Озеленяване на вашия сайт

Озеленяване на вашия сайтОзеленяването в ландшафтния дизайн включва дейности, насочени към интегрираното подобряване на територията, съседна на къщата. Ако проектът за изграждане на къща от нулата, не забавяне на екологични проект.

Помислете за околния пейзаж на природата. Използвайте вече съществуващите зелени насаждения до максимум. Ако възнамерявате да сложите къща или друга малка архитектурна структура на мястото, където расте многогодишно дърво или дори смърч, не бързайте с всичко. Ще дойде време, когато ще живеете в тази къща, ще дойде Нова година. Смърчът, който е на Ваша територия, ще бъде, както е невъзможно. Многогодишно дърво ще ви служи повече от веднъж. Дори ако просто го разклатите с ръцете си, това ще ви даде силата да живеете. Такова дърво може да служи като приятна сянка в новопостроеното езерце. Арбалетът, който се намира в сянката на клоните или барбекюто под сянката му, и маса за почивка, не е ли изкушен. Докато къщата ще бъде построена, ще имате достатъчно време, за да коригирате идеите за нейното използване.

Що се отнася до градинарството, можете да го направите разнообразни, в зависимост от зоните, на които сайтът Ви ще бъде счупен. Поставете посадъчния материал на земята или в саксия. Кашпо, изработени от тъкани пръчки, ковано желязо, пластмаса и друг материал могат да бъдат поставени на алеи, решетъчни прегради. За целта ще са необходими специални решетъчни прегради, за да се скрият помощните помещения. Паркинг места за автомобили на гостите. Светещите балдахини над някое от тези места ще станат подкрепа за катерене на растения. Те ще ги скрият. Изгледът от прозореца ще бъде напълно различен. Храсти по пътеки или легла с някаква неправилна форма или геометрични ще бъдат много подходящи.

Ако площта на участъка позволява, отделете овощната градина от декоративната градина. В декоративната градина поставете пейка с козирка в случай на лошо време или беседка. Архитектура за всеки вкус. В овощната градина се съчетават храстовите храсти с джуджета. Не създавайте проблеми при събирането на плодове. Декоративна градина пълни с растения, донесени отдалеч. Вземете предвид климатичните особености на местата, където тяхната родина. Храсти на плодове трябва да има парче от слънцето.



Ако създавате езера, не забравяйте предварително да подредите специални джобове от туф или камък. Такива джобове запълват посадъчния материал и водата не го измива. Посадъчният материал по периметъра на водните тела се различава от тези, които са засадени на площадката. Те красиво под краката си и служат като плавен преход от алея до езерото.

Зимна градина е удоволствие за очите през цялата година. С такъв защитен начин на отглеждане на цветя или други декоративни растения, човек може не само да сънува, но и реалистично да реализира своите мечти.

Е, ако се интересувате от електрическа цена на мозайката - посетете сайта titan66.ru. Само там ще намерите най-добрите цени за мозайката и други строителни инструменти с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехиДизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехи
Планиране на територията на парцел в странатаПланиране на територията на парцел в страната
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Планиране на обекта с къща и саунаПланиране на обекта с къща и сауна
Хоумстед дизайнХоумстед дизайн
Дизайнът на едноетажна къща с 2 спалниДизайнът на едноетажна къща с 2 спални
Външно осветление селска къща 5 често срещани грешки!Външно осветление селска къща 5 често срещани грешки!
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Стъпки за създаване на средаСтъпки за създаване на среда
Как да планираме пейзаж?Как да планираме пейзаж?
» » Озеленяване на вашия сайт
© 2021 BggeHat.com