябва да осигурите различни куки или пръчки, на които можете да ги поставите.

Всички мебели в Прованс се отличават със своята простота и строгост. Всичко това е светло - крем, светло зелено или лавандула. По-добре е, ако материалът, от който се произвежда мебелите, ще бъде фурнирован под древността, възможно е да се украсяват с цветни шарки от различни цветове.

Ярките елементи могат да бъдат възглавници на дивана, които могат да бъдат абсолютно всякакви. Цветовете могат да се използват и различни.

И, разбира се, че е невъзможно да се Прованс без огромно количество цветове, тази стая, украсена с саксийни растения и цветя, катерене по стените, огромни букети, изготвени в съответствие със сезоните.

В кухнята прекарваме огромно време и е много важно, че е лек и удобен, точно това ни предлага провансалският стил.

Е, ако трябва да създадете модерен офис дизайн - посетете сайта stroyolymp.com. Там ще намерите най-добрите офис дялове и много повече за вашия офис.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорен дизайн на банятаИнтериорен дизайн на банята
Кухненски асистент в създаването на специален стил на стаятаКухненски асистент в създаването на специален стил на стаята
Ламинат цвят череша, сива металик, чисти бели съвети за избор на подови настилкиЛаминат цвят череша, сива металик, чисти бели съвети за избор на подови настилки
Минимализъм в интериорните особености и правила за декориране на помещенияМинимализъм в интериорните особености и правила за декориране на помещения
Кухненски интериор цвят варКухненски интериор цвят вар
Спалня в провансалски стил френски чар в интериораСпалня в провансалски стил френски чар в интериора
Декоративни греди за избор на таванДекоративни греди за избор на таван
Цветни тавани в интериораЦветни тавани в интериора
Различни стилове от фасади на къщи, които избирамеРазлични стилове от фасади на къщи, които избираме
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
» » Провансалната кухня
© 2021 BggeHat.com