Магична стая със собствените си ръце

1Имате ли малък апартамент и понякога просто не знаете къде да се скриете, за да останете в тишина? Но има и балкон! Вярно е, че не искате да излизате отново: след това през кутиите с неща, с които прескачате, тогава ще хванете ските ... Но това място може да се превърне в оазис на тишина и тишина. Ако мислите, че балконът е твърде малък за това, опитайте да премахнете всички ненужни оттам. Ще бъдете много изненадани от резултата.

За начало е необходимо да се определи какво точно искате да получите. Балконът може да се превърне в уютен ъгъл с мека кресла и елегантна маса, където можете да прочетете любимата си книга и да се насладите на чаша сладко ароматизиран чай. Говоренето с приятели също е много по-хубаво на свеж въздух, седи в удобни плетени столове и се възхищава на гледката. Ако балконът все още не е остъклен, ще бъде по-разумно да го направите. Можете да го превърнете в уютен офис, с който ще бъде удоволствие да работите. Добре е да има музика там, да излезе с някакво осветление. Във всеки случай, след като сте определили избора си, струва си да разгледате внимателно дизайна на балкона. В крайна сметка, това място със сигурност ще стане ваш любим.



Не забравяйте да обърнете внимание на цветя на закрито. Нищо не украсява пространството като живи растения. Много любовници ще бъдат ентусиазирани за тази идея. Правилното събиране на растения ще даде на тази част от апартамента уникална атмосфера. За да украсите балкона с цветя, можете да използвате шарнирни кутии и необичайни щандове за саксии за цветя. В качествено изолиран балкон може да се направи миниатюрна зимна градина.

Превръщайки стария си балкон в модерна и стилна стая, вие се възползвате максимално от жизненото пространство. Не забравяйте, че това е част от вашия апартамент, стигате до неговия дизайн с пълна отговорност. Защо да се лишиш от допълнителни метри, ако можеш да ги превърнеш в друга пълноценна стая? За да направите дома си по-чист и повече, достатъчно е да го разгледате внимателно и да използвате всеки ъгъл рационално.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
Балкон за довършителни работиБалкон за довършителни работи
Подреждане на балкони и лоджииПодреждане на балкони и лоджии
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
Варианти за завършване на балкониВарианти за завършване на балкони
Офис столове в интериораОфис столове в интериора
Избор на офис столИзбор на офис стол
» » Магична стая със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com