Хоумстед дизайн

Хоумстед дизайн

Собственикът на района, поне веднъж се замисли за декориране, озеленяване, декориране и някак си озеленяване на външния му вид. Идеи за подобрение се промъкват в съзнанието на всички и много от тях не знаят откъде да започнат? Е, тогава има смисъл да се подходи към проблема по-професионално, чрез ландшафтен дизайн.

Ландшафтен дизайн не е просто изграждане на вашия сайт, това е изкуство, което е погълнало няколко посоки, това е архитектура, строителство, декорация, градинарство, култура и дори философия. Този вид изкуство дойде при нас от изток, но името му бе установено много по-късно, през последния век в Европа.

Ландшафтен дизайн ще ви помогне да прехвърлите компетентно всички идеи от фантастичния свят в реалния свят. Но, както във всички предприятия, се нуждаем от план за подобряване и подобряване на нашия сайт. И че планът е правилно съставен и съответства на професионалния подход към ландшафтния дизайн, експертите могат да споделят някои тайни на тази форма на изкуството.

Първо трябва да решите какво можете да използвате за себе си. Нека да започнем с архитектурата, но в този случай е необходимо да разберем, че сайтът не е град, така че ще използваме архитектурата на малки форми, която играе важна роля в дизайна на ландшафта. Това са декоративни елементи - веранди, беседки, скулптура, малки фонтани, осветление, мазилка, градински мебели и други декоративни предмети, които служат за запълване на вашето пространство.

Нека подчертаем три от основните му задачи - практичност, удобство и разбира се красота и хармония, които ще ви зарадват.

1. Защитава - тази функция говори сама за себе си, нейната задача е да защитава човек не само от естествени климатични условия, но и от нежелани възгледи. Украсени с кърлеви бръшлян - декоративни огради, арки, перголи, както и веранди, тенти, чадъри, тераси.

2. Улетателно в нашето разбиране е удовлетворяването на практическите изисквания. Това включва - осветление (декоративни лампи, осветление). Леки градински мебели (пейки, люлки, шезлонги, хамаци, фотьойли, маси) и всичко, което ще даде комфорт на вашия дом.

3. Декоративно - името също говори за себе си - функция, чиято крайна цел е да украси мястото. Това са тревни площи, цветни лехи, малки фонтани, скулптура и т.н.

За да се хармонизират помежду си, е необходимо да се изберат подходящите материали за тяхното производство, цветовият обхват и съответствието на размерите на тези елементи. Но да бъдем пренебрегнати от красотата, ние не забравяме за удобство и практичност.



И най-важното е, че от количеството и качеството на всички гореспоменати позиции нашата следваща позиция - градинарството на нашата зона не беше наранена. Тоест, ние превръщаме нашата пустиня в зелен оазис.

Тук е необходимо да се вземат предвид териториалната зона, защото животът на растенията е в пряка зависимост от климата. Ако човек живее в неблагоприятни климатични условия, но наистина искате, можете да се обърнете на въпроса по такъв начин, че е необходимо за вашия вкус, за да кацне на сайта свободно растящи (почти всички дървета и храсти), растенията са устойчиви на капризите и капризите на вашия климат, а останалите пространство пълни с контейнери растения. Контейнер, преносими средства, отглеждане в саксия, саксии и др. През зимата те живеят в къщата, а през лятото се радват окото на мястото.

Незабравимо е, че всички растения изискват внимателно напояване и напояване.

Можете да използвате готови поливни системи директно от подаването на вода, плувни басейни, кладенци, чешми, или да организирате малка декоративна езерце, което не само ще засили още разкрасяване, но и обновите вашия сайт. Тази структура ще изисква някои финансови разходи, но нейното значение е неоспоримо. Когато работите с декоративно езерце, бъдете внимателни - материалът, от който ще бъде направен, и инсталационната технология трябва да бъде практична и точна при изчисленията.

Можете да напоявате това водно тяло с водни растения, които са не само красиви, но и полезни, защото служат по някакъв начин пречистватели за резервоари.

Не по-малко сложна точка в ландшафтния дизайн е осветлението. Осветлението е не само естетическа функция, но и практическа, т.е. защитно. В естетически аспект осветление е, че тя може да се използва, за да се усъвършенства и разнообразяване на външния вид на вашия сайт, тъй като бял ден е един вид, а през нощта при изкуствено съвсем различно. Практично не само осветява мястото на тъмно, но също така помага да се изолира или скрие нещо, а също и да се раздели на светлинни зони.

Изпълнете композицията от красиви паркови пътеки. Материалът трябва да бъде не само практичен, но и в хармония с останалата част от работата. Следите могат да бъдат чакъл, камък, бетон, дърво и дори пясък.

Най-важното е, че не забравяме безопасността, особено ако в къщата има малки деца. Това важи за целия обект - басейн, веранда, скулптури, езера, фонтани, детска зона.

Е, ако се интересувате от висококачествени PVC прозорци - посетете сайта formulaokna.ru. Само там е всичко, за да получите качествени прозорци на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Програми за дизайн на ландшафтен дизайнПрограми за дизайн на ландшафтен дизайн
Програми за създаване на ландшафтен дизайнПрограми за създаване на ландшафтен дизайн
Оформлението на двора на частна къщаОформлението на двора на частна къща
Архитектурен план на къщатаАрхитектурен план на къщата
Планиране на сайта 20 хектараПланиране на сайта 20 хектара
Планиране на терена и чертеж на чертежа за подравняванеПланиране на терена и чертеж на чертежа за подравняване
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Защо строителната фирма сайтЗащо строителната фирма сайт
Как да планираме пейзаж?Как да планираме пейзаж?
Озеленяване на вашия сайтОзеленяване на вашия сайт
» » Хоумстед дизайн
© 2021 BggeHat.com