Das moonshine germanium

Изборът на лунната светлина, като всяка друга функционална техника, доста сложна процедура. Факт е, че на пазара има много подобни модели, които се различават само по индивидуалните нюанси, понякога много важни, които играят голяма роля, както в използваемостта, така и в качеството на крайния продукт.
Апаратура Германия

Автомобилното устройство "Германия"

В тази статия ще разгледаме немското домашно устройство "Германия", всичките му положителни характеристики и дефекти в дизайнерите и производителите. Този модел е от сегмента на най-евтините устройства със сухи клетки, така че преди да купите, е желателно да се вземат предвид всички плюсове и минуси, така че по-късно да няма недоразумения и съжаления за изразходваните средства.

Въпреки това, след закупуването на устройството "Германия" не трябва да има оплаквания - доста продуктивен и надежден дизайн в достоен изпълнение.

Произход на апарата

На производителите намеква името "Германия" (Германия). Но защо германците наричат ​​апарата си? Това, което руснаците означават с думата Германия на немски звучи Deutschland. Има две обяснения - или устройството е направено специално за Русия, или в Русия (опция - Китай).

Позоваването се отнася и до завода, който произвежда тези устройства и се предполага, че се намира в Лайпциг - Elba Gesellschaft. Да, такова растение съществува, но в информацията за него няма нито дума за лунна машина - специализацията на предприятието е да произвежда полупродукти от всички видове метал. Най-близо до производството на луксозни машини е производството на кухненски съдове, изработени от мед, неръждаема стомана и цветни сплави (цялата информация на уебсайта на компанията).

мед съдове

Официално фабриката прави ястия

Това означава, че заключението е, че в най-добрия случай устройството се произвежда в заводите на компанията в Китай, в най-лошия случай - в неизвестен магазин от полуготови продукти, произведени от Elba Gesellschaft.

Качеството на апарата (12 и 20 литра)

"Немски" лунна светлина "Германия", обаче, много качествен дизайн. Всички шевове и стави са херметически затворени, очевидно индустриално заваряване, полирането на тялото е безупречно. За своята ценова категория тя напълно отговаря на очакванията във външния вид, качеството на сглобяването и конфигурирането.

Съдържание на опаковката

Завършване на устройството Германия

Пакетът включва:

  • Резервоар за кофи (корпус) за 12 или 20 литра;
  • суха изба;
  • хладилник;
  • свързващи тръби;
  • термометър;
  • адаптер за кран за вода;
  • силиконови уплътнения;
  • инструкции за монтаж.

Резервоарът е направен под формата на цилиндричен съд с конична горна част и широка уста. На периметъра на гърлото са заварени 6 резбови винтове. Фитингите са фиксирани здраво, качествено и строго вертикално. Няма проблеми при монтажа на изпускателна тръба за пара и силиконово уплътнение. Агнетата, които задържат капака, се завиват лесно и не докосват пръстите, когато са затегнати - разстоянието между тях е достатъчно и размерът им позволява удобно захващане.

Дестилационен куб

Конусната форма на горната част е удобна, тъй като изпаренията се концентрират точно под изпускателната тръба и не кондензират върху капака. Така се повишава дестилацията и времето за загряване преди началото на дестилацията намалява.

Кран за брага

Осигурен е кран за източване на брага

Отличителна черта на конструкцията на апарата "Германия" 12 и 20 литра е формата на тръбопровода и неговия диаметър. Тръбата, която излиза от капака до сухата клетка, е извита по дъга, а не като "G", както при повечето апарати от този тип. Това води до факта, че кондензация на тежки пари (fusel масло) започва на стените на тръбата, дори преди да влезе в суха клетка. Флегмата (кондензатът) се връща обратно в резервоара и не замърсява лунната светлина.

Препоръчваме: Устройството "Brendimaster" - какво се крие зад звуковото име?

В долната част на тялото има кран за източване на отпадъчните брегове с доста приличен диаметър. Това прави по-лесно премахването на бара и не изисква повдигане на тежък куб с течност. Особено се усеща при използване на апарата за 20 литра.

Сухият флот

Междинният филтър тип леопард е направен много качествено. Безспорно предимство е наличието на изпускателен клапан в долната част на корпуса на филтъра. Това позволява кондензатът да се отцеди след всеки литър от получения продукт, без да се спира процесът. Капацитетът на сухата изба от 0,4 литра е абсолютно достатъчен в присъствието на кран. Сглобените съединения на входните тръби с присъединителни гайки позволяват на германската апаратура да бъде оборудвана с две сухи клетки.

Хладилник и хладилник

Сухият грил и хладилникът на апарата

Работата с две сухи клетки е особено важна, когато се използва резервоар от 20 литра, въпреки че те не пречат на обем от 12 литра. Това устройство няма да опече лунен дъх два пъти, но ще получи чист продукт след първата дестилация.

Вместо оборудването на "Германия" с две сухи клетки, можете да инсталирате едно и допълнително да свържете мехурчето. Но това се отнася до подобряването на дизайна. "Германия" също работи много добре с фабричното оборудване.

хладилник

Охладителят е стандартен агрегат, затворен тип с вътрешна бобина. Когато свързвате, не забравяйте, че водният поток в него е обърнат - отдолу нагоре. Тя ще работи с всяка връзка, но най-големият ефект ще бъде постигнат с тази посока на движение на водата. За свързване на водопровода в пълния комплект доставка въведете адаптера с вътрешна и външна резба и 2 силиконови прозрачни маркучи на дължина на 2 метра.

Контролирането на температурния режим на дестилация позволява биметален термометър с кръгла, добре видима скала. Германският апарат е оборудван с висококачествени инструменти с висока точност на измерване и ниска инерция. Устройството реагира чувствително на всички промени в температурния фон в резервоара и спазването на режима на дестилация зависи само от отговора на оператора.

Разширява функционалността на дюзата на апарата за ферментация (припадък + отделен капак с ръкава). С тяхна помощ е възможно да се осигури пълна ферментация на варена или друг тип пивна мъст директно в резервоара на апарата, без да е трудно да се намери подходящ контейнер за подходящ обем от 12 или 20 литра.

След задълбочено проучване на възможностите на устройството и неговите "текущи" тестове, може да се заключи, че той е напълно годен за работа, струва парите, платени за него и ще служи за повече от 7 години гаранция. Обратната връзка и спецификациите на потребителите са само положителни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Прибори за хранене рецензии и мненияПрибори за хранене рецензии и мнения
Колко струват ламинат 32 и клас 33 и тяхната инсталацияКолко струват ламинат 32 и клас 33 и тяхната инсталация
Двукомпонентно или полиуретаново лепило - изберете лепило за паркетДвукомпонентно или полиуретаново лепило - изберете лепило за паркет
Европейските камини, водещи немски и чешки производителиЕвропейските камини, водещи немски и чешки производители
Преглед на лунните машини luxstahlПреглед на лунните машини luxstahl
Общ преглед на най-популярните немски устройстваОбщ преглед на най-популярните немски устройства
Стенни окачени газови котлиСтенни окачени газови котли
Безпристрастен преглед на лунната термосфераБезпристрастен преглед на лунната термосфера
Мундзийн вагнер! Да видим какво има вътреМундзийн вагнер! Да видим какво има вътре
Апаратът "брендимастър", скрит зад звуковото име?Апаратът "брендимастър", скрит зад звуковото име?
» » Das moonshine germanium
© 2021 BggeHat.com