Мундзийн вагнер! Да видим какво има вътре

В семейството на лунна машина, разположена от производителите, като немски, модел "Wagner" се отличава с качеството си. Изглежда доста необичайно, че резервоарът за брага се очертава очевидно за луксозния апарат "Вагнер" и не е пригоден за куб от саксии или кутия. Много добре погледнете обратен хладник и хладилник.

Дизайнът на апарата "Wagner"

За разлика от много устройства с подобна биография, немски лунна светлина Вагнер има отличен дизайн, стилни дръжки за носене и заоблени, гладки линии на горната част на куба и хладилника. Може да се види, че квалифициран дизайнер е работил по външния вид на устройството.

Тялото на апарата на Вагнер

Калъфът е изработен от неръждаема стомана

Качеството на изпълнение също е на височина - шевовете са чисти и гладки, полирането е еднородно, всички ъгли са перфектно поддържани. Закрепващите скоби и агнета се подреждат внимателно, както и уплътненията. Включва се в цялостния дизайн и биметален термометър на резервоара с голям ясен циферблат и метална джанта.

Капацитетът на дестилационния куб е твърде малък - 14 литра, ефективният обем е 10-12 литра. Нагоре кубът не може да бъде запълнен, освен че течността се разширява при нагряване, брагът се разпенва по време на дестилацията и може да се влее в тръбопровода. Това не е напълно желателно както за вкуса на лунна светлина, така и за безопасността.

Гърлото на уреда Вагнер

Шията е широка, което улеснява почистването на устройството отвътре

Ако бобовите боб са дестилирани, тогава заедно с пяната, част от маслото може да влезе в епруветката. Въпреки че "Вагнер" (Германия) се характеризира с тръби с доста голям диаметър - повече от 10 мм, не е желателно да се напълва пълен куб така или иначе.

Reflux кондензатор

Една добре обмислена работна демонтируема конструкция, но не и без недостатъци. Една от най-забележителните е липсата на термометър - с помощта на измервател на температурата само върху резервоара е трудно да се регулира напълно режима на температурата на дестилация.

Подвижен капак позволява да се установи dephlegmator като мрежа от мед или неръждаема стомана, да се увеличи скоростта на кондензиране на тежки примеси - Фузелови масла, за това, което всъщност е и всеки ароматизатор ексципиент. Тук също има малък недостатък - няма кошница или мрежа за аромати.

Ако използвате лимонена или портокалова кора или дъбова кора, трябва да имате предвид, че те се намокрит и набъбват. Тяхната маса нараства и те могат да запечатат плътно тръбата за пара. Експлозията не е заплаха, но скоростта на дестилация ще падне драстично.

Reflux кондензатор и хладилник

Reflux кондензатор и хладилник



Когато се дестилира чиста метла без примеси, обратният кондензатор работи доста ефективно и ре-дестилацията на лунната светлина не се изисква, ако главите бъдат отстранени своевременно. "Опашки" се отстраняват от обратен хладник.

Препоръчваме: Характеристики и предимства на апарата Malinovka

За почистване на приставката на леки примеси - алдехиди, естери, метилов алкохол, които се изпаряват преди етилов алкохол, най-добре е да се съберат 200 грама водка в началото на дестилация и безпощадно това се изсипва в канала.

Тази течност съдържа доста опасни отрови, които са абсолютно неподходящи за хранителни цели. Трудно е да се мисли за тяхното използване в домакинството. Цената на производството на тази част от лунната пеперуда трябва да се припише на общата цена на напитката, а самата течност просто се унищожава.

Има погрешно мнение, че "первач" е най-добрата част от лунната светлина, което е фундаментално погрешно. Условието, причинено от употребата му, не е опиянение на алкохол, а токсично увреждане на нервната система и тялото като цяло.

хладилник

В уреда Wagner, произведен вкъщи, се използва стандартен хладилник с бобина, запечатан в херметически затворен контейнер с два маркуча. В доставката са включени силиконови тръби с дължина 2 метра. Силиконът е с високо качество, стените на тръбите са достатъчно дебели, за да се предотвратят счупвания и диаметърът отговаря точно на фитингите.

Германският апарат е оборудван със специален адаптер, който позволява свързването на маркучите към всякакъв тип кран. Както при всички охладители от този тип, водата се придвижва отдолу нагоре, а на изхода лунната светлина има температура не по-висока от 40 ° С, с малка глава във водоснабдителната система. Увеличаването на налягането не оказва съществено влияние върху скоростта на кондензация и води само до повишен воден поток.

Общото впечатление на апарата "Вагнер"

По отношение на функционалността, нищо специално за самия апарат. Обикновената средна стойност, за която не е приложима изцяло префиксът "pro", а страната на произход Германия едва ли може да бъде гадае. Той работи ефективно, не изисква специален мониторинг по време на дестилацията. Moonshine е с високо качество дори след първата дестилация. Ако има време и желание за втора дестилация, тогава е реалистично да се получи чист алкохол от най-високо качество.

Следете само температурата в резервоара и наличието на вода в маркучите на хладилника. Нагласяването на температурата при около 80-85 ° C след 1-1,5 часа, можете да получите до 3 литра отлична напитка. Обявена в инструкциите на устройството, 7 литра не могат да бъдат получени дори теоретично, с изключение на дестилацията на чист алкохол.

За домашно ползване устройството е много удобно - леко, изработено от висококачествен метал, не се страхува от случайни удари. Недостатъци възникват само поради липса на кранче в куба, вече споменатата мрежа от ароматни вещества в барабана за пара и няколко неудобно място термометър - набиране изглежда направо да видим доказателствата, че е необходимо да се опре на машината.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
И каква полза има в лунните машини?И каква полза има в лунните машини?
Какво трябва да знаете при избора на собственик на жилищеКакво трябва да знаете при избора на собственик на жилище
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Преглед на лунните машини luxstahlПреглед на лунните машини luxstahl
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Das moonshine germaniumDas moonshine germanium
Безпристрастен преглед на лунната термосфераБезпристрастен преглед на лунната термосфера
Апаратът "брендимастър", скрит зад звуковото име?Апаратът "брендимастър", скрит зад звуковото име?
Общ преглед на моделната гамаОбщ преглед на моделната гама
Moonshine устройство Меркурий уверен среден грахMoonshine устройство Меркурий уверен среден грах
» » Мундзийн вагнер! Да видим какво има вътре
© 2021 BggeHat.com