Преглед на лунните машини luxstahl

Дизайнът на лунен луд под марката Luxstahl се различава до известна степен от класическата версия с наличието на дестилационна колона и два хладилника. След като прочетете инструкциите, възниква идеята, че работата с това устройство е много трудна. Но на практика, след първия тест, всичко се оказва не толкова страшно.

Самостоятелните уреди на Luxstahl не са по-трудни за работа, отколкото повечето най-опростени дизайни. От гледна точка на производителността, той по никакъв начин не е по-нисък от индустриалните устройства на други производители, а качеството на получения алкохол е на нивото на най-добрите.

Устройството Luxstal

Moonshine Luxstahl

Между другото, за производителите. Марка Luxstahl принадлежи към компания, която произвежда широка гама от кухненски съдове от неръждаема стомана за ресторанти и кафенета. Едно дружество е регистрирано в Германия, но продуктите се произвеждат в заводи в Китай.

Производителите Moonshine Lyuksstal мина много прост начин - купих голям обем на партидата тигани от 12 до 50 литра и трансформиран от тях обработка в добро сварено апарат. В твърдия надпис на страничната стена на съдовете се реши да не се докосва или да го отстранява трудно. Така че имаше лунно синьо устройство Luxstahl, което е позиционирано като немски, но е съмнително.

Дизайн на Lyxtyle

Устройството принадлежи към типа на коригирането и колоната се състои от всъщност обратен хладник и хладилник, монтирани последователно. След огъване на тръбата за пара е инсталиран втори хладилник. И двете охладители са тип поток и работят независимо един от друг. Това е характеристика на технологията за работа с устройството, която ще разгледаме по-долу.

Пълнота на доставката

Пакетът включва:

  1. капацитет резервоар 12,14, 20, 25, 30 и 50 литра (име апарат, съответно, "начинаещи", "An", "Dachnik", "Professional", "Mogul");
  2. сглобяване на колони с хладилници;
  3. капак (фланец) с резбова връзка за 1 инч;
  4. силиконово уплътнение за фланец;
  5. съединителни маркучи от силикон;
  6. адаптер за различни видове водни кранове;
  7. скоби на Хофман;
  8. термометър;
  9. инструкция;
  10. гаранционна карта (10 години).

Качеството на производствените части и възли е доста прилично. Истината е, че Германия не мирише тук. Но всички връзки са стегнати, нишката е отлична, диаметрите на фугата съвпадат. Няколко изпомпва дебелина куб стена - 3 mm вместо декларираните там не е повече от 1,2 мм до 2 мм и стените на корицата. Но това е на съвестта на производителите на саксии, а не на лунната светлина.

Печатът на обявената неръждаема стомана с поддържането на съмненията на титан също. Но химическият анализ е трудно да се направи, а силата на апарата е много прилична, както и корозионната устойчивост на киселини и пари на алкохола. Производственият материал за миризми не абсорбира, не потъмнява и следи от окисляване не се виждат.

Недостатъците са липса дизайн термометър дестилатора на (само на колоната), слива каша крана (особено усеща в отсъствието minispirtzavode "Mogul" 50 L). Също така би било хубаво да видите на тези устройства експлозивен предпазен клапан - всички връзки на нишки и болтове и са достатъчно здрави. Въпреки че диаметърът на колона от 1 инч е достатъчно достоен, но няма предпазни мерки. В апарата няма аромат и кошница с аромати.

Подготовка на устройството за работа (инструкция)

Декларираният капацитет на резервоара напълно съответства на реалния. Но трябва да попълните 2-3 литра куба с по-малък капацитет. Дори ако има дестилационна колона, не е желателно пяната да попадне в тръбопровода.

Сглобяване на апарата Luxstal

Гърлото се закрепва с агнешко



Напълнете резервоара с необходимото количество хващане, монтирайте фланеца. Поставя се на тампон от силикон и се фиксира с шест агнета върху здраво заварени подметки. Качеството на шпилките и заваряването е отлично - всичко е плоско, размерите отговарят и агнетата се завинтват лесно. Монтажът изглежда строго вертикално и няма никакви проблеми при инсталирането на колона с височина 80 cm.

Препоръчваме: Самоизработеното устройство "Меркурий" - уверен среден селянин

Диаметърът на колоната в долната част е 25 мм (обратен хладник), в горната част (хладилник) - 32 мм. Колоната се монтира с помощта на затягаща гайка с флуоропластично уплътнение, тя се държи здраво и не се наблюдава изтичане на пара. В горната част на хладилника, на изхода на огъване парна тръба е заварена тръба за монтиране на термометъра, който играе важна роля в определянето на режимите на машина за експлоатация.

Остава да се свърже водата, а немската мини-алкохолна фабрика е готова за работа. Безспорният предимство на това е, че куб може да се инсталира на всеки нагревател - газова печка, електрически котлон с метален или керамично покритие, конвенционална печка на дърва село. Долната конфигурация позволява ефикасното използване на всеки от тези източници на топлина.

Как да работите с устройството

Технологията на дестилация включва работа на два етапа. Разбира се, ако не са предложени специални изисквания към качеството на продукта, тогава може да се получи добра варене дори при първата дестилация. Но minispirtzavod позволява да се получи високо качество на алкохол, както и една прилична сума - на изхода 88 на най-високата степен на пречистване алкохол от 10 литра за измиване е над 2 литра.

Сложността на работата се състои в постоянно наблюдение на температурата и алтернативно свързване на хладилници. За първото дестилиране хладилникът на колоната е изключен. За тази цел, силиконовата тръба, водеща до нея, се притиска със специална скоба от комплекта за доставка, а работи само вторият хладилник.

По-голямата част от фюзелното масло кондензира в дестилационната колона и се връща обратно в резервоара. Термометърът в този процес трябва да показва не повече от 83 ° С.

Полученият продукт, с якост около 60 ° С, се охлажда, разрежда се с дестилирана вода до сила от 35-40 ° С и се излива в напълно измит куб.

Тук започва основната работа по дестилацията, изискваща внимание и търпение. След достигане на температура от 70 ° C на термометъра се включва втори хладилник. Температурата в колоната започва да пада и алкохолните пари се пречистват чрез кондензация по стените на колоната. Отоплението продължава в същия режим.

След достигане на температура от 75 ° С (след около 10-15 минути) включва втори хладилник и започва избор приставката част - алдехиди, етери и други мръсотия. Този процес се осъществява при два етапа на работа на охладителя.

Избирайки около 200 милилитра "глави", изсипете ги в канализацията и прехвърлителната тръба се премества в капацитета на основния продукт. Първият етап на хладилника е изключен и мини-дестилерията работи в обичайния режим за производство на най-чиста лунна светлина.

Предимствата на дизайна на Luxstahl са, че неговите технически характеристики позволяват редица подобрения. Например, под фланеца, можете да инсталирате кошница с аромати, колоната може лесно да се напълни с медна или неръждаема мрежа, за да се увеличи ефективността на почистването на парите. Не е необходимо свързването на гипсокартона с барборола към апарата за колони.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Прибори за хранене рецензии и мненияПрибори за хранене рецензии и мнения
Най-популярните видове луниНай-популярните видове луни
Приятна топлина на лунната машина за всеки вкусПриятна топлина на лунната машина за всеки вкус
Преглед на машините на лунен фонексПреглед на машините на лунен фонекс
Купувате ли или не луксозния луксозен комплект 3?Купувате ли или не луксозния луксозен комплект 3?
Апаратурите са първото нещо, което трябва да знаетеАпаратурите са първото нещо, което трябва да знаете
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Заслужава ли си да купуваме katyusha?Заслужава ли си да купуваме katyusha?
Das moonshine germaniumDas moonshine germanium
Цялата истина за лунен апарат от медЦялата истина за лунен апарат от мед
» » Преглед на лунните машини luxstahl
© 2021 BggeHat.com