Апаратът на вена редовно немски в нашия полк

Идеята за дизайн не спира дори в такава конкретна индустрия, колкото производството на лунна машина. Изглежда - какво ново може да бъде изобретен в процеса на дестилация. Нуждаем се само от три възли за това:
  1. нагревател;
  2. изпарителя;
  3. Cooler.

Всеки, който преподава химия в училище, знае как изглежда и как работи и не се нуждае от допълнително описание.

Нова лунна светлина "Уейн» (Wein), който се появи на пазара наскоро показа, че дори тези прости неща могат да бъдат подобрени, а не правят нищо радикално ново в цялостния дизайн. Но това са конструктивни малки неща, които дават на обикновените неща необичайни свойства.

Устрой на Уейн

Уредът Weinweiss

Успехът на апарата "Уейн" е, че когато се разработи, се взимат предвид както физическите характеристики на дестилационния процес, така и химическите тънкости на алкохолното производство. Разбира се, в този апарат е възможно да се отдели чрез дестилационен метод и други течности, но е предназначен за алкохол.

Характеристики на апарата "Wayne"

(? Немски Do) Структурно немски лунна светлина "Уейн" е извита дизайн сгъване, дългата страна на който действа като обратен хладник, и краткосрочен - като хладилник. Структурната цялост на апарата предполага минимално свързване и следователно риск от снижаване на налягането по време на работа. Колоната е доста висока и не изисква допълнителни каруци.

Единствената връзка е монтажът на фланеца на колоната към капака на резервоара. Но има шест шишарки с агнета, които здраво държат конструкцията върху силиконово уплътнение. Самото уплътнение е доста дебело и трайно. Когато се разпадне (нищо не трае вечно, дори силикон), лесно е да го отрежете, дори и за човек от всички инструменти, познати само с ножици.

Закрепване на колоната към резервоара

Колоната е прикрепена към резервоара през агнето

Агнешкото е удобно усукано, разстоянието между тях е доста прилично, така че те не пречат на пръстите, колоната също не се намесва. Самото агне е метално, без топлинна защита. Такава подробност поражда съмнения относно произхода на апарата.

Германският дизайнер със сигурност ще привлече вниманието към това и ще премахне опасността от изгаряне по време на дестилацията, например, е необходимо да се задържи един или два ключа, които са пропуснати по време на инсталацията. Китайските и руските дизайнери не предизвикват загриженост за такива "дреболии". Между другото, името Wein по някакъв начин съвсем не хармонизира съвсем с апарата за производство на алкохол. В превод думата означава "вино", а за производството му дизайнът е напълно неподходящ.



Дестилатора апарат "Vane" - преработен готвене тиган, въпреки качествено, тяхното добро метал с удебелена дъно (4 mm) и тънкостенни (1.5 mm). Но неговата сила няма съмнение, тъй като топлинната и техническото качество - Брага затопля бързо и равномерно, като не съществува опасност от изгаряне, дори и с гъста каша дестилация. Такава възможност за устройството е, но донякъде недовършена по отношение на технологията. Нека да говорим за това малко по-ниско.

Препоръчваме: Автоматизирани устройства "Grinalco" само за "възрастни"

"Немски" страна лунна светлина "Vane" няма възражения куб - траен с чешмяна оптимален обем (20 л) са заварени грубо равномерно и притежават колоната вертикално. Би било хубаво дизайнерите да осигурят още един термометър на капака на куба. Макар че колоната е оборудвана с термометър и е напълно способна да се справи с задачите си, два термометъра значително ще улеснят процеса на фракционна дестилация.

Колона Уейн

Принцип на действие на колоната

Но основната функция, която собственикът на къщата "Уейн" се различава от подобен дизайн - възможността да се използва предварително хладилник като нагревател. Това напълно изключва обратен хладник и ви позволява да съхранявате целия ароматен букет на продукта. Това е особено важно при дестилация на суровини от плодове и ягодоплодни и зърна.

За да го превключите, е достатъчно просто да хвърлите две силиконови тръби. Основният хладилник е изграден на малко по-различен принцип от повечето аналози. Вместо серпентина три вертикални тръби се монтират във водната баня вертикално. Всъщност това е версия на кабинета на Liebig. Производителността му не предизвиква съмнения - вертикалният директен поток практически не създава хидродинамично съпротивление, а достатъчна дължина и отделяне на парите в три потока води до пълна кондензация дори при висока степен на дестилация.

В режима на дестилация и повторна фракционна дестилация с включения пред-охладител, възможностите на апаратурата на Wein не предизвикват съмнения. В колоната е монтирана дюза от три части Panchenkov, която може да бъде извлечена при работа с ароматни суровини. В този случай кондензаторът на обратен хладник изобщо не е необходим, който бе предвиден от дизайнерите.

Но гъстата мъст по време на дестилацията има свои собствени характеристики, така че устройството може да бъде подобрено чрез свързване на парогенератор към него. Щепселът за изтичане на връзката ще бъде успешно обслужван от изпускателния куб. В този режим извличането на алкохол и други компоненти от пивната мъст ще бъде възможно най-пълно.

Според общата оценка, апаратът von Wayne е доста продуктивен, надежден и има висока степен на гъвкавост. Работата с него е лесна и за трите режима, за които е направена. В допълнение, дизайнът е много обещаващ - под фланеца е лесно да се инсталира "джин-количка", свържете парогенератора, инсталирайте друг термометър.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове аламбични и техните разлики от лунна светлинаВидове аламбични и техните разлики от лунна светлина
Приятна топлина на лунната машина за всеки вкусПриятна топлина на лунната машина за всеки вкус
Какво трябва да знаете при избора на собственик на жилищеКакво трябва да знаете при избора на собственик на жилище
Сортираме устройството на лунната светлинаСортираме устройството на лунната светлина
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Кой термометър е подходящ за лунната светлинаКой термометър е подходящ за лунната светлина
Характеристики на устройството със суха клетка и мехурчеХарактеристики на устройството със суха клетка и мехурче
Домашен парнов генератор за собствениците на жилищаДомашен парнов генератор за собствениците на жилища
И какво можете да направите, апарат ivanovitch?И какво можете да направите, апарат ivanovitch?
» » Апаратът на вена редовно немски в нашия полк
© 2021 BggeHat.com